Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.571
Cevap
834
Favori
4.255.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Detaylı konusu vardı galiba hocam yoksa da kod olarak geliyor onu giriyorsunuz çok bir sıkıntısı yok.

VPN tarzı işlemler gerekebiliyor bazen sadece

• KAKÁ K kullanıcısına yanıt

Oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

mtc game
    Buy Assassin's Creed Odyssey - ULTIMATE EDITION (XBOX One - VPN)
    https://www.mtcgame.com/tr-TR/xbox-games/assassin-s-creed-odyssey-ultimate-edition

Arkadaşlar buradan oyun alan var mı daha önce? Varsa işlemlerin nasıl yapıldığını anlatabilir mi acaba?

hocam brezilya reali alın size hediye kodu gelecek xbox konusolunu bölge ayaranıdan brezilya yapacaksınız. sonra o gelen kodu xbox konsonulun içinde oyunu satın aldığımız yerde yani microsoft store da kod şeklinde al seceneği var o kodu giriyoruz. 25 haneli o kodu girdikten sonra oyunu satın almış oluyorsunuz.

sonra konsolu bölge olarak türkiye yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

hocam brezilya reali alın size hediye kodu gelecek xbox konusolunu bölge ayaranıdan brezilya yapacaksınız. sonra o gelen kodu xbox konsonulun içinde oyunu satın aldığımız yerde yani microsoft store da kod şeklinde al seceneği var o kodu giriyoruz. 25 haneli o kodu girdikten sonra oyunu satın almış oluyorsunuz.

sonra konsolu bölge olarak türkiye yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Tamamdır hocam teşekkürler.

• Arkadaşlar LG OLED55B9PLA TV'im var. B9 serisi televizyonu olan Series X sahipleri 4K 120fps HDR oyun oynayabiliyorlar mı? Sanırım Ori Series X'de 4K 120fps HDR özellikte oynanabiliyor, bu oyunla test yapıp paylaşırsa memnun oluruz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Evet 4K 120fps oynayabilirsin Ori yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Arkadaşlar LG OLED55B9PLA TV'im var. B9 serisi televizyonu olan Series X sahipleri 4K 120fps HDR oyun oynayabiliyorlar mı? Sanırım Ori Series X'de 4K 120fps HDR özellikte oynanabiliyor, bu oyunla test yapıp paylaşırsa memnun oluruz...

Ori LG'nin Oled tvsinde 120fps de mükemmel çalışıyor. Bizzat denedim. Kesinlikle fps düşüklüğü yok.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    CX ve C1 gibi 2020 ve 2021 modellerinde bu destek konuşuldu ama 2019 B9, C9 modelleri ilk HDMI 2.1 kullanılan TV'ler olduğundan net bilgi yok. Özellikle 4K 120fps Dolby Vision-Atmos desteği olmayacağı söyleniyor. 2019 serisinde kullanılan işlemciden kaynaklı HDMI 2.1'in 48Gbps desteklemediği anca 40Gbps desteklediği söyleniyor. Şu anda bu özellikte çok oyun olmadığı için TV'ye gelen her güncelleme ile destek gelip gelmediği merak ediliyor. Benim bildiğim hepsi bir arada 4K 120fps HDR desteği sunan Ori oyunu (4K 120fps Dolby Vision-Atmos destekli oyun şu an yok biliyorum)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 24 Ağustos 2021; 14:31:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed Odyssey, PS5'te ve Xbox Series X'te 60 FPS'yi destekleyecek

Güncelleme bugün geliyor. Umarım en kısa zamanda Origins'ede 60fps desteği gelir.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsıgn türkiye
    Assassin's Creed Odyssey, PS5'te ve Xbox Series X'te 60 FPS'yi destekleyecek
    https://tr.ign.com/assassins-creed-odyssey/110773/news/assassins-creed-odyssey-ps5te-ve-xbox-series-xte-60-fpsyi-destekleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinji mikami

Ori LG'nin Oled tvsinde 120fps de mükemmel çalışıyor. Bizzat denedim. Kesinlikle fps düşüklüğü yok.

Alıntıları Göster

Merhaba.

SDR değil, kesin olarak HDR alıyorsunuz görüntüyü, doğru mudur?

Teşekkürler...

• alpercck kullanıcısına yanıt

Bence Origins in de 60 fps güncellemesi yakındır ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Merhaba.

SDR değil, kesin olarak HDR alıyorsunuz görüntüyü, doğru mudur?

Teşekkürler...

Alıntıları Göster

Aynen hocam.

• https://www.youtube.com/watch?v=go3-D8Q87RM&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ekranlar konuşuluyorsun affınıza sığınarak soruyorum benim gibi 100inc üstü projektörlerle alışmış birisi oled veya qled e dönmeli mi bütçeyi zorlayıp?

Yaklaşık 15.000 bütçem var, optoma uhd35 almayı düşünüyorum.

• 4K 120 fps i bu konsollar veremez bence bu nesil 2k 120 fps olacak.
    Çoğu oyunda 4K 60 ya da 2k 120 fps seçeneği olur.

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt

4k 60fps yeter de artar bile hocam cod gibi oyunlarda 120 fps lazım sadece onlardada çözünürlük düşer zaten.

• Smokectr S kullanıcısına yanıt

Hocam oled çok güzel de projeksiyon başka bir şey

o büyük ekranın tadı başka

tabii 88 inç oled tv alırsan başka Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Selamlar, Forza horizon'a özel olarak tanıtılan kontrolcü'yu nasil alabilirim.Türkiye"de satışa çıkar mı?
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 25 Ağustos 2021; 0:8:55 >
  • Ben de 2k monitör var konsol 2k da kaç fps ye ayarlıyor kendini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TonyJunior kullanıcısına yanıt

Oyuna bağlı

• 
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.