< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2765. sayfa)

-
-
Sistem Konsol bilgisi kısmından konsolu sıfırla dedim. Kurulumu yaptım oyun indirebiliyorum şu anda. Teşekkür ederim. Bir önceki kullanıcıya ait bir şey kalmamıştır değil mi? Diğer arkadaşlar da yardım edebilrise sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FM 23 day1 gamepass.
-
XBOX 360 Kral.
-
Tamam iste oyunkar 60 70 tl ye satilmadigi icin zaten alim miktati tr de cok dusuk. Emin olun neyin ne kadar satildigini bu adamlar tahmin etmiyor goruyor. Burada 10 tane 30 tane 100 tane hesap tek oyun icin aciliyor yuzlerce kisi aybi hesabi alip satiyor. Bu alim satimkarin hic biri firmaya yansimiyor. Pazar olsa emin olun turkceyi koyarlar. Bence bu saatten sonra turkce altyazi beklemek yerine gidip ingilizce ogrenmek bile daha mantikli bir secenek. Ben kendimi bildim bileli hicbir oyunun turkcesi varmi diye bakmadim. Zaten amerikanin vahsi batisinda gecen red dead i turkce oynayip kovboylarin turkce konusmasini duymak istedigim birsey degil :) ha tabi altyazi olsa bi cok insan icin faydali olur anlamadan oynamak yerine ama iste pazar yok, alim gücü yok, alan yok. Mw2 ye bende on siparis verdim. Ama heralde son 5 ayda aldigim tek oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sonradan yeni gamepad le ekleyebilecegin birsey degil hocam komple yazilimi da ayarlamak gerekir hemde her oyun icin ayri ayri. Yok o ozellikler ama gayet basarili duruyor yinede. Tr ye gelir mi bence onemli olan o. Onceki gelmedi cunku sacma sapan yerler disinda. 5000 e satiyorlar nerdeyse. Tr ye 3000 alti gelse alirim hemen.
Apple tv ile çalışan tv me bağladım Xbox ı ancak her seferinde hdmi kaynağı seçmek zorunda kalıyorum Apple tv hdmi 3 Xbox 2 de. Xbox kumandası ile aç kapa oluyor mu? Ben Xbox ı açınca tv de gözüksün istiyorum mesela
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox ayarlarında açılınca tvyi aç ve kapatma seçenekleri var
This feature can be turned on and off via the TV & A/V power options settings screen. Press the Xbox button to open the guide, then go to Profile & system > Settings > General > Sleep mode & startup > TV & A/V power options.
support.xbox.com
How do I control other devices using HDMI-CEC? | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/en-US/help/hardware-network/display-sound/hdmi-cec -
Sadece şu olaydan dolayı Phil Spencer'in aldığı hayır duasının haddi hesabı yok.
-
-
Sayenizde ben de hemen ayarı yaptım. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hala kullanıyorum Xbox 360'da oyun oynamanın keyfi bambaşka bir deneyim.
Ne zaman
-
2023.
2023 bu gidişle yeni 2007 olacak oyun dünyası için
Ahahhaha süper haber çok sevindim. Teşekkürler haber için hocam. Pil değiştirme derdine son
düzeldi sağ olun
Bu hikayeyi aradım ama bulamadım, altındaki link nereye yönlendiriyordu acaba?
-
Aynı şekilde hikayeyi bende bulamadım. Acaba fiywtı yanlış verip, sonrasında sildiler mi ? 😂quote:
Orijinalden alıntı: bynedimBu hikayeyi aradım ama bulamadım, altındaki link nereye yönlendiriyordu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X