< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2147. sayfa)

-
-
Ben de bugün kararsızlığımı yenerek Series X aldım. :) One X upgrade etme zamanı gelmişti.
-
Harici hard diskimde bulunan fotoğraflarımı göremiyorum . Ss te görebiliyordum , çözümü var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan Wake Remastered geliyor galiba, heryerde haberi çıkıyor şuan. Xbox ile birlikte PS e de geliyor. 5 Ekim tarihi gösteriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında yapıldığına dair haberler uzun zaman önce sızmıştı ama artık tarihte yakın eğer sızıntılar doğruysa.quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Alan Wake Remastered geliyor galiba, heryerde haberi çıkıyor şuan. Xbox ile birlikte PS e de geliyor. 5 Ekim tarihi gösteriliyor.
2 inci oyunda tam geliştirme aşamasına girdi bir süre önce. Güzel haber. Bayıldığım bir seri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Remastered değil de Remake gelse keşke
Ben Alan Wake'in tekrar yapılmasından hiç etkilenmedim açıkçası bilenler bilir evet oyunun hikaye tarafı güzeldi fakat oynanış tarafı çok fazla tekrar ediyordu.
En makul senaryo Alan Wake'i remastered ile geçiştirip, Alan Wake 2 için aparatif niyetine sunmaları olur.
-
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Bugün Microsoft ile görüştüm. Japon pazarı ürünün nereden alındığını sordular. Türkiye'den alındığını öğrendikten sonra ürünün 1 yıl boyunca MS Türkiye garantisi altında olduğunu belirttiler. Zaten cihaz kaydında da o şekilde görünüyor.
Neyse umarım sorun olmaz.
Sağlıklı günler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsar
hocam priz dönüştürücü değilde kaliteli ve kalın bi teyp kablosu alıp öyle kullanmak daha iyi olur gibi,benimde cihaz abd'den gelmişti priz dönüştürücü ile fişe takarken çatır çutur elektrik sesi geldi ve beni baya rahatsız etti bu olay riske atmadım hiç teyp kablosu aldım rahatım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mevcut kabloyu kullanayım diyorsanız normal çevirici almanız yeterli. En azından bir tık kaliteli olmasında fayda var, şöyle bir şey alınabilir:
SKROSS SEYAHAT ADAPTÖRÜ WORLD TO EUROPE- (BEYAZ) - Vatan Bilgisayar
Yedek güç kablosu alayım kenarda dursun diyorsanız da bu olabilir:
-
-
Multiplayer oyunları neden bu şekilde öldürmeye çalışıyorlar anlamış değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kaliteli kalın teyp kablosu işinizi görür
-
Arkadaşlar Xbox series x cihazım bugün geldi. Benim sorum gamepad lerde ki pili nasıl şarj ediyoruz. Ps5 te ki gibi gamepad leri USB ile cihaza bağlasam şarj oluyor mu?
Hayırlı olsun.. İçinden çıkan Piller Şarj olmuyor hocam kullan at model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 6 Eylül 2021; 20:16:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasomenArkadaşlar Xbox series x cihazım bugün geldi. Benim sorum gamepad lerde ki pili nasıl şarj ediyoruz. Ps5 te ki gibi gamepad leri USB ile cihaza bağlasam şarj oluyor mu?
İçinden çıkan piller şarj edilmiyor. Şarjlı pil ve ayrıca şarjlı pil şarj aleti almak genelde en ucuz seçenek oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 6 Eylül 2021; 20:15:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X