çok garip ya, duymamış olmama çok şaşırdım ve cahilce bir yorum yapmışım |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1214. sayfa)

-
-
Pc kullancisiyysaniz ukranya üzerinden vpn ile uygun fiyata alıyordunuz ilk çıktığı zaman bakın varsa fırsat yapistirin tüm.ubisoft oyunları var sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ubisoft'un alınacağını zannetmiyorum. Bethesda kadar büyük bir firma alınırsa SEGA veya Capcom olur. Microsoft yerinde olsam Bungie, FromSoftware ve Asobo'yu alırdım.
Asobo, A Plague Tale ile kendini kanıtladı. Yeni nesilde 3rd person action/adventure oyunlar yapabilirler ve kullandıkları oyun motoru çok iyi.
Bungie ve FromSoftware zaten kalite ama Bungie bir daha Halo yapmaz sanırım
-
Valla insanlar hala Ps4 oyun fırsatları başlığında Nier Automata neden ucuzlamıyor diye haklı olarak söyleniyorlar.Şu an gamepass'de keyifle oynuyorum.Az öz oyun oynayan , hesap kardeşliği ile oyunları ilk günden oynayan oyuncular hariç , kalan herkes için müthiş avantaj , hele bu fiyata.
-
Hiç reklamını yapmıyorlar , ne zaman oldu konsola da getirmiyorlar , duymamış olmanız çok normal.
-
oyun oynayan ne kadar arkadaşım varsa çoğu nier automa ve ff 15'e çöp diyor bu arada, tesadüf mü yoksa neye yorulabilir fikrim yok
sanırım japon stüdyo oyunları avrupa/amerika ve avrupa kontenjanından türkiye kitlesine hitap etmiyor
ps4ün benim için en önemli exclerinden olan persona 5'i de çok abad edip öven görmedim (tek tük). liste yap desen cogu persona 5'i saymaz muhtemelen
atlus'un pc atılımları sebebiyle oyunu pc'ye bekliyorum... umarım gelir. catherine'i ps3 emülatörle oynayıp bitirdikten 1 ay sonra pcye çıkardılar sinirlenmiştim
-
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrNasıl kimse karışamaz? Burada üst üste Xbox’u eleştir, katliam çıkar. Herkes üstüne saldırır.
Aynen hocam. ama arkadaşların dediği gibi kim ne amaçlı yazıyor aşağı yukarı biliyoruz. Sen gel pozitif eleştirini yap. Ben beğenirim.
-
Ön plana çıkmadı ama amazon luna ile birlikte sunacaklar yeni nesilde xbox tarafında geleceğine eminim bu sistemin sorunsuz şekilde tek korkum aylık 15 dolar olması
FF15'e çöp mü şaşırtıcı gerçekten
Bungie'nin yaptığı halo'larda çalışan insan sayısı 343'de Bungie'den daha fazladır muhtemelen. Bence Bungie'yi alsalar bile halo'yu vermemeliler.
42 yaşında ve hayatında hiç konsol oynamamış birisi olarak fikirlerinize ihtiyacım olacak.
Pek oyun seven birisi olmasam da çocuklar için alacağım (11 ve 6 yaş)
Ama hangi konsolu almam mantıklı olur.
Yorumlar ve YouTube videolarından sanki xbox uygunmuş gibime geliyor.Gamepas’e üye olarak sanıyorum birçok oyunu ücretsiz alabileceğim!
Ayrıca evimdeki tv 4k falan değil.
Bu durumların hepsi birleşince en doğrusu xbox seires s mi uygun olur yoksa X mi al almışken mi dersiniz?
Hocam 6-11 yaş çocuklar için en masrafsız seçim Xbox Series S olacaktır. 4K televizyon da yokmuş
36 aylık Gamepass Ultimate alırsınız 502 liraya, onu da kardeşlikle 250 liraya getiriyorsunuz. 2. el bir Xbox One Gamepad alın 200 liraya
Yani size toplam maliyeti 4000 liraya falan gelir. Gamepass de çocuklar için yeterli olur, çok fazla oyun satın almanıza gerek kalmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Japon kafasına ben de önyargılıyım , hiç bir FF oyununu oynamadım , sanırım ilk FF 15 olacak o da batı tarzı rpg'lere biraz yaklaştığı için.Persona oynamadım ama ağır bir rpg bildiğim , çok diyalog var hatta her adımda her olayda diyalog eklemişler denilene göre gerekli gereksiz.Beni yorabilir o yüzden.
Ama Nier çok sade bir oyun.Aksiyon keyifli , karakter geliştirme keyifli , ortamlar çok güzel , müzikler çok güzel , hikaye çok güzel.
En önemlisi ise , yapımcı insanlar oyundan keyif alsın diye uğraşmış.Kısa sürede bölgeler arasında teleport açılıyor , gereksiz zorluk , kontrol zorlukları yok.Yani oyunun hiç bir anında of yordu beni bu oyun demiyorsun , akıyor gidiyor hikayeyle birlikte.
-
Valla 6 ve 11 yaş çocuklar için bu nesil One S bile olur , hatta 2. el bile olur 1500 TL civarı.Gamepass aynı gamepass , 300 civarı oyun olacak 1 ay sonra sistemde.
Geleceğe de yatırım olsun derseniz eğer , yeni nesil Series S yeter bence fullhd tv için.
-
Oyunlara bende girerim 7 yıl keyif yaparım derseniz X ama siz ucundan çocuklarla oynayacaksanız kesinlikle series s
Kesinlikle S alin. Gamepass ile işletim maliyetini de dusuk tutarsiniz.
Bence acele etmeyin. İkinci el S alin.
Çocuklar için ise siz de arada bir oynayacaksanız ve 4K TV niz yok ise o zaman bence Series S alın derim. Gamepass kombinasyonu ile yıllarca hesaplı bir şekilde oynarsınız çocuklarınızla birlikte.
Hocam 36 ay 502 liraya nerede satılıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Garanti takıntısı olan aramasın hangimizin canının garantisi varda malının olsuncular arasın
Konsol Üssü PS5’in 15 yıldır aynı arayüzü kullanmasını baya gömmüşler
https://www.youtube.com/watch?v=rsVK2V6rA4Y&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X