Yarbay
09 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 479 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Duyuru videosu;

Bildiğiniz gibi Activision, bu seneki Call of Duty oyununun Call of Duty: Black Ops 3 olacağını geçtiğimiz haftalarda doğrulamıştı. 26 Nisan'da hakkında detaylara kavuşacağımız oyun için bugün yeni bir video paylaşıldı.

Yayınlanan bu videoda tamamen live-action yani gerçek görüntülerden oluşuyor ve insanlığın yıllar geçtikçe teknolojiyle olan ilişkisine değiniyor. Videonun girişinde görünen "İnsanlığın en büyük hatası, yarattığı teknolojiyi kontrol edememesi olacak." sözü de Call of Duty: Black Ops 3'te işlenecek konu hakkında bizlere fikir veriyor. Oyunun 26 Nisan'da tanıtılacağını hatırlatalım. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BSC.

Microsoft tarafından büyük bir görkemle alınan ancak sonrasında paslanmaya yüz tutan Rare, sonunda geri dönecek gibi görünüyor.
Geçtiğimiz günlerde çıkan Battletoads haberinden sonra, Phil Spencer firmanın yeni oyununu onayladı. Attığı tweet'te stüdyoya gittiğini ve geliştirilen yeni oyunu oynadığını belirten Spencer, gerçek bir Rare oyununun geldiğini söylüyor. Bu haber en çok Rare'ı özleyenlerin içini rahatlatacaktır.

BSC

Her ne kadar şimdilerde Battlefield 5 denen bir oyun olmasa da ve EA'in hedefi Battlefield: Hardline olsa da DICE tarafından Battlefield 5'in geliştirileceğini biliyoruz. Stern Agee isimli analiz firması, DICE'ın yeni Battlefield oyunuyla ilgili araştırma yaparak raporlar sundu. Raporda belirtilenlere göre Electronic Arts ve DICE, Battlefield 5'i 2016 senesi içerisinde piyasaya sunacak. Bunun nedenleri arasında Battlefield: Hardline ile Star Wars: Battlefront'un önümüzdeki sene içerisinde piyasaya çıkacak olması gösterilmiş. Firmanın yayınladığı raporlara göre EA, önümüzdeki seneye iki farklı Battlefield oyunu sığdırmayacak.
Böylelikle Battlefield 4 fiyaskosu da bir kez daha tekrarlanmış olmayacak.

Kaynak: BSC

Battlefield serisinin ara bir oyunla devam edeceği uzun süredir söylentilerde konuşuluyor. Visceral Games tarafından geliştirildiği iddia edilen yeni Battlefield oyunu, Electronic Arts'a ait sitenin kodlarında ortaya çıktı.

Battlelog üzerinde kod araştırması yapan bir site, Battlefield: Hardline'ın logosunu ve bazı bilgilerini ortaya çıkardı. Sızıntılardan gelenlere göre yeni oyunun platformları arasında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One'ı göreceğiz. Oyunda 'Bloodmoney' ve 'Heist' adında seriye yeni modlar bulunacak. Daha önce söylentilerde de okuduğumuz gibi sitenin kodlarında 'SWAT' ve 'Thieves' isimlerine rastlanmış. Yani polis temalı bir Battlefield oyunu bizleri bekliyor olacak.

Kaynak: BSC

RESMİ SİTE:http://www.battlefield.com/battlefield-4/hardline

Oyunda SWAT ( Polisler ) ve THIEVES ( Hırsızlar ) olmak üzere iki taraf yer alacak.

Oyunda yer alacak sınıflar.

Operator:

Mechanic:

Enforcer:

Professional:

Oyunda kullanılması düşünülen ribbonlar, silahlar, eklentiler, araçlar vs. aşağıdaki şekilde olacak.

Daha fazla resim için:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=825964

Araç, silah vs. eklentileri isim listesi için:http://getbblog.com/en/board/topic/118852/1/Codeleak-New-Battlefield-already-in-the-work-or-a-big-update-in-Battlelog

Muhtemel modlar ve detaylı bilgiler için:http://www.koenv.com/blog/2014/5/battlefield-hardline

Twitter üzerinden takip etmek isteyenler için:https://twitter.com/BFDaily

Oyun ile ilgili ilk detayları Türkçe anlatan bir video. Türkçe Videoyu hazırlayan arkadaşımıza ve videoları paylaşan SİPAHİ arkadaşımıza teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Özellikle İstanbul' da oturan, yakın zamanda spotçuları gezmiş arkadaşlar daha iyi bilir.

Piyasada SIFIR Xbox 360 Piano Black Kasa ürün bulunabilir mi?

FW' siz, RGH' siz, kutusu açılmamış ürün.

Gören, bilen, duyan var mıdır?

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Forumdan ikinci el bir Driving Force EX aldım.

Ama ürünü bir türlü kullanamadım. Adaptör ile bağladığımda direksiyon dönmüyor, çok sert oluyor, zorlamak istemiyorum.

Adaptörü çıkarınca kullanılıyor ama o zamanda hiç iyi olmuyor. PC' ye taktım aynı, Ps3' e taktım aynı.

Ps3' te kendini kalibre etmesi gerek dediler, sağa sola dönüp kalibre ediyormuş, onu da yapmadı, dönecek gibi oluyor ama takılıyor.

Sorun mu var, arızalı mı ya da ben mi yapamadım bilmiyorum.

Bilgisi ve fikri olan arkadaşlar, yardım edebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler, iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar.

Yeni konsol alıp üyeliğimi TR olarak açmıştım. Sıfırdan başladım yani.

Başlarda G aldığımda ya da nasıl alındığına baktığımda açıklamalar İngilizce oluyordu.

Sonra nedense dil değişti, İspanyolca mı Fransızca mı bilmiyorum, farklı bir dil oldu.

Konsolun dilini de değiştirdim Türkçe, İngilizce yaptım ama değişen bir şey olmadı.

- Windows 8 üzerinden oyun oynamıştım, onunla ilgisi olur mu ?
- Konsolumu sattım, yeni konsol aldım ve profili indirmiştim, ilgisi olur mu ?
- TR kullanan arkadaşlarda böyle sorun var mı ?

Hatta yeni konsolda G alırsam İngilizce oluyor, daha önce oynadığım oyunda yeni bir Ach. açılırsa da İngilizce oluyor.

Nedir, ne değildir anlamadım bir türlü. Başına böyle bir olay gelen, bilen, duyan, fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler, iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar.

Elimde Home Premium 64 Bit ürün anahtarı var. Aldığım Netbook' un arkasında. Kullanılabilir ürün anahtarı.

Daha önce elimde olan bir Windows DVD' si ile ( KOPYA ) kurulum yaptım, bu Key' i etkinleştirdim.

Ancak temiz bir kurulum yapmak istiyorum. YASAL OLARAK Win7 indirebileceğim bir site var mı ?

Microsoft' ta baktım bulamadım. Daha önce Office indirdim elimdeki keyi siteye girdim ve indirdim.

Bunu da öyle yapmak istiyorum, mümkün mü ? Değilse temiz, orijinal, oynanmamış Win7 HP 64 Bit yazılıma ihtiyacım var.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Yüksek Lisans ödevim için anket çalışması yapıyorum. Kırsal turizm ile ilgili. Eğer vakit ayırır ve doldurursanız çok memnun olurum.

Linkteki anketi doldurup, gönder diyorsunuz.

Anket formu:https://docs.google.com/forms/d/164ii3fXO0KxeqY8gL2kmUwAKl8SXWi0DhvDMezfwAYw/viewform

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
CALISMA TANAMLANDI. KATILAN KATILMAYAN HERKESE TESEKKUR EDERIM.

Merhaba arkadaşlar. Yüksek Lisans ödevim için anket çalışması yapıyorum. Kırsal turizm ile ilgili. Eğer vakit ayırır ve doldurursanız memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Hakkında
Forum İmzası:
GT: UlasAsmadili
PSN: UlasAsmadili
Hakkımda:
... İyi Oyunlar ...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Ultrabook
Oyun Platformu
Xbox One
Oyun Platformu
PS4
Oyun Platformu
Xbox
PSN ID
UlasAsmadili
Xbox Live GamerTag
UlasAsmadili
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 36 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.805
İkinci El Bölümü Mesajları: 3.730
Konularının görüntülenme sayısı: 37.484 (Bu ay: 1.975)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 393 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.