Şimdi Ara

Xbox One S oyun kolu 299TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xbox One S Kablosuz Kumanda Beyaz(pc Uyumlu Bluetooth) - n11.com
    https://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/xbox-one-s-kablosuz-kumanda-beyazpc-uyumlu-bluetooth-P361125169

Ne dersiniz alınır mı? Fiyat çok sıcak olmasa da iyi gibi sanki.

• Bu gözler 230 lirayı gördü yine almadı bence yüksek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gözler 175 lirayı gördü ve aldım. İyi ki de almışım. Yurt dışından veya ikinci el bakın. 300 lira çoook. Hatta dolar böyle giderse 11.11 bekleyin. Bundan daha iyi fırsatlar bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 30 Temmuz 2019; 22:28:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 170-50 liraya almışım. Ama ondan öncekini 220 liraya almıştım
  • İtopyada 266 tl beyaz.
    itopya.com/xbox-one-wireless-oyun-kumandasi-beyaz-5/
    **https://www.itopya.com/xbox-one-wireless-oyun-kumandasi-beyaz-5/

Yurtdışından bile ucuza geliyor bayadır takipteyim alacaktım sonra vazgeçtim. İkinci elde bile 200 lira çekiyorlar garantisizlere.
    Hepsiburadanın 300e 50 devam ediyorsa ordan da alınabilir bazen düşüyor fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 30 Temmuz 2019; 22:17:16 >
  • Hocam yalnız sizin attığınız one modeli. Ben one s modelini attım aralarında fark olarak 3.5mm jak ve biraz daha yüksek çekim gücü gibi farklar var. 3.5mm jaak girişi bana cazip geldi çünkü takarım kulaklığı yattığım yerden oynarım

• Terracide kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğime göre controller'ı usb ile bağladığınızda kulaklık girişinden ses alınabiliyor. Bluetooth ile bağlandığında kulaklıktan ses alınmıyor haberiniz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluetooth ile bağlanıldığında da kulaklıktan ses alınıyor, sorun yok.

İtopya'da satılan modelin kodu TF5-00004. Yani 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. n11'de ürün kodu belirtilmemiş ama ben satılan her iki ürünün de aynı olduğunu düşünüyorum. Zaten bildiğim kadarıyla Elite modeli dışında piyasadaki en güncel versiyonu satıyor İtopya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 31 Temmuz 2019; 8:7:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One s modelini 120 tlye aldım aylardır kullanıyorum tertemiz.

• Bwn vatandan 249 tlye almıştım, ucuz aldım sanıyordum, millet 150 ye almış 😁😁

• varanus gouldi V kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 31 Temmuz 2019; 20:34:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Eğer İtopyada satılan modelde 3.5mm girişi varsa alabilirim hocam ya. Fiyatı da fena değil yani daha ne kadar ucuzunu bulabiliriz ki? Bi de taksite fark almasa çok güzel olacak.
    itopya.com kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Yine de soralım?
    266 liraya sattığınız XBOX kontrolcüsünde 3.5 mm Jack var mı? @itopya.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 31 Temmuz 2019; 17:47:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

.
    support.xbox.com
    Xbox Kablosuz Oyun Kumandalarında Bluetooth'a Bağlanma ve Sorunları Giderme
    https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-on-windows/accessories/connect-and-troubleshoot-xbox-one-bluetooth-issues-windows-10

"Stereo veya Mikrofonlu Sohbet Kulaklığımdan herhangi bir şey duyamıyorum" başlığı altındaki yazıyı okuyabilirsiniz. Bendede var aynı controller ben de bluetooth üzerinden ses alamıyorum. Eğer siz alabiliyorsanız ses anlatın hepimiz öğrenelim nasıl oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varanus gouldi -- 31 Temmuz 2019; 20:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: varanus gouldi

https://support.xbox.com/tr-TR/xbox-on-windows/accessories/connect-and-troubleshoot-xbox-one-bluetooth-issues-windows-10

"Stereo veya Mikrofonlu Sohbet Kulaklığımdan herhangi bir şey duyamıyorum" başlığı altındaki yazıyı okuyabilirsiniz. Bendede var aynı controller ben de bluetooth üzerinden ses alamıyorum. Eğer siz alabiliyorsanız ses anlatın hepimiz öğrenelim nasıl oluyormuş

Alıntıları Göster
    Haklısınız çalışmıyormuş kabloluda denedim öyle çalışıyor.Düzeltiyorum.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Haydaaa kablosuz bağlayınca kulaklık çalışmıyorsa ne anladım o işten ben?? Kontrolcüye bağlayacağıma adam akıllı bilgisayara bağlarım yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.