Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (572. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 u nede çok var be bekle dur şimdi. Ulan her iki tarafında konferanslarıni deli gibi bekler oldum artık şu oyun işlerini bir gecselerde işin ciddi tarafıni açıklasalar bize bayilacaginir mangır bu kadar diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etkinlikte tanıtılıcak oyunlar bir yana, isteyen her Türk oyuncusu, XSX çıkışı ile beraber ilk ay sadece 6 liraya Halo İNFİNİTE ve büyük ihtimalle yeni Forza Motorsport oyununu oynayabilecek. GamePass olmasaydı bu iki yeni, gıcır, harika oyun bize EN AZ 1000TLye patlayacaktı. Oyunların sınırsız multisi de cabası. XSX almayalım da taşa mı dönelim? :)
  • 2. elden Xbox one x alırsam 3-4 sene çıkan bütün oyunları oynarmıyım yoksa destek kesilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki cihazlara para vermeyin yazık olur, yeni nesili bekleyin.

• pc de oynamayın varsa konsolda oynayın önceki iki oyun kadar iyi değil ama yinede çok iyi bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasaz

pc de oynamayın varsa konsolda oynayın önceki iki oyun kadar iyi değil ama yinede çok iyi bir oyun.
    Steam'den aldım hocam indiriyorum şu an sorunları çözmüşlerdir herhalde.
  • The Electro-Man kullanıcısına yanıt
    İşte onlara 70 birim koymasa bile GP kullanacak ciddi bir çoğunlukta var yurt dışı ve diğer Dünya bazlı çoğu bölgede, artık konsol firmaları için gelir; üyelik sistemi üstünden yürüyor. Amaç oyundan kazanmak olsa zarar edecek duruma gelirler ama iş yıllık üyelik veya gp bazlı sistem olduğu zaman kimse rahatsız olmadan yıllık ücretini ödüyor. Ex oyun önemli ama benim açımdan artık o işlevini de yavaş yavaş yitiriyor amaç özel ps5 oyunları ise şahsen bu oyunlar çoğalınca alet kiralar 2-3 günde hepsini bir oturuşta bitirip keyfime bakarım. Zaten 5-6 yılda bir gelen çoğu ps5 ex oyunları tek bitiriş sonrası bir daha açılıp yüzüne dahi bakılmıyor, çünkü tekrar oynama özelliği genelinin yok sabit konu oyna 2-3 güne bitir kafası.

Bundan sonra ki nesil ülkemiz için daha berbat geçeceği için ''malum kur'' bize en uygun ürünü seçmeyi yeğlerim oda XSX oluyor. Çıkış zamanı Gp ile en önemli oyunu piyasada ''Halo'' zaman içinde 200'ü bulan oyun arşivi, geriye uyumluluk ve daha güçlü bir konsol. XSX tek ihtiyacı biraz kendine özel serilerin yeniden hayat bulması, bence onlarda yavaş yavaş geliyor Halo çıkış günü hazır.. Fable yeniden yapılıyor Araba yarışı kısmında Forza lider konumunda arada eski ve yeni birkaç ex eklendiği gibi bana kimse Ps5'den oyun bazlı geri kalır bir tarafı var diyemez.

Switch için ise bende kırılan versiyonu var bu hali ile en sevdiğim konsol olmakta. Yeni serilerinde kırıldığı ve SX OS sızdırıldığı haberi piyasaya yansıdı buda bilgilendirme olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

Etkinlikte tanıtılıcak oyunlar bir yana, isteyen her Türk oyuncusu, XSX çıkışı ile beraber ilk ay sadece 6 liraya Halo İNFİNİTE ve büyük ihtimalle yeni Forza Motorsport oyununu oynayabilecek. GamePass olmasaydı bu iki yeni, gıcır, harika oyun bize EN AZ 1000TLye patlayacaktı. Oyunların sınırsız multisi de cabası. XSX almayalım da taşa mı dönelim? :)
    Aklın yolu bir.

• çözmemişler hocam oyunda bir gariplik var oynarken hissediyorsunuz malesef, bende steamden almıştım istediğim gibi olmayınca gamepass ten devam ettim oradan bitirdim.
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya rekabet geldiği iyi oldu bu arada. Bir alternatif bulunması her zaman iyidir. Düşünsenize tek firma var ve dayıyor fiyatı, kötü ve gürültülü cihazı her türlü oyuncu düşmanı politakayı ve elinizde sadece sanki linux gibi sadece bilgisayar tarafı var.

Aslında gerçekten kötü bir geleceğin ucundan döndük. 23'ünde piyasa kökünden sarsılacak ve eski galipler mağlup olacak : ) Piyasayı ellerinde tutanların eteklerinin tutuştuğunu görmeyi seviyorum önce İntel şimdi Sony biraz çalışsınlar : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 7 Temmuz 2020; 21:21:23 >
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    sence?

• https://venturebeat.com/2020/07/07/xbox-games-showcase-what-to-expect-from-the-july-event/

Sunum sırasında bi third party oyun gamepass e eklenecek diye duyurulacakmış ve Cyberpunk olma ihtimali yüksekmiş...

• Nacon ve Xbox ortaklık duyurmuş.

https://twitter.com/Nacon/status/1280552591504670721?s=19

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Ohaa ortaklık yıkılır Cyberpunk 2077 gamepass e gelirse..

• PC'ye gelirse Steam'den onsiparis gecmistim; iptal ederim direkt. Ama kulaga cok zor geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ohaa ortaklık yıkılır Cyberpunk 2077 gamepass e gelirse..
    artık şüphe yok kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

PC'ye gelirse Steam'den onsiparis gecmistim; iptal ederim direkt. Ama kulaga cok zor geliyor...
    Gelirse konsola özel gelir Series X için.

• [simage]
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    [/simage]
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

But this is where Microsoft’s third-party strategy could come into play. Expect Microsoft to try to make a big splash by announcing an anticipated third-party game hitting Game Pass soon after release. Cyberpunk 2077 seems like a prime candidate.

Cyberpunk 2077 Gamepass'e gelirse çok EFSANE hareket olur. Marketingin kralını yapmış olurlar. Mortal Kombat'ta fatality yapmak gibi birşey olur.

Heyecan yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 7 Temmuz 2020; 22:8:31 >

• 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.