Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: aykutx
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.571
Cevap
834
Favori
4.255.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37353736373737383739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konsol kıyası neredeyse Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Buraya bir PS kullanıcısı gelse tartışsak anlayacağım, ya da ben konularına gitsem kıyasa başlasam onu da anlayacağım. PS ana konusunda da xbox lafı ağızlarına almıyorlar mı alıyorlar kendi aralarında istedikleri gibi gömüyorlar gömebilirler de. Kendi aramızda bir şey tartışıyoruz mavi madde mi diyelim ne diye çağıracağız bu konsolu.

Haber “xbox exc.ler ps tarafına çıkabilir.” Ee nasıl tartışacağız bunu xbox konusunda ben anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 5 Şubat 2024; 18:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Burada seviyeli konuşulmasın, toksiklerin olduğu konuda hakaret edilsin, tartışma çıksın, uyarılar cezalar havada uçuşsun amaç bu herhalde…

Az önce bi girip bakayım dedim seviye yerin dibinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Arkadaşlar lütfen bu tartışmayı konsol mukayese bölümünde yapın.
    PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Mukayese (versus) şikayet gelmesi üzerine bilgi ve yorum içeren mesajlarınızı yok etmeye yanaşmadan sizi yönlendirmeye çalıştığım başlığın adı. Burada PS, PS kullanıcısı, Plus muhabbeti döndüğü ve şikayet geldiği ve muhabbeti tamamen sindirecek biçimde mesajları kaldırmak istemediğim için uyarımı yaptım. Her ne kadar şu anki gelişmeler aksini teşvik etse de başlığın maksadını unutmamaya ve PS'le ilgili tartışmaları Versus dediğimiz konuda ya da PS konularında yapmaya gayret edelim. Forumun tertibine ve başlıkların maksadına göre çok konu dışına çıkarsak şikayet gelebileceğini ya da kullanıcıların rahatsız olabileceğini unutmayalım.

Esasında aranızda anlaşabilirseniz ve şikayetçi kullanıcıları ikna edebilirseniz belirli bir dereceye kadar tartışılmasında elbette sıkıntı bulunmaz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    O konuyu 3 yıldır biliyorum. Hem PS hem de Xbox kullanıcılarının firmadan hisse almışçasına elindeki konsolu namusu gibi savunan kişilerle dolu. Seviyeli bir tartışma yapmak mümkün değil.

Şu an bu konuda konuşulanlar içerisinde sadece 1 kişi Apple ve PS kullanıcılarının hoş görmeyeceği mesaj attı ancak onuda kimse uzatmadı. Kimse konsol ve platformlara iyi kötü gibi bir kıyasta bulunmadı. Şikayetçi olanlar neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum ama birilerini ikna etmek gibi, yazmak için izin istemek gibi bir tutum göstereceğime konuya birdaha asla girmem de yazmam da! 15 senedir DH’deyim böyle bir mantıksızlığı ilk kez görüyorum.

• yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Nihayet bana da mail geldi. Sözleşmeyi kabul edip gönderdim. Kod gelmesini bekliyorum.

• Başlıkların klasik düzeni böyle ve her kullanıcıyı düşünmek durumundayız. Yoksa ben de @aschil gibi esnek olması gerektiğini düşünüyorum. Ondan mesajları bile silmeyip şikayet üzerine uyarmakla yetindim. Yazmamak elbette sizin tercihiniz karışacak değilim. Başkasının da size karışma lüksü yok. Beni yanlış anladığınıza inanıyorum ama neyse bu konuyu dallandırıp budaklandırmanın anlamı bulunmuyor. Sohbetinize buradan devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar ne hakaret eden ne de kışkırtan mesaj atmadım. Bu konuda da PS anakonusunda da kurallar dahilinde yazdım, yazmaya devam ederim. Ancak saplantısı olan insanlar rahatsız olursa diye düşünce özgürlüğümden de taviz vermem. İkna etme izin isteme gibi bir durumda benim karakterim bırak uğraşma çık konudan der. Kural dışı mesajım varsa silinmelidir. Ancak bugün yazdığım hiçbir mesajda platformlar arası tahrik edici bir kıyas yok. Şayet bunlardan silinen olursa işte orada artniyet ararım. Sizi anlayabiliyorum, silmeden uyarınızı yaptınız. Ancak şikayet edenleri anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 5 Şubat 2024; 20:6:56 >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Ortada resmi bir duyuru yok, dolaşan bilgilerde asılsız haberlerden ibaret. Her nesilde olduğu gibi gelecek nesilde de xbox donanımsal olarak var olacak.

Çok basit bir şey daha var sony ps5'in devkitlerini xbox stüdyolarına vermiyor bu sebepten dolayı minecraft ps5'de ps4 sürümünde çalışıyor.

Ortada dönen bilgiler doğru olsaydı minecraft xbox xs güncellemesi aldığında playstation sürümü de alırdı. benzer bir durum psychonauts 2 içinde geçerli.

Bu saçma haberleri kim yayıyorsa microsoft'un yerinde olsam dava açardım gereksiz yere şu an markaya zarar veriyor.

asılsız hepsi 360 döneminden beri xbox en iyi neslini yaşıyor, el konsolu muhabbeti doğru olabilir bunu bende bekliyorum çıkar çıkmaz da fiyatına bakmadan alırım

yine bu kaynağı belirsiz haber için resmi açıklama geleeğini sanmıyorum

Aslında el konsolu haberlerini düşününce bu haber daha olası geliyor. El konsolu gelirse oyunları donanımla oynatacak bir konsol beklemiyorum. Muhtemelen xcloud üzerinden oynatacak bir konsol bekliyorum. MS, Valve olma yolunda gidiyor söylemlerini güçlendirir. Yeni konsol çıkarmayan, oyunlarını tüm platformlara sunan, dileyene bulut üzerinden aboneliklerini oynatacak bir el konsolu sunan MS…

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Talep görmeyen Logitech G Cloud zaten tam olarak bunun için çıktı. Aynı hataya düşmemeleri lazım.

• PS temalı Xbox wireless controller de görür müyüz? 😂😂😂

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Logitech farklı bir firma, ürünlerini kar amaçlı çıkarıyor. MS ise abonelik satmak amacıyla bunu çıkarabilir. Sonuçta Xbox donanımından da kar etmiyor. Uygun fiyata sunabilir. Rog Ally, Steam Deck ve Switch varken Logitech’in ölü doğması kaçınılmazdı.

• aylık 200 milyon kullanıcısı olan bir markanın 3. parti olabileceğine hala inananlar var enteresan gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

aylık 200 milyon kullanıcısı olan bir markanın 3. parti olabileceğine hala inananlar var enteresan gerçekten

Resmi açıklama bekliyoruz şuan için bir yorum yok. Gelecek açıklamaya göre ortalık yangın yeri de olabilir, sorun da olmayabilir. Gözler microsoft da.

• 
Sayfa: önceki 37353736373737383739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.