Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1213. sayfa)

-
-
Japon bir firma alsın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Ps5 8000 kusur Series X 9000 kusur olursa Türkiye'den almak iyice anlamsız oluyor.
Çıkışa kadar Ps5 fiyatı yükselebilir yok yukselmezse Xbox Türkiye de çok sayıda kullanıcı kaybeder.
Bu arada 9000 lira nedir ! 9000 bin , DOKUZ BİN
Kıçıkırık bir konsol lütfedip 10 bin altına koymuşlar !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 17 Ekim 2020; 17:38:51 >
-
Sega , Capcom , Square Enix , From Software
Seç gönlüne göre
Tabi Japon hükümeti onay verirse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 17 Ekim 2020; 17:42:26 > -
Hocam şunlardan biri alınsa daha ne isteyelim ki
Valla canını yiyeyim şu gamepassin EA acces ile birleşmesi de muhteşem olacak ben geriye uyumlulukta aşırı oyun oynamam ama adamlar Crysis serisini koymuşlar hem Türkçe dublaj hemde hepsi üyeliğe dahil başından kalkamıyorum baştan bitiyorum seriyi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hell lineBu olursa bethesta olayının yanında daha da korkutucu bir hal alır bence bu satın almalar. :)
Alıntıları GösterUbisoft halka açık değildi ayni bethesta gibi ama yok satmazlar ubisofta yakınlıkları var xbox'ın belki bu ubisoft plus olayını konsola getirmek için görüşüyorlardır olursa yine çok büyük olay olur
quote:
Orijinalden alıntı: RevrainsUbisoft halka açık değildi ayni bethesta gibi ama yok satmazlar ubisofta yakınlıkları var xbox'ın belki bu ubisoft plus olayını konsola getirmek için görüşüyorlardır olursa yine çok büyük olay olur
Alıntıları Gösterubisoft plus, ea play gibi game pass'e eklenirse ortalık karışır
Rockstar 19milyarsa bethesdayı bedavaya almış adamlar oyunları say say bitmiyor diğer tarafın 2 oyunu var. Tabii getirileri de farklı o ayrı.
Bu ubisoft oyunlarını severim ederim ama çok paragöz şirket öyle böyle değil ütopik paralar isterler konsola özel sadece xbox'ta olduğunu düşün çok büyük iş olur yada 2 yıla özel falan
quote:
Orijinalden alıntı: RevrainsUbisoft halka açık değildi ayni bethesta gibi ama yok satmazlar ubisofta yakınlıkları var xbox'ın belki bu ubisoft plus olayını konsola getirmek için görüşüyorlardır olursa yine çok büyük olay olur
Alıntıları GösterAynen hocam uplay olarak bile gelse gamepass eklenip yeterli bence almış kadar olur , her yeni oyun şak diye gelir , enfes birşey bakalım yakında kokusu çıkar :)
quote:
Orijinalden alıntı: RevrainsBu ubisoft oyunlarını severim ederim ama çok paragöz şirket öyle böyle değil ütopik paralar isterler konsola özel sadece xbox'ta olduğunu düşün çok büyük iş olur yada 2 yıla özel falan
ea access sonradan ps4'e gelmişti, olabilir.
Ps tarafı zorluk çıkarıp getirmemişti gibi hatırlıyorum ama böyle desem yalan olur bakmak lazım
İşte GTA 5 tüm dengeyi bozdu , 2 yıl önce 6 milyar $ kazandıklarını açıklamışlardı sadece o oyundan.RDR 2 de muhtemelen 30 milyon satışı geçti.
-
Valla hocam aşırı kişisel yorumum bethesdayı tercih ederim, gtayı oynamadım oynayasım da yok, rdr2yi %40a gelince bıraktım. Aşırı yavaş oyunları sevmiyorum.
Sıka sıka gittiğimiz doom ve wolfensteinı oynarken baya eğlendim, prey de çok iyi bir oyundu. Fallout ve tes oynamadım ama onlar da rdr ve gta kadar büyük markalar. Oyuncu kitlesi rockstarı uçurmuş ama dediğim gibi bu saydığım ip'leri 1/3 fiyatına almış adamlar. Nerden baksan iyi yatırım.
Benim bildiğim Ubisoft servisi Eaplay gibi.Yani oyunlar geç geliyor , ilk günden değil.Eaplay'in üst seviyesi var onda ilk günden ekleniyor oyunlar ama daha pahalı.Gamepass'e gelen ucuz olan model , çıkış günü oyun gelmiyor.
Ubisoft servis gelirse gamepass'e onda da ucuz olan modeli gelir , oyunlar 8 ay sonra eklenir sanırım.Bence o da yeterli.
-
ubisoftun herhangi bir pass servisi yok
ama oyunlarını pc platformunda bol bolamat beleşe dağıttı, division 1, 2, ac unity, syndicate vs
eski ac ve tom clancy oyunlarını paket yapıp bir tür pass sistemiyle verirse çok tutar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 17 Ekim 2020; 18:25:48 > -
Var ama tr de erişilebilir değil. Uplay+ Diye aratıp oyunlara bakabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormbornubisoftun herhangi bir pass servisi yok
ama oyunlarını pc platformunda bol bolamat beleşe dağıttı, division 1, 2, ac unity, syndicate vs
eski ac ve tom clancy oyunlarını paket yapıp bir tür pass sistemiyle verirse çok tutar
Hatanız var UPLAY+ veya UPLAY PLUS yazarsanız pc üzerinden karışınıza çıkan ilk siteye girin aylık 15 dolara kendi oyinunlarinin hepsini sunduklarını göreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X