Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2767. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: cirex
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 40 Misafir (23 Mobil) - 17 Masaüstü24 Mobil
5 sn
83.559
Cevap
834
Favori
4.255.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 27652766276727682769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satın almak isteyenler için paylaşmak istedim. Kargo ve gümrük ücreti ile yaklaşık 167 euro'ya satın alabilirsiniz. 3060 tl civarı tutuyor.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Resmî olarak Türkiye’ye gelmeyecek mi bu ürün? Bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Bu konuda bilgim yok. Ancak gelse bile bahsettiğim fiyatın çok üzerinde satılacaktır.

Xbox türkiye instagram sayfası bir fiyat paylaşmıştı ama bulamadım 3 binin altındaydı fiyatı

• hsynavcu kullanıcısına yanıt
    instagram hesaplarının hikaye kısmında paylaştılar, ancak bir süre sonra paylaşım kaldırıldı. 2349tl’den başlayan fiyatlarla yazıyordu. İyimser olmak isterdim, ancak yurt dışı fiyatının altında satmaları çok düşük bir ihtimal!

Elite Series 2 kullanıyorum ve 9.nesil kolun 2000TL oldugu yerde bu kol 3000TL ye bedava sayılır. Almak isteyenler kaçırmasın bence.

• amazon.de Türkiye’ye her zaman bu tarz ürünleri göndermiyor. Hazır ön sipariş açık ve gönderim mevcutken düşünenler almalı. Türkiye satışı “bence” vergiler ve kâr paylarını da düşünürsek, en az 4 bin tl ve üzeri olacaktır.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Arkadaşlar Xbox i aldigimdan beri bu özelliği arıyorum ve hala bulamadım. Xbox app te remote play açılıyor ama ekrandaki konroller yok. Başka birinin yaptığı bı app indirdim riske edip login yaptım. Çalışıyor ama kontroller çok berbat. PS5 teki gibi bı Xbox remote play app i den bulamadım resmi. Bu photodaki kontroller nasıl açılıyor yada nerde ckiyor lütfen bilen biri paylaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hsynavcu kullanıcısına yanıt
    Evet bende Twitter’da görmüştüm 2349₺ gibi bir rakam yazmışlardı ve yakında diye paylaşım yapmışlardı.

• the duderino T kullanıcısına yanıt
    Bu destekleyen oyunlarda açılıyor sadece cloud sayfasinda hangi oyunun desteklediği gözüküyor

• berky88 kullanıcısına yanıt

Hocam iyide gamepad bağlı olmadan telden bağlanınca cihaza hiç bir kontrol cikmiyorki. Destekleyen oyunu açmayı bırakın hiç bir etkiniz yok ekrana

Hocam bu xcloud mu remote play mi ?
    Ben xcloudu denedim sadece

• berky88 kullanıcısına yanıt

Remote play hocam. Xcloud tr de yok sanirim nasıl denediniz?

• Oedon kullanıcısına yanıt
    Aparatları bundan alsak olmaz mı ?

Kafuty-1 Thumbsticks Oyun cihazları için Joystick Oyun pedi yedek parçalar Game Controller Button Paddles Set Gamepad Thumbsticks Xbox ONE Elite Serisi 2 için
    amazon
    Kafuty-1 Thumbsticks Oyun cihazları için Joystick Oyun pedi yedek parçalar Game Controller Button Paddles Set Gamepad Thumbsticks Xbox ONE Elite Serisi 2 için
    https://www.amazon.com.tr/dp/B095HBSML2/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Y43YEA2SZ6W4AJXYA4B4?_encoding=UTF8&psc=1

Ben trde değilim hocam ben xcloud sandım bir an arayüz benzeyince remote play sadece windows uyumlu diye biliyorum arkadaşım burda third party app ile kullanabilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 10 Eylül 2022; 1:49:53 >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Yani alınmasına alınır da çok paspal duruyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse 3k kontrolcüye bayıldıktan sonra da yan sanayi ve üstüne üstlük bu fiyata ek parçaları edinmek bi’ tık can sıkıcı olabilir.

Şahsen biraz daha bekleyip Türkiye’de ki akıbetine göre bir yol izlemeyi planlıyorum. Sadece kontrolcüyü almak istemiyorum. Ama orijinal ek parçalarla beraber de fiyt baya tuzlu. Almak akıl kârı değil bu şekilde… O da iki ürün için ayrı ayrı fiyat kesildiği için oluyor zaten. İki ürünün de içinde olacağı bir bundle çok daha uygun bir fiyata bulunabilecektir muhtemelen.

Amazon daki Compenent pack de fiyat hatası var 59€ onun fiyatı normalde.

Şuan resmi olarak hiçbir yerde stok olmadıgı için net fiyat bilgisi yok fakat yurtdışından kontrolcü + aksesuarlarını aldıgınızda Elite Series 2 den bile fazla fiyata geliyor. Bunun yerinde Türkiye den sıfır Elite Series 2 almak daha mantıklı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 27652766276727682769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.