Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1966. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.534
Cevap
834
Favori
4.253.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel yapıyorlar gerçekten. bende 2. kol olarak kırmızı yada yeşili almak istiyorum ama karar veremedim hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon33

Merhabalar arkadaşlar. Elimde 2 adet 8.nesil gamepad 1 adette 9.nesil gamepad olmak üzere 3 gamepad var. 2 adet 8.nesil kolu bugğn letgoya koydum yanında orijinal Xbox kablosu ve Bluetooth aparat hediye ederek (Pc için) . Amacım 9.nesil bir kol daha alıp 2 adet 9.nesil kol olsun istiyorum. Sizce mantıklı mı?
    Yani 8. Ve 9. Nesil kollara sahipsin, aralarındaki farkı görmüşsündür. O fark için değer dersen mantıklı. Ha yok değmez dersen 8. Nesil kollardan birini satarsın ekstra elinde para olmuş olur.

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum biraz internette de araştırdım ama pek bilgi bulamadım, bu delikler için ızgara arıyorum sonuçta yaz geldi sinek olabiliyor bazen böcekte olabiliyor bahçeli bi evde yaşıyorum içine böcek felan girmesin diye ızgara düşünüyorum ama Türkiye'ye kargolayan hiç biryer bulamadım bu işi nasıl çözeriz ya 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum biraz internette de araştırdım ama pek bilgi bulamadım, bu delikler için ızgara arıyorum sonuçta yaz geldi sinek olabiliyor bazen böcekte olabiliyor bahçeli bi evde yaşıyorum içine böcek felan girmesin diye ızgara düşünüyorum ama Türkiye'ye kargolayan hiç biryer bulamadım bu işi nasıl çözeriz ya 😂

Hocam bence aletin hava akışını hiç bozmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum biraz internette de araştırdım ama pek bilgi bulamadım, bu delikler için ızgara arıyorum sonuçta yaz geldi sinek olabiliyor bazen böcekte olabiliyor bahçeli bi evde yaşıyorum içine böcek felan girmesin diye ızgara düşünüyorum ama Türkiye'ye kargolayan hiç biryer bulamadım bu işi nasıl çözeriz ya 😂

• Turtle Punch kullanıcısına yanıt
    Gerek var mı bilemedim hocam.

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt
    Birini alsak aklımız alamadıklarımızda kalıyor maalesef :)

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hava akışı bozucak birşey değil ki hem tozlanmayı korucak hem böceklerden, hava akışını hiç etkilemez yani ızgaralar PC kasalarındada mevcut. Fiyatı tuzlu geldi ya bi ızgaraya 220 TL keşke aliexpresste felan bulsam alıcam

• Sorumu gören olmadı galiba.. tekrar sorayım.

series x de Max Payne 3 var mı oynayabiliyor muyuz??

Xbox Store(TR)'de satışı bulunan tüm 360 oyunlarını alabilirsiniz. Bazı oyunlar TR marketinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 28 Mayıs 2021; 16:14:24 >
  • Teşekkür ederim. Oyunların gösterimi bölgeye göre değişmesi kötü olmuş.

Maxpayne 3 internette aradım ama Microsoft'un öyle bir oyun sayfasına denk gelemedim var mı yada fiyatı ne kadar diye. Acaba konsola sahip olan biri bakabilir mi var mı diye :)

Pc'den girdiğimde 49₺ gözüküyor. Belki satışı yapılıyordur. :)

Xbox'da bölge kısıtlaması yok, sadece bazı 360 oyunları TR'de satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 28 Mayıs 2021; 16:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Pc'den girdiğimde 49₺ gözüküyor. Belki satışı yapılıyordur. :)

https://marketplace.xbox.com/tr-TR/Product/Max-Payne-3/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454086b

Xbox'da bölge kısıtlaması yok, sadece bazı 360 oyunları TR'de satılmıyor.

Bu Xbox 360 mağazası hocam. Buradan aldığınız oyunlar sadece Xbox 360’da çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Bu Xbox 360 mağazası hocam. Buradan aldığınız oyunlar sadece Xbox 360’da çalışır.

Alıntıları Göster
    Geri uyumluluğa dahilse one ve sxlerde de çalışır burdan alinca. Ben bu şekilde 4-5 tane aldim oynadim

Max Payne 3'de geriye uyumluluk yok diye biliyorum. Bu nedenle oynayamazsınız.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    e kötüymüş o zaman.. geri uyumluluk ile övünen bir konsolun maxpayne3 gibi bir oyunu yapmasını isterdim.. zamanında düşük kalitede oynayabilmiştim pc de.

• 
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.