Ön sipariş Türkiye için maalesef yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 25 Ağustos 2021; 2:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2135. sayfa)

-
-
Hayırlı uğurlu olsun :) İnşallah bu sefer arıza çıkmadan oynarsınız. Mesela ben 4 K TV de oynuyorum öyle güzel görüntüler var ki bu kadar ufak bir cihazdan bu kadar güzel görüntü beni çok şaşırtıyor. Birde oynamaya başladım mı ben baya zaman harcıyorum yani ısınma vs oluyor ama böyle kasma vs olmuyor sadece 1 yada 2 kez oyundan attığını hatırlıyorum o kadar ki zaten PC de de atıyor bazen.
-
Çok teşekkür ederim.
Bendede 4k tv var. Hdr vs desteği de var. Film izlemek çok keyifli oyunlar dahada güzel olur diye umuyorum. Konsol istanbuldan kargoya çıkacak dendi fakat cizreden çıkarmışlar. Bugün kargo şubesine gelecekmiş. Şubeye not bıraktım araçtan inince arayacaklar. Konsol daha gelmeden derdi başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ForeverY- -- 25 Ağustos 2021; 11:1:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Little Nightmares 2: Enhanced Edition is out now on PS5 and Xbox Series X/S
If you play on consoles, you'll have the option of two graphics modes: Beauty Mode and Performance Mode. The former of these modes runs at a native 4K resolution but restricts the frame rate to 30FPS, while the latter mode boosts the frame rate to 60FPS while utilizing dynamic resolution for output up to 4K.
Ayrıca 3D Ses ve RT eklenmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
@canlee89 nerden ulaşıyoruz bu ön sipariş ekranına
-
xbox.com
Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition paketi | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/consoles/xbox-series-x/halo-infinite-limited-edition?source=lp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almanyadan aldıracaktım ama çok kasım teslim diyor. Güzelmiş.
-
Scorn ve CrossfireX 2021..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar saçma bir fiyat normal cihazlara yine zam mı gelecek acaba
Halo içinde Türkçe desteği olmasını beklerdim MS Türkiye bu konularda çok yetersiz kalıyor
-
Bence hali hazırda var olan düz modelin de fiyatı artacak gibi görünüyor.
10 bin tl ye xbox vay anasını ülkenin haline bak
Aliexpress yada amazon üzerinden halo sticker’ı alıp, mevcut konsola yapıştırıldığı zaman halo edition olacaktır! :)
Aliexpress üzerinde harika sticker modelleri var gerçekten bu modelden çok daha güzel olur çinliler işini biliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Series s maceramı sonlandırdım. Şuan satışta, Warzone fps performansı mükemmeldi fps düşüsü hissetmedim stabil bir şekilde oynadım. Tek sorun çözünürlüktü uçaktan atlarken piksel piksel bulutlardan bıktığım için series x e geçtim. Gerçekten hem grafik renk canlılığı çözünürlük olsun her istediğime en iyi şekilde cevap verdi.
Ama forzada bir değişim göremedim series s teki aa sorunu series x tede devam ediyor. 120 fps de olduğu için olabilir bilmiyorum
Almanyadan aldım yolcu beraberi geldi sipariş tarihim 03.07.2021 ama garantide 03.04.2023 garanti bitişi diyor. BU tarihin 03.07.2023 de bitmesi gerekmiyormuydu.
Bende invoice var microsoft ile görüşerek bu tarihi düzelttiklerini duymuştum. Elinde mail adresi numarası olan varsa bana yardımcı olabilir mi
-
Herkese merhaba. Konsol dün öğlen elime ulaştı. Eve gidip ayarladım güncellemeye bıraktım. Güncelleme beklediğimden ufak boyutlu çıktı. Xbox hesabımla birleştirdim ve yanından ayrıldım. Xbox uygulaması ile istediğim oyunları indirdim. Akşam geldiğimde oyunlar yüklü şekilde beni bekliyordu. Bu uzaktan yönetim işi çok hoşuma gitti.
Fakat konsolda yer sıkıntısı çekmeye başladım. İstediklerimi indirdikten sonra 200gb yer kaldı. Storage expansion yerine 1 tb harici diskim var. Onu taksam en azından storage extension ucuzlayıp kapasitesi yükselene kadar eski nesil oyunları o diske atsam sıkıntı olur mu?
Ayrıca 100 mbps fiber internetim var. Cihaza başka yersen bağlanıp oynamak için nat ayarlarını yapmam gerekiyor sanırım. Hangi portları açsam yeterli gelir ? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim . Herkese daha önceki mesajlarıma verdiği cevaplar için tekrar tekrar teşekkür ederim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni Xbox Series X halo edition alabilen var mı yurt disindan? Geç gordum hepsi tukendi. 3. Saticida cikar mi acaba Amazon gibi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X