yapmayın hocam. burada ki arkadaşların %90'ı zaten ps sayfasına da bakıyor. ben dahil. neler yazdığınızı herkes görüyor. Burada tarafsız ve adil yazabilirsiniz ama öyle değilsiniz. Arkadaşlarda bunu biliyor. siz yine uslubunuzu bozmadan anlatın, yazın bizde okuyalım |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1212. sayfa)

-
-
Gears tactics 4k ultra 60fps'de çalışıyormuş series x'de. 2080ti aynı ayarlarda ortalama 58 fps veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Batuemirbjk55
Reddit gördünüz mü bilmiyorum ama xbox in ubisoft u aldığına dair güçlü söylentiler var doğruysa birkac hafta içinde açıklanacakmis ben pek olası bulmuyorum ama bellide olmazBu olursa bethesta olayının yanında daha da korkutucu bir hal alır bence bu satın almalar. :)
Bethesda'dan sonra başka bir büyük publisher almazlar. Yeni alınacak stüdyolar bethesda'dan önceki alımları gibi olur. Asobo en büyük aday gibi duruyor.
Valla ben 25 mbit ile Killzone 2'yi bitireyim dedim , başta anlamadım sıkıntıyı , adamlar ne berbat bir hedefleme sistemi yapmışlar , bu muymuş övülen Killzone serisi dedim , 3-4 bölüm geçtim.Sonra jeton düştü , streaming yüzündenmiş tüm sorun.Hitman 2'yi indirip bitirdim sorunsuz , denemek için streaming üzerinden açtım bir de , çatışma anında düşmanı hedeflemek işkence.
Belki de benim 25 mbit hızda inişler çıkışlar oluyordur anlık bilemiyorum.God of War Hd'de hiç sıkıntı yoktu mesela.
-
" Ben tarafsız bir kullanıcıyım ama konuya gelip gow çöp, Ps5 şöyle kötü böyle berbat gibi düşük seviyede konuşan insanlara ağızlarının payını veriyorum sadece. "
Bunu az önce yazan sensin , kimseye ağzının payını vermezsin sana hakaret etmediği sürece , insanlar istediği konsolu över , istediği konsolu eleştirir bu başlıkta.Daha dün 1000 TL fiyat farkı yüzünden Microsoft'u eleştirdik burada.
Dilersem Ps5 kötü konsol da derim buna müdahele edemezsin , sana direkt bir hakaret , laf sokma olmadığı sürece.
Siz tüm gün Xbox'la dalga geçmiyor musunuz Ps5 başlığında.Orada toplanıp her önünüze gelenin lafı ağzına tıkmıyor musunuz.Orası kesmedi şimdi burada mı karışacaksınız insanlara.
Burada oyunlarla , konsollarla ilgili gel dilediğini yaz kimse karışmaz.Sen de insanların dediklerine müdahale etme seni hedef almadıkları sürece.
-
Ben konsol kavgasında değilim ki hocam. Adam sevdiği ürüne gelen eleştiriyi kaldıramayıp hakaret ediyor. Ben o tip insanları sevmiyorum ve blokluyorum. Şuana kadar kimseye Sony için hakaret etmedim ama insanların annesine değerlerine sövenleri gördüm.
Konu aşırı uzadı, ps konusunda xbox konuşmayı doğru bulmadığım gibi bu konuda da ps konuşulmasını doğru bulmam. Buna uygun yorum atmaya çalışıyorum yazdığımda. Yoksa yarın konsollar çıktığında herkes kendi cebine ve zevkine göre tercih yapacak, bunu burada konuşarak değiştirmek mümkün değil
Nasıl kimse karışamaz? Burada üst üste Xbox’u eleştir, katliam çıkar. Herkes üstüne saldırır.
Vivendi senelerce zorladı , alamadı bence bu iş olmaz , halka açık hissesi vs. var ubinin , şöyle bir şey olabilir ubisoft oyun servisi gamepass e dahil edilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Mert84Bethesda'dan sonra başka bir büyük publisher almazlar. Yeni alınacak stüdyolar bethesda'dan önceki alımları gibi olur. Asobo en büyük aday gibi duruyor.
Bence Ubisoft'u satın almamışlardır. Tencent almaya çalışmıştı ama onların da belli bir hisseyi satın almalarına izin vermişlerdi.
Ama Ubisoft oyunlarını EA PLAY gibi bir kiralama servisi ile sunacaktı. Belki Microsoft Xbox tarafı için o servisi Gamepass'e dahil etmiştir.
Bir de yeni stüdyo alımının Asya pazarına yönelik olacağını duymuştum, o pazara yatırım yapmak istiyordu Microsoft ve Sega ya da Capcom olursa bu yatırım müthiş iş olur.
Aşağı yukarı herkes birbirini nikinden tanıyor iki başlıkta da , kim konsol fanı , kim objektif bakıyor olaylara , kim tahrik amaçlı yazıyor , kim sürekli aşşalayıcı bir dille mesaj atıyor.
Şimdi orada sabah akşam destekli desteksiz Xbox'a söven biri gelip buraya Xbox'a eleştiri yaparsa elbet altında art niyet arar insanlar.
Ben sürekli eleştiriyorum iki konsolu da mesela , Mixer'i nasıl yönettiği ve eline yüzüne bulaştırdığı konusunda gömdüm , 1000 TL fiyat farkı yüzünden daha dün gömdüm , Halo İnfinite beceriksizliği yüzünden o gece gömdüm.Kimse de bana saldırmadı bu başlıkta.Çünkü kimseye hakaret etmedim , laf sokmadım.
Ha 2-3 kişi vardı şu an banlılar onlar agresif davranıyorlardı , ama başlığın genelinde insanlar Ps5 başlığına göre daha makuller.
-
Bethesda'nın da şirketi satacağı bir ay önce kimsenin aklına gelmezdi , para her kapıyı açar , ama çok zor tabi.
En kötü bence de oyun sistemi gamepass'e gelse keşke o bile yeter.
-
Series X yerine Series S almalısın bence. Türkiye fiyatı olarak S bile gereksiz pahalı ama senin için X ve S arasındaki farkın önemli olmayacağını düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hell line
Oyuna para vermeyen biri olarak (max 200TL veririm , verdim) bu nesil zevkle xbox one kullandım kullanıyorum , 15 senelik pc var evde , sadece forumlar , youtube ve spotify icin kullaniyorum , muadil oyun pcsi degil kisaca.
Hepsiburdadan series x ön siparisi gectim. Mutlu ve memnunum.
Ps oyunlarini oynamak istesem de guncel orj oyuna ayiracak param yok. Ozellikle god of war cok severdim ama malum... Hala aklimda icimde ukte kaldi her serisini guncel yilinda oynamis biri olarak.
Gamepass , buyuk indirim gunleri vs derken senelerimi gecirdim.
Suna xbox one konsolu , youtube , iptv ve spotify ihtiyacim icin guncel sekilde kullaniyorum. 3 senelikte gamepass ultimate uyeligim var.
Bunlari niye yazdim.
Malum bugun aciklanan ps5 fiyati ...
Adim gibi biliyorum ki 650-1000tl guncel oyunlara para veremem.
Onda da oyun oynamam imkansiz. Ps4 nesli oyunlari döndürsem 600tl lik oyunlar indirimle 300-400tl civarlarina anca iner , ne alcam da ne oynicam bilemiyorum.
Bugun elim en az 10 kere hepsiburdanin siparisi iptal et butonuna gitti geldi.
Taksitle almasam konsol da alamam , yurtdisinda ne tanidik var ne bisey , amazondan kovaladim ama stok bulamadim iki konsola da. Garanti olayi da ayri sikinti neyse..
Oyuncuyum beyler fan degilim , kimseye kinimiz derdimiz yok , vardir buna yakin dusunceye sahip arkadaslar , ne yapmaliyim ?(yapmaliyiz?)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
İsteğe göre xbox getirebilirim mağaza fiyatının %25 altına garanti olmaz bilginize
Ubisoft oyunlar gamepasse gelse güzel olur. Far cry ve watch dogsu sevmiyorum ama ac serisi güzel bence. O kadar gömülen originsi beğenmiştim, hikaye gidişatını anlamasam da bi şekilde oynatıyor oyun kendini.
Onun dışında bir de trials serisi var. Son oyununu biraz oynadım, o da güzel. Ama ilerleyen seviyeler sinir bozucu olabiliyor.
Garati olmaz mi ? Başka foruma hadi kardeşim burasi yeri değilquote:
Orijinalden alıntı: Kubilay92
İsteğe göre xbox getirebilirim mağaza fiyatının %25 altına garanti olmaz bilginize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ubisoftu almaları ölü yatırım olmazmı her sene aynı oyunları çıkaran bir firma
İhtimal dahilinde değil ama cdpryi alırsa işte o zaman yer yerinden oynar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha geçen bir arkadaş Series S hakkında atıp tuttu kimse katliam falan yapmadı.
Bence tam tersi , Cdpr 5 senede 1 tane oyun çıkaran firma , gamepass sisteminin işine yaramaz bu , oyunlar müthiş olsa da.Ama Ubisoft'un herhalde 15 farklı oyun markası var , Splinter Cell , Prince of Persia ve yan ufak oyunları saymadan.Senede en az 3-4 oyun çıkartıyorlar , tam gamepass için istedikleri şey.Her kesime hitap eden bol oyun , sonrasında bol abone.
Tabi ben de çok zor görüyorum alımı o ayrı.
Aslında şu anda bu sistem için en ideal firmalar Ubisoft , Capcom ve Take Two , ellerinde çok marka var.From Software bile 2 senede 1 oyun çıkarıyor.Tabi Take Two iki firmanın da 3 katı değerindedir tahminen 25 milyardan aşağı bırakmazlar , sadece Rockstar 19 milyarmış.Onun olma ihtimali yok , diğer ikisi de hayal gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 17 Ekim 2020; 17:35:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X