Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2149. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exclusive.GamerAAA oyunlarda yapamasa bile yapabildiği oyunlarda yapıyor adamlar. Çabaları var. Kendi birinci parti oyunları zaten gamepass e geliyor. Sonumuz iyi değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: broodofqueenAAA oyunlarda yapamasa bile yapabildiği oyunlarda yapıyor adamlar. Çabaları var. Kendi birinci parti oyunları zaten gamepass e geliyor. Sonumuz iyi değil.
Alıntıları GösterKutulu oyun sistemi kalksa PS tarafıda istemese bile yapacaktır.
AAA oyunlar PS gerisi Xbox devam benim için
-
Gidişatı beğenmiyorum hocam, bende xcloud gelirse gamepass ultimate ile ona geçmeyi düşünğyorum, bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Tenebrio Hocam konu hakkında yardımlarını rica ederiz...
Xbox ikinci el satış konusu yeni arkadaşlar tarafından bulunamamakta ve ilan sayısı hacmi nisbi olarak geride kalmaktadır.
PS bölümünde ki gibi , Hesap konusunun sabit konu yapılarak , herkesin kolayca ulaşabileceği bir konu olması hakkında talebimizi sunarız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: broodofqueen
Gidişatı beğenmiyorum hocam, bende xcloud gelirse gamepass ultimate ile ona geçmeyi düşünğyorum, bakalım.Ben zaten her çıktığında Cod ve exc alıyorum kardeşlikle PS üzerinden senede 4-5 oyuna denk geldiği için zorlamıyor ekstralar için yanına Xbox çekmek harika bir seçenek bence veya dediğiniz gibi Xcloud gelince ona bile gerek kalmayacak sadece Ultimate alıp oynanabilecek umarım yakın zamanda gelir Türkiyeye
-
Dün aldığım Tormented Souls'da, yerel fiyatlandırma uygulanmış. 20 dolarlık çıkış fiyatı, Steam'de 32₺, XBox'da 56 liraya satılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlandırmayı direkt yapan Microsoft değil ama aynı Steam gibi tavsiye edilen fiyat gibi bir özellik vardır yapımcının seçebileceği. Sony'nin burnu havada olduğu için hem indie oyun çıkarmayı zorlaştırıyor hem de bölgesel fiyat konusunda daha katı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mtc Games'den Far Cry 6 alan varmı ?
Sadece Xbox One sürümünü görebildim. Series versiyonu nedense gözükmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Sadece Xbox One sürümünü görebildim. Series versiyonu nedense gözükmüyor.Ben alacam ama henüz erken zaten ücretsiz yükseltme olacakmış yeni nesile.
pure xbox
Following Horizon: Forbidden West Controversy, Ubisoft Reiterates Far Cry 6 Is A Free Upgradehttps://www.purexbox.com/news/2021/09/following_horizon_forbidden_west_controversy_ubisoft_reiterates_far_cry_6_is_a_free_upgrade
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Sadece Xbox One sürümünü görebildim. Series versiyonu nedense gözükmüyor.Oyun Smart Delivery kapsaminda tek SKU olarak piyasaya cikiyor, ayrı iki surum yok.
-
Çıkışına 1 ay kaldı, ertlenmeyecek gibi. O yüzden şimdi almayı düşünüyorum.
Max_Kolesne Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 8 Eylül 2021; 22:31:16 >
Xbox Controller Firmware Update Rolling Out to Insiders Starting Today - Xbox Wire
-
Kontrollerin güncellenmesinin mantığı ne hocam anlayamadım ben kontrolün içinde yazılım mı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben iki aydır kontrol ediyorum hala gelmedi bana, sizde var mı??quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Tarayıcıdaki Klavye/fare desteği son kullanıcıya ne zaman gelecek ? Sırf bu yüzden bir çok arkadaşım Xbox a geçecek :)
Henüz beta aşamasında. Yakın bir gelecekte tam sürüm gelecektir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 9 Eylül 2021; 0:15:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce Tormented Souls'u oynadım çok güzel olmuş. Gerilim dolu mekanları, bulmacaları falan çok güzel olmuş. Grafikleri üst düzeyde değil ama kötüde değil. Hafta sonu oynamak istediğim için henüz 30dk oynadım ama şimdiden rahatlıkla tavsiye ederim. Zaten 57₺. Bu tarz oyunları seven herkes yapımcıya destek olmak için satın alması gerek. Lütfen destek olun da bu tür oyunlar gelmeye devam etsin🙏
-
-
Tormented Souls oyununu bu konu ile gördüm fiyatta cok uygun güzel oyun şans verin derim bana eski silent hill ve Resident evil lari anımsattı ...Bu arada oyun bende ana ekranda çalışmadı cihazın dilini İngilizce yapınca oyuna girdim sağolsun Cengizhan Hızır gibi yetişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ctntasAz önce Tormented Souls'u oynadım çok güzel olmuş. Gerilim dolu mekanları, bulmacaları falan çok güzel olmuş. Grafikleri üst düzeyde değil ama kötüde değil. Hafta sonu oynamak istediğim için henüz 30dk oynadım ama şimdiden rahatlıkla tavsiye ederim. Zaten 57₺. Bu tarz oyunları seven herkes yapımcıya destek olmak için satın alması gerek. Lütfen destek olun da bu tür oyunlar gelmeye devam etsin🙏
eski re serilerine benziyor cümlesi beni benden aldı
o yüzden lake i satar satmaz alacağım
orj. re2 yi kuzenle herhalde 7 kere bitirmişizdir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X