Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3739. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Inferioress , Inferioress
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.573
Cevap
835
Favori
4.256.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37373738373937403741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam katılmasam da bu tezin güçlü olduğu taraflar var. yani bir oyunun day 1 ps’e gelmesi mümkün gözükmüyor. xbox’a çıktıktan 1 yıl sonra ps’e geleceğiz diyebilir. bu da beni series x sahibi olarak rahatsız etmez. sonuçta konsola para veren insana içeriğe de önce erişme hakkını tanıyorsun.

aynı ps gibi aslında. bir ya da iki sene sonra pc’ye geliyor o da. artık her şey timed exclusive olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bu teori gerçekleşirse kütüphanedeki oyunları yakmazlar. Yine varolcak bir sistem üzerinde çalışırlar. Hepimizin arşivi var, fişinin çekilmesi olay olur. Google Stadia’yı kapattığında oyunları iade ve taşımaya olanak vermişti. Ubisoft oyunlarını UPlay’e taşıtmıştı. Benzer hareketler görebiliriz. Yukarıda arkadaşın dediği gibi halka açık şirket, biran önce açıklama yaparlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt
    Bu ihtimal zaten en güçlü ihtimal olur. Zaten Sony birkaç yıl geçince PC’ye vermeye başladı. MS da PS’e verse birşey kaybetmez. Aksine bize kendi platformunda GP yüzünden satamadığı oyunu PS’de satıp karını artırır. Time exc. günümüz oyunculuğunda exc.’den daha mantıklı seçim olur.

Ben oldum olası exc olayına karşıyım. Aldığım konsol bana oyun verip hizmet sunuyorsa verdiğim paranın karşılığını alıyorum demektir. Başka konsol da bu oyunu kullanıcılarına sunuyor diye rahatsız olmak bence asıl rahatsızlıktır. Hatta oyunlarda cross platform olmalı diyorum. Arkadaşımla aynı oyunu oynamak için aynı konsolu kullanmak zorunda olmamalıyım. Ben XSX’i PS5’den 1 yıl önce aldım ve PS önceki nesillerinde de kutulu oyun takasıyla idare ettiğim için asıl oyun arşivim Xbox tarafında ama arkadaşlarım hep PS5 aldılar. Onlarla multi oynamak için aynı oyunları tekrar almak koyuyor.

• x (formerly twitter)
    Phil Spencer (@XboxP3) on X
    https://twitter.com/XboxP3/status/1754598552548904973?s=20
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Doğrulamış diye yorumladım

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Böylece onaylanmış oldu.Phil bu kararın ne tarafında acaba.

Oyunlar Ps'e ilk gün mü , 3 ay sonra mı , 1 sene sonra mı çıkacak o da önemli.

Bir devir kapandı diyebiliriz.

• wither kullanıcısına yanıt
    Bence sony de kasmamalı artık exc. devri tamamen bitmeli. Zaten millet hangi konsolu alacaksa alıyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Aynen söylenti uydurma olsa böyle birşey yok derdi. Dediğiniz gibi resmen doğrulamış. Haftaya bakalım ne yumurtlayacaklar. Bu twit üstüne artık konuşacak birşey kalmadı, haftaya kadar bekleyip oyun oynamaya devam edeceğiz.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Keşke bitse.Son iki Zelda oyunu dışında igimi çeken Nintendo oyunu yok.Ama sırf iki oyun için konsola yatırım yapmak çok manasız geliyor insana.

Nintendo fanları sağolsun onu da 15 fps oynadık 720P çözünürlükte. Adamlar kendi alanlarında rakipsiz o yüzden bir gram geliştirme zorunluluğunda hissetmiyorlar kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 6 Şubat 2024; 0:11:33 >
  • Şöyle bir ortamda oyuncuları bir hafta bekletmek de ayıp.O içerden sızıntı yapana engel olamıyorsan çıkıp bugün yarın açıklayacaksın detayları.

Alt tarafı oyunları Xbox'a çıkışından şu kadar süre sonra Ps ve Nintendo'ya çıkartacağız diyeceksin.

Hocam Nintendo için en doğrusu emulator . Cebinizde kara delik açmaya değmez. Hem yerel fiyatlandırma yok , hem 7 - 8 yıllık oyunlara bile indirim vb yok . Türkiye için en anlamsız konsol.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Halo’nun PS’e çıkması MS kasasına milyonlarca dolar sokar. Hiç Xbox almamış kemik PS kitlesi Halo’yu affetmez yapıştırır. MS eski oyunundan hiç yoktan kazanacağı para ile küçük studio bile alır.
    Oyun dünyası için devrim olacak gibi heyacanlı bir bekleyiş

• Umarım Xbox konsolu Gamepass cihazı olarak devam eder. Fp olması açısından benim için en uygun konsol.

Hem Pc'de de oynayabiliyorum oyunları ücretsiz olarak Gamepass sayesinde . Oyun alma işini vb saldım bu sayede iyice...

• Xbox x’in ve s’in erken ölümü olarak yazılıyor farklı platformlarda böyle bişey olabilir mi acaba ?

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam güncel Pc yok bende.Geçenlerde Switch alsam mı diye bir araştırma yapmıştım.İlk Zelda ve Mario oyunu en ucuz Japon markette 1300 TL'di.Şu an artan kurla 1500 TL olmuştur.

Kusura bakmasınlar.Sony , Microsoft gibi şirketler , 200 milyon dolara geliştirdiği oyunları 6 yıl sonunda 10-20 $'lara indiriyorsa , sen 3 kuruşa geliştirdiğin oyunlarda 6 sene sonunda zerre indirim yapmıyorsan , benden sana para çıkmaz.

Tabi o kitle ellerinde olduktan sonra , benim gibilerin fikirleri de umrunda değil adamların.

• Periah kullanıcısına yanıt

Etkinlik falan demiş Phil.Ekstra şeyler de duyuracaklar gibi.First party oyunları ilk gün gamepass'e eklemekten vazgeçtik demedikleri sürece , ne yapıyorlarsa yapsınlar bu saatten sonra.Ben de işin bu tarafını saldım.

• 
Sayfa: önceki 37373738373937403741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.