Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revrains

Bu mesaj silindi.

Ben tarafsız bir kullanıcıyım ama konuya gelip gow çöp, Ps5 şöyle kötü böyle berbat gibi düşük seviyede konuşan insanlara ağızlarının payını veriyorum sadece. Yoksa Microsoft ile bir problemim yok Xbox kullanan ile de aynı şekilde. Hatta daha önce demiştim. Microsoft tarafında Obsidian ve Ninja Theory sevdiğim firmalar diye ve buna Bethesda da eklendi. Şimdi kendimi niye bu firmaların oyunlarından mahrum bırakayım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenime aldığımız galaxy Tab s7 plus ya Game Pass sistemi var.Tabletten halo oynadı.Bulut oyunculuğu geleceğin parlayan yıldızı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 17 Ekim 2020; 14:29:39 >
  • Bir çok forumda oyunların series s içinde yapılacağı için series x kisitlanacak deniliyor bu konu hakkında fikri olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onboardx O kullanıcısına yanıt

Streaming servislerde fps oyunlarında düşmanı hedef aldığınızda lag olup rahat yönetilemiyor imleç bağlantı durumuna göre.Ben 25 mb ile Psnow sisteminde fps ya da hedef alınan tps oyunlarını oynayamadım.Sizde durum nasıl , sıkıntı var mı , ve hangi ülkeden bağlanıyorsunuz , hız kaç mbit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Bir çok forumda oyunların series s içinde yapılacağı için series x kisitlanacak deniliyor bu konu hakkında fikri olan var mı

O mantık ile oyunların çoğu PC de çalışmaması gerek. Donanım yelpazesi çok geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 17 Ekim 2020; 14:37:22 >
  • wither kullanıcısına yanıt

Hocam hiçbir lag olmadı.Hız 100 mbit vdsl internette test ettik.Benim çok hoşuma gitti doğrusu tabletten halo oynayabilmek.Bende iPad Pro var, Apple Arcade de böyle güzel oyunlar yok mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 17 Ekim 2020; 14:39:33 >

25 mbit - 100 mbit farkı olabilir , ya da Microsoft sunucu kalitesi farkı olabilir.

Başta önyargılıydım konsolları öldürecek diye bu sisteme ama aslında büyük kolaylık.Oyun indirme , konsol alma derdi yok.Bu konsola para verdiğimiz son nesil olacak gibi.

Güzel bir hizmet hocam.Android tablet aldı kuzenim, beklemiyordu game pass i.Tabletten oyun oynamak keyifli geldi bize.Hem işten sıkılınca kafa dağıtmak için ideal hemde androidin dandik oyunlarına mahkum değilsin.

Ps now nasıl bilmiyorum ama gfn sistemiyle danimarka hollanda bulgaristan ve turkiyede deneme şansına sahip oldum danimarkada ve hollanda o kadar güzeldi ki ulan düzenli burada yaşasam bir daha konsol falan almam dedirtti o kadar net diyorum bulgaristanda güzel ama bi danimarka değil bizim ülkemizde onlarda oynadıktan sonra biraz yetersiz kalıyor tabi ama bence gideri var desinty2 gfn üzerinden 1 saate anca 2 kere sınır bozucu şekilde görüntüde kalitesizlesme oldu oda bizim ülkemiz ve benim net hızının düşüklüğü yüzünden

Hocam çok güzel bir servis ama online kısmında fark vs olur inşallah.
    Düşünsenize halo yada cod vs oynuyorsunuz sizin takımda tabletten giren ufakliklar dolu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Bunu deneyen oldu mu gencler?
    Alalim mi bir tane

• Gamer adamın platformu olmaz, oyuna bakar, kaliteliyse kayıtsız kalamaz. Kendi bütçesine göre bir platforma ya da birden fazlasına sahip olabilir. Sahip olduklarınız sizi esir almadığı sürece.

Konsol savaşların asıl nedeni, herkesin yeterince zamana ve maddi gelire sahip olamaması.

Ondan sonra o sınırlı zamanlarında ya da maddi yetersizlikten, bu kaka şu şahane kısır döngüsü için de birbirlerini yerler.

Aslolan oyunlardır.

• Cod gibi şirketler kendi izin vermez gibime geliyor online oyun için çünkü muhteşem şekild online oynamak için en azından bi 4 yıl var bence ama hikayeli oyunlar için hiç sorun yok

Ben last of us ve uncharted'ları psnow üzerinden bitirdim 24mbit internet ile. Tabi konsoldan oynamak gibi değil ama sorunsuz oynayıp bitirdim. Spiderman daha uygundu bu sisteme orada hiç hissetmedim neredeyse cloud üzerinden oynadığımı. Tek sıkıntısı 720p üzerinde stream etmek, ileride en kötü full hd seçeneği gelmesi gerekiyor.

• Reddit gördünüz mü bilmiyorum ama xbox in ubisoft u aldığına dair güçlü söylentiler var doğruysa birkac hafta içinde açıklanacakmis ben pek olası bulmuyorum ama bellide olmaz

• Batuemirbjk55 B kullanıcısına yanıt

Link var mı?

Bu satın almaların pek dedikodusu olmaz, ansızın gelir :)

Ben buraya insanları tahrik etmeye gelmiyorum. Mesela sevmediğim, ilgimi çekmeyen Halo serisi hakkında atıp tutuyor muyum burada? Hayır.

Ben buraya yine Microsoft'a ait ve benim hoşlandığım serilerden bahsediyorum. Age of Empires, TES, Hellblade, Fallout falan. Benim tartıştığım tipler Maşık gibi tipler. Adam gelip hem insanları tahrik edecek hem hakaret edecek ve biz de bütün bunları yutacak mıyız?

Söylediğim hangi laf zoruna gitti bilmiyorum ama ben karşımdakine göre üslup kullanırım. Kavga aramayan biriyle kavga etmem, tahrik etmeyen birini tahrik edici üslup kullanmam.

Sen bana silahla tüfekle gelirken ben sana gül mü atacağım? Komik olmayın, tek diyeceğim bu sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 17 Ekim 2020; 16:5:52 >
  • All of these games will be available to play day one, November 10th:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert84

Watch dogs legion online moduna 1 yıl içerisinde cross play desteği gelecekmiş. Yeni nesilde çoğu büyük firma oyunlarına cross play desteği getirecek gibi duruyor. Battlefield 6'da da olursa çok iyi olur.

COD MW ve COD cold war oyunlarında crossplay şu anda opsiyonel ve pc ekibiyle oynamamak adına kapatıyoruz. crossplay bence ölü doğmuş bir uygulama. Pubg gibi full açık olursa; o oyunu almam. pc den konsola gelme sebebimiz zaten hileden uzak durmak.

BF6 ya özel kiralık server yapabilisek, pc tayfasına bulaşmadan kalabalık ekipçe oynarız. hele bf6 yaklaşsın, yolumuz belli olur

• 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.