< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2766. sayfa)

-
-
5K olamaz, full aksesuarlı elite2 4,300 e satılıyor.
Bu model elite2'nin aksesuarsız hali
-
Bu ülke de bu saat den sonra her şey olur kardeşim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de diyorum ki Türkçe alt yazı yapan yapıyor. Remothered Tormented Father Türkiye'de kaç adet satış potansiyeli vardı da Türkçe altyazılı çıktı. Bf 1 Türkçe alt yazılı çıktı. Fifa her sene Türkçe. Bu şuna benziyor. Türkiye'de sinemalarda Türkçe altyazı yok. Git İngilizce öğren. Emperyalistlerin diline ne kadar meraklıymışsınız. Hemen kabul etmişsiniz kendi diliniz gibi.
Cevat kardeşler Crysis'i yaptı da hayatımızda ilk defa Türkçe dublajlı oyun gördük. Böyleleri Türkiye'de eminim vardır. Bütçe bulsalar daha iyisini yapabilirler. Türk oyun firmalarına, gruplarına destek lazım. Kendi destanlarımızı anlatan oyunlar yapabilirdik. Kurtuluş savaşını, Çanakkale zaferini anlatan oyunlar yapabilirdik. Yapacak insan var sermaye yok.
-
Merhaba arkadaşlar series x cihazımda 2015 yılında ps4 için aldığım Sony 1080p tv kullanıyorum 60fps de sıkıntı yaşamıyorum o dönemde çok popüler olan LG tv almıştım ama Lagdan oynanmıyordu o tv yi babama verip araştırarak Sony almıştım. Üzerinden 7 8 sene geçti. Günümüz teknolojisinde bim e a101e gelen altus falan gibi ucuz bütçeli tvler (4klar da dahil) LAG problemini aşabildiler mi? bizim gibi yeni nesil konsol oyuncularını tatmin edebilir mi bu tvler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en dolu modeli daha ucuzken neden eksik hali 5 k uzerinde olsun ki. Almanyadan daha ucuza bulmaya calisayim bakim ben
O bahsettiğiniz markette satılan televizyonlarında bile aynı ve model numarasına sahip olanlarının anakart ve panelleri farklı çıkıyor. Kimisinde android tv ara yüzü olurken kimisinde kendi ara yüzü olabiliyor. O kadar çok marka var ki sorduğunuz soruya cevap olmaz. İyisi de satılıyor kötüsü de. Bu yüzden tv tavsiyeleri konusuna belirli bir model belirleyerek yazmanız sonrasında doğru bilgi alabilirsiniz.
-
S.T.A.L.K.E.R 2'den kötü haberler var. Microsoft normalde 2023 yılına ertelenen oyunun çıkış tarihini "belirsiz" olarak değiştirdi ve oyunculara bu nedenle para iadesi yapmaya başladı. Kievli geliştirici Çekya'ya taşınmıştı ve bazı elemanları Ukrayna'da savaşa katılmıştı. Üzücü:(
-
İnput lag tv hala mevcut ben 1 yıl önce philips tv aldım onda da var series x kullanıcısıyım oyun modu aldığın da input lag kalkıyor akıcı oynaya biliyorsun tv bu konuda şöyle gelişti eski den oyun modu aldığın da bile leş gibi görüntü sunuyorlar dı şimdi onu aştılar oled ve qled de nasıl bilgim yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lg oled c2 den mükemmele yakın görüntü alıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oled TV'ye geçiş yapmak üzereyim. Eğer vazgeçip siparişi iptal etmezsem LG C2'ye geçiş yapacağım. Ancak internetteki burn-in sorunları da kafamı çok karıştırdı. O yüzden siparişi iptal etmeyi düşünüyorum. Genellikle oyun ve film ağırlıklı kullanacağım. Uzun süredir oyun ağırlıklı oled kullananlar hayatından memnun mu? burn-in sorunu yaşadınız mı? Okuduklarıma ve izlediklerime göre özellikle sabit HUD içerek oyunları saatlerce (en azından 4-5 saat) ekranda açık tutmak oldukça riskli görünüyor. Bu gerçekten öyle mi? Yoksa örneğin parlaklığı şu değerin altında tut bir şey olmaz diyebiliyor muyuz? LG yeni oledlerde yeni bir panele geçiş yapmış ve burn-in yönetimini yazılımla da beraber iyileştirmiş ancak yine de risk yüksek mi değil mi öğrenmeye çalışıyorum :)
-
Xbox series x ile 55CX kullandım, şu an 48 C1 kullanıyorum. Burn in yorumlarına aldırış etmeyin.
https://forum.donanimhaber.com/profil/2778627
Burak Keskin'den uygun fiyata satın alabilirsiniz. Forumdan yüzlerce kişi kendisinden Tv aldı ve alıyor.
-
Evo oledler yeni çıktı zaman gösterecek bunlarda da sorun çıkacak mı.
C2 lerde evo panel kullanılıyor. Şu an için çok memnunum ortalama 4 saat oyun oynanıyor. Kalan zamanda da disney+ gibi içerikler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C2 10 yıl kullan yine yanmaz.
@entropi13 Evet biraz da yeni çıktığı için emin olamıyorum. Söylendiği gibi gerçekten ciddi bir iyileşme var mı yoksa yine en fazla 1 seneye kadar sorun yaşatır mı sorusu var kafalarda? Kimi kullanıcı ne yanığı yahu Yeri geliyor saatlerce Fifa oynuyorum. Skor tabelasının oradaki ledlerin kısa sürede mefta olmasını istemem. Ya da Battlefield oynarken acaba harita ekranda fazla mı sabit kaldı diye insanın aklından geçiyorsa nasıl rahat kullanacağız ki :) Fiyatlar çok pahalı olmasa umursamayacağız da malum... Neyse bakalım Salı gününe kadar siparişi iptal edebiliyorum yavaş yavaş karar vereceğim :)
@BeyazBüyü evet Burak Bey'i biliyorum. Kendisiyle de görüştüm ama o sırada farklı şekilde gelişti, kendisinden alamadım :) Yine de yardımcı oluyordu ama. Teşekkürler :)
-
Bende yeni geçtim C2 ye ve tek korkum burn in di. Ancak aldıkları önlemler ve Evo panel sayesinde baya içim rahat kullanıyorum açıkçası. Oyunlar boyut değiştirdi en onemlisi. Sadece görüntü kalitesi değil 4k120 vrr hdr aynı anda açılıyor. Hatta Dolby vision dahil. Maalesef bunu android tvler yapamiyor. 12bit 444 chroma acabilmek te ayrıca efsane. Oyun için en iyi televizyon kesinlikle. Ve film için. OLED olmazsa da alınacak TV kesinlikle va panel local dimming li olmalı. Bu TV den önce kullandığım Sony Xh90 bile sadece 32 civarı Zone la baya başarılı görüntü ve siyahlar veriyordu. Hakkını yiyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 9 Eylül 2022; 18:10:23 >
C1 aldım 8 ay önce sanırım.
2000 saat doldu, kullansamda kullanmasamda tv açık kalıyor, kapatmıyorum bile çoğu zaman.
Benim tv yanmıyorsa dünyada kimsenin tv si yanmaz. Acımayın…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X