Game pass harici 2 oyun aldım 30 liraya the Witcher game of edi. 80 liraya re 2 remake.Ara ara indirim oluyor |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1965. sayfa)

-
-
ESO, Haziran'da yeni nesil güncellemesi alacaktı ama oynayan var mı ? Veya başlamayı düşünen var mı?
-
Çok fiyat farkı olmuyor ps store ile, indirimler sürekli oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle indie oyunların fiyatları steam seviyesinde oluyor.
-
-
Güncelleme alınca başlamayı düşünüyorum..
Borderlands'e Playstation harici platformlara crossplay geliyormuş:
-
https://collectiveminds.ca/shop/allconsoles/drivehub/
Drivehub gibi arabirimler kullanarak çalıştırabiliyorsunuz. Alttaki video'da kablosuz versiyonu, 360 pc alıcısı ile DriveHub üzerinden series X üzerinde kullanırken görebilirsiniz.
-
Çok teşekkürler
Benzer şekilde kontrolcüyü emule eden arabirimler mevcut. Klavye ve fare bağlamak için kullanılıyor. Onları da araştırabilirsiniz.
-
Conan exiles güçlendirme almış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
X/S İyileştirmeleri
Maid Of Sker(Türkçe Altyazılı)
Xbox Series X will be able to enjoy 4K/60fps or 1440p/60fps
Saints Row 3 Remastered
Xbox Series X
Dynamic 4K resolution 60 FPS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Mayıs 2021; 22:21:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar arkadaşlar. Elimde 2 adet 8.nesil gamepad 1 adette 9.nesil gamepad olmak üzere 3 gamepad var. 2 adet 8.nesil kolu bugğn letgoya koydum yanında orijinal Xbox kablosu ve Bluetooth aparat hediye ederek (Pc için) . Amacım 9.nesil bir kol daha alıp 2 adet 9.nesil kol olsun istiyorum. Sizce mantıklı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
For the players, yersen.quote:
Orijinalden alıntı: Max_KolesneBorderlands'e Playstation harici platformlara crossplay geliyormuş:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Mayıs 2021; 23:54:59 >
Xbox'ta oyun kayıt dosyalarını buluta yükleme var mı, varsa nasıl yapılıyor? One s'i elden çıkaracağım ama ilerlemeler gitsin istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik yapıyor ektra bir şey yapmana gerek yok PS gibi değil.
Anladım teşekkür ederim, o zaman hesabı kaldırıp makineyi fabrika ayarlarına döndürmem yetiyor sanırım?
xbox series x üzerinden maxpayne 3 gibi eski oyunları oynayabiliyor muyuz? kütüphanede var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X