< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2148. sayfa)

-
-
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler birde son bir sorum olacak. Şimdi ps5 te ana hesap yapılınca konsolda diğer kullanıcılar ana hesabın oyunlarını oynayabiliyor. Peki Xbox ta da böyle bir şey var mı? Mesela gamepass ile aldığım oyunları aynı konsolda diğer kullanıcılar oynayabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesneİçinden çıkan piller şarj edilmiyor. Şarjlı pil ve ayrıca şarjlı pil şarj aleti almak genelde en ucuz seçenek oluyor.
Alıntıları GösterPeki sizce kaliteli bir şarjlı pil ve pil şarj aleti mi ? yoksa orjinal şarj edilebilir pil veya farklı markalarda 9.nesil için üretilen şarj edilebilir piller mi ?
-
Bari açıp kapatma seçeneğini kaldırmayın. Warzone da kapatılmıyor diye oyunu sildim ama Gears ı silemem bu saçmalıktan umarım dönerler. Yoksa Ranked değil makarasına iki el atıp çıkarım multide.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SenceruPeki sizce kaliteli bir şarjlı pil ve pil şarj aleti mi ? yoksa orjinal şarj edilebilir pil veya farklı markalarda 9.nesil için üretilen şarj edilebilir piller mi ?
Alıntıları GösterBence şarjlı pil. Daha pratik. 4 tane aldığınızda pil bitiyor olsa bile hemen değiştirip devam edebiliyorsunuz. İki kontrolör varsa iki adet Plug and Play kit almak yerine pilleri dönüştürebilirsiniz. Şu an gördüğüm kadarıyla standart şarjlı piller bütçeye de daha uygun.
-
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
Kulaklık olarak en iyi tercih hangisidir ?
SteelSeries Arctis 9X Series X
Bu mu yoksa başka bir alternatif var mı ? fiyat önemli değil 1 kere alacağım en iyisi olsun. Teşekkürler.
-
Turtle beach stealth 700 gen 2 de güzel, Steel series 9x te, iki modelide düşünebilirsin.
Steelseries in bass ları düşük ama detayları iyi veriyor.
Şarj süresi gayet iyi.
Malzeme kalitesi ve özellik olarak iki kulaklıkta işini görür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9X kullanıyorum çok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Kulaklık olarak en iyi tercih hangisidir ?
SteelSeries Arctis 9X Series X
Bu mu yoksa başka bir alternatif var mı ? fiyat önemli değil 1 kere alacağım en iyisi olsun. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Astro A50
Resident evil ve Silent hill gibi oyunları seviyorsanız Tormented Souls'a bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bir kaç gün önce steamde yayınlanmıştı. %94 olumlu yorum almış. Henüz oynamadım ama olumlu yorumlar aldığı için hemen paylaşmak istedim. Xboxda 56₺ ve ps de 179₺. Ps yine kullanıcılarını kazıklıyor. Çok yazık
FA GAMEZyoutube
Tormented Souls (PS5) 4K 60FPS HDR Gameplay Tormented Souls is an interesting upcoming horror title that's been doing the rounds for quite a while - it's blending modern visuals with fixed camera perspectives. From sparkling items on statues to meaty shotguns fired at close range, its sources of inspiration are rather clear. The new trailer above is one of the longest looks yet; it's actually confirming release dates later this month for Steam, PS5 and Xbox Series X|S. Nevertheless the Switch does still have a release window of 'TBC', while the press release says it's 'coming soon'. A limited retail edition also has 'Q3' as a loose release window. Though the visuals will no doubt be pared back on Switch, here's hoping that the fixed camera perspectives will be a factor in the game transitioning across relatively well. Tormented Souls (PS5) 4K 60FPS HDR Gameplay Tormented Souls 4K 60FPS Gameplayhttps://www.youtube.com/watch?v=zk8ynWKwGQ0&feature=youtu.be -
Alan Wake Remastered resmi olarak duyuruldu, sonbahar da geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber verdiğiniz için teşekkürler, şimdi alıyorum. Hiç fena durmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan Wake Remastered is coming to Xbox this year with updated visuals and a director's commentary.
Bu kadar gereksiz oyun olamaz Remake olsa neyse benden kuruş çıkmaz bu paragözlere
Xbox ve PS'de aynı fiyat 19.99 dolar. Dolayısıyla Ps değil Ps Türkiye kullanıcılarına acımıyor. Xbox Tr özel fiyat yapıyor. Ne yazık ki PS Tr ise mevcut kurdan çarparak satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 7 Eylül 2021; 18:27:5 > -
Bence en iyisi microsoft un yeni cikan kablosuz kulaklığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam A50 de kullandım en iyisi olduğunu söylüyorlar doğru ama eski modelinde bu kaldı yeni kulaklık hiç iyi değil Xbox için en iyi kulaklık Steelseries arctis 9x bence hele şuan deli gibi kampanya yapılıyor ben 1500 TL aldım inan bedava bu kulaklık için pişman olmazsın
Cihazı amazon.com.tr'den satın alıp da garanti süresi olarak 1 yıl görenler bu sorunu düzeltebilmişler miydi? Microsoft'un sitesinde garantis süresini 2 yıl olarak görebilmek (2 yıllık yasal süreyi geçerli yapabilmek) için çalışan bir yöntem var mıydı?
-
9x in yanından bile geçemez o standart kulaklıkquote:
Orijinalden alıntı: tigerman82
Bence en iyisi microsoft un yeni cikan kablosuz kulaklığı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X