Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1964. sayfa)

-
-
-
Sticker
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4quareskgjhgkhjgkj iyi trollemiş.
-
Yeni Unreal Engine 5 demosu. Her iki konsolda da başarıyla calistigini belirtmişler bu sefer. Cok şükür, "Unreal Engine 5 tam kapasiteyle Xbox'ta calisamaz, sadece Ps5'te mümkün" dezenformasyonundan bu seferlik kurtulduk
-
Bu gorsellikte anca order1886 gibi oyun görürüz. Yoksa açık dünya olsun veyahut uzun soluklu 3A lar olsun şu görsellikeri bu konsollar ile görmek imkansız gibi bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: Max_KolesneYeni Unreal Engine 5 demosu. Her iki konsolda da başarıyla calistigini belirtmişler bu sefer. Cok şükür, "Unreal Engine 5 tam kapasiteyle Xbox'ta calisamaz, sadece Ps5'te mümkün" dezenformasyonundan bu seferlik kurtulduk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mga93
Merhaba
Gamepad üyeliğimi 1 yıllık nasıl ve nereden hangi numara İLe uzatabilirıBilen var mı birde en son yıllık 240₺ idi zam geldi mi bilen var mı.
Gamepad üyeliğimi 1 yıllık nasıl ve nereden hangi numara İLe uzatabilirı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mga93Bilen var mı birde en son yıllık 240₺ idi zam geldi mi bilen var mı.
Gamepad üyeliğimi 1 yıllık nasıl ve nereden hangi numara İLe uzatabilirı
Alıntıları Gösterhttps://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743
ilgili konuya yazabilirsiniz.
-
Evet hatırladım :) XBX'in ssd si io konusunda yavaş kalıyordu. Epic'te o zaman sessiz kalmıştı. Gün geldi, şimdi her şey yerine oturdu.
-
Arkadaşlar 21 ay garantili vatandan alınma series x 5750.tlye buldum sizce alinir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir problemi yoksa ben olsam alırdım. Hayırlı olsun :)
-
Alırken neyine dikkat etmeliyim kontrol.ederken kardesim
Yani bir 4K TV'ye bağlayıp forza vb düzgün bir oyunla hdr vs her şey açıkken nasıl performans alıyorsunuz kontrol etseniz yeterli diye düşünüyorum. Gamepad bağlantısı düzgün mü, titreşim doğru çalışıyor mu, analoglarda kendiliğinden hareket etme vb sorunlar var mı, tuşlar sağlam mı. Gerçekten 3 aylık bir cihazsa (tabiki kullanıma bağlı ancak) sıfıra yakın bir his almanız gerekli.
Daha farklı detaylı testler var mı ben de bilmiyorum, bilen varsa yazar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 26 Mayıs 2021; 21:16:47 > -
Tsk
-
-
Çeviri hatasıdır TRT ne alaka harbiden
-
Selamlar hocam
Bende önceden ps olduğu icin önceden ps ait port ayarlarım vardı. Ben o ayarları dokunmamıştım.
Bu sefer araştırdım xbox live için port ayarları falan varmış gerçi hemen hemen aynı portlar ama ben gene de silip baştan bi daha kurdum. Mevcut durumumu çözdüm. Sıkıntı yaşayan olursa port eklesinler yada ekli portlarını düzeltsinler diyim =D
sağlıklı günler dilerim
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gamepass harici oyun fiyatları nasıl acaba? sürekli indirim oluyor mu? mesela mafia trilogy e baktım 370 lira. PSde de bu fiyata satılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X