Y

Yüzbaşı
03 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 110 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, dubleks ev için wifi çekim gücü iyi ve sorun çıkarmayacak bir modem arıyorum, 50 mbit hızım var
Bu Haftasonu s11 in plus modeli çıktı, s11 ile arasında başlıca 5G wifi ve multistream tuner farkı var, başka bir fark varmı zamanla inceleyerek öğreneceğim,
Cihaz ile ilgili kısa bir video

https://www.youtube.com/watch?v=uI3xDFXRqzk&feature=youtu.be
Merhabalar hattım vdsl olarak 100 mbps ye kadar destekliyor, ilk önce netspeed ve şuan türknet kullanmaktayım, ancak prime time saatlerde hızım hep 13 16 bandına düşüyor, bende iss değiştireceğim ancak vadofone ve ttnet arasında kararsız kaldım, siz hangisini seçmeliyim? Alt yapı tabi ki Türk Telekom a ait
Nihayet ülkede yayınlanacak maçlar

Merhabalar, öncelikle konuyu açma sebebim arızamın düzeltilmesi vs değil çünkü geçtim artık onlardan, konunun tek amacı Türknet e üye olacak bir insanı bundan kurtarmak amaçlıdır. Neden mi?
1-ilk sorun hız artırmak istediğimde oldu hattım 96 mbit desteklemesine rağmen 35mbit daha fazla hız alamayacağım söylendi, daha sonra forumda ki yetkili şahıs(şimdi msjlarımı görmezden gelese de) o zaman sorunu çözüp yüksek hızı tanımlattı,
2- statik ip alayım dedim 2 gün bekledim gene yetkili şahıs yardımıyla ancak tanımlandı..

Gelelim asıl sorunlara;

1-haftasonu akşamları internet kullanmam diyorsanız tam size göre bir iss Türknet çünkü istesenizde kullandırmıyor,aşağıda resimleri ekleyeceğim..
2-Yaklaşık 3 gündür internetim yok özellikle buradaki yetkili şahıs mesajlarımı görmezlikten geliyor, arıza kayıtlarına modemi yeniden kurun diye cvb geliyor..

Siz diyorsanız ki ben sabrımı ve sinirimi test edeceğim vede zamanım bol buyrun Türknete gelin, şaka yapmıyorum..İlk Baştada dediğim gibi konuyu açmamın tek sebebi ne kadar insana ulaşır ve bundan kurtarırsam o kadar iyidir düşüncesi..karar sizin..
Tam bu mesajı yazarken aradılar arıza kaydına istinaden ve aynen şu dendi"MESAİ SAATLERİNDE EVDE DEĞİLSİNİZ SİZİ ARADIĞIMIZDA HEP İŞTESİNİZ (08.00.-18.00) YANİ BEYİM DİYOR Kİ NORMAL İNSANLAR GİBİ NEDEN İŞE GİDİYORSUN, SAAT VERİN EVDE OLAYIM DEDİM, SAAT VEREMİYOR" PESSS...Ayrıca 48 saat daha inceleyeceklermiş anlayacağınız komple haftayı internetsiz kapattık
Haftasonu kablolu test tanımlı hız 85 mbit ken
silinebilir
Merhabalar, şuan Türknetten 85 mbps vdsl internet kullanıyorum, yoğun saatlerde yurt dışı çıkışlarda sorun olabiliyor, acaba Türk Telekom HiperNet e geçsem bu sorunlar azalır mı ? yoksa hat aynı hat, hız aynı hız bir şey değişmez mi ?
Netspeed kullanırken Türknet e geçiş için başvurdum, 04.09.2019 tarihinde aktivasyon işlemleri başladı cuma günü kendi çabamla öğrendim ki sistemsel hata olmuş ancak başvuru yenilenmemiş..neyse bir tam gün boyunca araya araya aktivasyon işlemi yenilenip, özür dilendi ve 48 saat içinde aktif olacağı söylendi 07.09.2019 tarihinde.. gel görki 09.09.2019 da netspeed geçiş işlemleri kapsamında internetimi kesti ancak türk net hala aktivasyonu gerçekleştirip sinyali veremedi ve bu süreçte 3 kere kayıt açtırdım, 48 saat içinde açılacak internet neden açılamıyor diye ne cevap verdiler ne de dönüş yaptılar. internetsiz kalmış durumdayım,, her şeyden öte yaşadığım süreci kendime yakıştırmıyorum.. türk nete geçeceklere en büyük tavsiyem geçmeyin olur.
Merhaba LG 49SK8100PLA vs Samsung 49NU8000 iki tv arasında kaldım veya sony xf7596 modeli mi tercih etmeliyim 5000 TL bütçem var kararsız kaldım. acaba hangisini tercih etmeliyim?
Merhabalar türknet adsl hizmet numaramı nasıl öğrenebilirim?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 20.592 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.