Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: brhndrn , brhndrn , asko56
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 21452146214721482149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam priz dönüştürücü değilde kaliteli ve kalın bi teyp kablosu alıp öyle kullanmak daha iyi olur gibi,benimde cihaz abd'den gelmişti priz dönüştürücü ile fişe takarken çatır çutur elektrik sesi geldi ve beni baya rahatsız etti bu olay riske atmadım hiç teyp kablosu aldım rahatım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün kararsızlığımı yenerek Series X aldım. :) One X upgrade etme zamanı gelmişti.

• Harici hard diskimde bulunan fotoğraflarımı göremiyorum . Ss te görebiliyordum , çözümü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan Wake Remastered geliyor galiba, heryerde haberi çıkıyor şuan. Xbox ile birlikte PS e de geliyor. 5 Ekim tarihi gösteriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Alan Wake Remastered geliyor galiba, heryerde haberi çıkıyor şuan. Xbox ile birlikte PS e de geliyor. 5 Ekim tarihi gösteriliyor.
    Aslında yapıldığına dair haberler uzun zaman önce sızmıştı ama artık tarihte yakın eğer sızıntılar doğruysa.

2 inci oyunda tam geliştirme aşamasına girdi bir süre önce. Güzel haber. Bayıldığım bir seri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Remastered değil de Remake gelse keşke

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Ben Alan Wake'in tekrar yapılmasından hiç etkilenmedim açıkçası bilenler bilir evet oyunun hikaye tarafı güzeldi fakat oynanış tarafı çok fazla tekrar ediyordu.

En makul senaryo Alan Wake'i remastered ile geçiştirip, Alan Wake 2 için aparatif niyetine sunmaları olur.

• Arkadaşlar tekrar merhaba,

Bugün Microsoft ile görüştüm. Japon pazarı ürünün nereden alındığını sordular. Türkiye'den alındığını öğrendikten sonra ürünün 1 yıl boyunca MS Türkiye garantisi altında olduğunu belirttiler. Zaten cihaz kaydında da o şekilde görünüyor.

Neyse umarım sorun olmaz.

Sağlıklı günler.

• Arkadaşlar bende Xbox series x alarak aranıza katıldım.Bir sorum olacak ithalat garantili aldım fiş yeri 3lü bizim prizlere olmuyor.110 dan 220 ye çıkaran çevirici adaptör mü almam lazım yoksa fiş çevirisi olur mu veya düz ikili power kablosu kullansam sıkıntı olur mu resimde ekliyorum.şimdiden teşekkürler.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

hocam priz dönüştürücü değilde kaliteli ve kalın bi teyp kablosu alıp öyle kullanmak daha iyi olur gibi,benimde cihaz abd'den gelmişti priz dönüştürücü ile fişe takarken çatır çutur elektrik sesi geldi ve beni baya rahatsız etti bu olay riske atmadım hiç teyp kablosu aldım rahatım

Dostum düz teyp kablosu oluyor mu benim cihazımda ithalatçı ve 3lü fiş çıktı kutudan resime ekliyorum bunu kullansam olur mu

• Nightmare_00 kullanıcısına yanıt

Mevcut kabloyu kullanayım diyorsanız normal çevirici almanız yeterli. En azından bir tık kaliteli olmasında fayda var, şöyle bir şey alınabilir:

SKROSS SEYAHAT ADAPTÖRÜ WORLD TO EUROPE- (BEYAZ) - Vatan Bilgisayar

Yedek güç kablosu alayım kenarda dursun diyorsanız da bu olabilir:

UpTech LPK 104 POWER KABLO 2 X 0.75mm 1.80 MT - TEYP POWER KABLOSU : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ

• Bende şu var hocam iş görür değil mi?

• Multiplayer oyunları neden bu şekilde öldürmeye çalışıyorlar anlamış değilim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Bende şu var hocam iş görür değil mi?

Evet olur

• Nightmare_00 kullanıcısına yanıt

Kaliteli kalın teyp kablosu işinizi görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Dostum düz teyp kablosu oluyor mu benim cihazımda ithalatçı ve 3lü fiş çıktı kutudan resime ekliyorum bunu kullansam olur mu

Alıntıları Göster

PS 2 Arşivi güzelmiş Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Arkadaşlar Xbox series x cihazım bugün geldi. Benim sorum gamepad lerde ki pili nasıl şarj ediyoruz. Ps5 te ki gibi gamepad leri USB ile cihaza bağlasam şarj oluyor mu?

• hasomen kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.. İçinden çıkan Piller Şarj olmuyor hocam kullan at model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 6 Eylül 2021; 20:16:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Arkadaşlar Xbox series x cihazım bugün geldi. Benim sorum gamepad lerde ki pili nasıl şarj ediyoruz. Ps5 te ki gibi gamepad leri USB ile cihaza bağlasam şarj oluyor mu?

İçinden çıkan piller şarj edilmiyor. Şarjlı pil ve ayrıca şarjlı pil şarj aleti almak genelde en ucuz seçenek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 6 Eylül 2021; 20:15:46 >
  • 
Sayfa: önceki 21452146214721482149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.