Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.265
Cevap
839
Favori
4.483.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
201 oy
Sayfa: önceki 42604261426242634264
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlki konu dışı değil; tam konusu. Bunları burda yazışmayacağızda nerde yazışacağız?

Xbox'a USB'den HDD bağladığınızda iki seçenekten birini seçme durumundasınız. Ya medya diski ya da oyunların kurulacağı disk formatında. Oyunların kurulacağı disk şeklinde seçtiğinizde HDD'ye Xbox'a özgü bir format atıyor ve PC'de artık o HDD'nin içi gözükmüyor. Bende de 5 TB HDD bu şekilde bağlı. HDD'deye atılan oyunlardan bir önceki jenerasyona ait Xbox Onevoyunlarını direkt oynayabiliyorsunuz. Hatta size HDD'nin farklı Xbox'larda da kullanılıp kullanılmayacağını soruyor. Evet derseniz, örneğin HDD'yi başka bir yerdeki Xbox One'a takıp içindeki oyunları direkt oynayabilirsiniz. Başlangıçtaki seçeneklerde medya diski olarak seçtiğinizde ise, örneğin NTFS/FAT32 ise hiç dokunmuyor. Oyun kayıtları için burayı ayarlarsanız süre kısıtlaması olmadan oyunlarınızı kaydeder. Söküp PC'ye taktığınızda bu kayıtlara erişip düzenleyebilirsiniz. Ayrıca bu HDD'ye attığınız film/dizi/videoları Xbox'ınızda izleyebilirsiniz. Microsoft Store'dan ücretsiz Kodi'yi indirerek Xbox'ınızı bir medya oynatıcı olarak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• tayaydin kullanıcısına yanıt

İşte ben zamanında ilkini yaptım . toggy06 arkadaşın dediğini bir yapayım eve geçince ben. Diğer dediklerinizi bilmiyordum ya keşke xbox a özgü yapmasaydım neyse uğraşacaz z biraz artık :) Teşekkürler

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

windows yüklü bilgisayara bağlayın, diskpart ile diski sıfırlayıp tekrar başlatın düzelecektir, nasıl yapılacağı ile ilgili youtube da birçok kaynak bulabilirsiniz yanlız çok dikkatli olun, diskpart işleminde select disk kısmında doğru diski seçtiğinizi birkaç kere kontrol edin yoksa yanlış diski sıfırlarsınız, komutlar temelde şöyle windowsta başlatın orada arama kısmına cmd yazın komut istemcisi açılır, orada diskpart yazın başka bir pencerede diskpart çalışmaya başlar, list disk diyerek diskleri listeletin, genelde en sondaki disk olur yanında disk bilgileri yazar, mesela bende disk 2 olarak çıktı sıfırlamam gereken disk, bu ekranda disk boyutuna vs bakarak doğru disk olduğundan emin olduktan sonra sel disk 2 yazdım, orada disk 2 seçildiğine dair bilgi geldi sonra clean yazdım sadece ve disk komple sıfırlandı, şimdi diski hemen göremezsiniz çünkü disk komple sıfırlanmış durumda, şimdi bu ekranlar kapatıp yine arama kısmına disk yönetimi yazın, gelen pencerede sıfırladığımız disk görünür onu seçip başlat deyin sonrasında mbr ya da gpt ile sıfırlama seçenekleri çıkar, gpt seçin sonra disk başlatılır ondan sonra da kullanım tercihinize göre ntfs ya da exfat olarak biçimlendirin sonrasında sorunsuzca kullanabilirsiniz

eve geçince bir deneyeyim hocam. Benim yukarıda dediğim gibi pc ye takınca HDD bağlı şekilde hiç görünmüyor bu diskpart yapınca o program içinde görünecek o halde değil mi? Yeter ki görünsünde gerisini hallederim.

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old

• quote:

Orijinalden alıntı: haritaci41

eve geçince bir deneyeyim hocam. Benim yukarıda dediğim gibi pc ye takınca HDD bağlı şekilde hiç görünmüyor bu diskpart yapınca o program içinde görünecek o halde değil mi? Yeter ki görünsünde gerisini hallederim.

Alıntıları Göster

disk yöneticisinde görünmüyorsa diskpart ile de görünmez diye düşünüyorum ama kesin bildiğim bir şey değil, bir deneyin hocam

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.