Binbaşı
17 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 143 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, vatandan aşağıdaki sistemi aldım fakat ram 16x1 tek kanal şeklinde takılıyor. Bu şekliyle performans kaybı olur diye biliyorum. Dual 8x2 olması gerekmiyormu? Arayıp konuştum, 16x1 olduğunu söylediler. Bir set 16 GB daha ram mi almalıyım? Yoksa dual channel olayı bu anakartlarda artık yokmu?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html
Merhaba, mutfakta bulunan tüplü 37 ekran tv hem kumandası kırıldığı hem de çok yer kapladığı için değiştirmek istiyorum.
Yerim çok geniş değil 15-17-19 inç seviyesinde bir lcd-led tv'ye ihtiyacım var. Daha büyük birşey alıp duvara asmak istemiyorum.

Yalnız eski tip karasal anten girişi olması gerekiyor. Mevcut durumda teledünya sd yayın alıyorum. Kablonun ucu fotoğraftaki gibi. Bu değiştirilebilirse diğer girişlere sahip tv önerilerine de açığım.

Bütçem var, düzgün yıllarca kullanılabilecek birşey olsun yeterki. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Mutfak tv'si tavsiye
Merhaba, Ankara’da 4 tane bayii var. Daha önce alılveriş yapıp memnun kalan veya kalmayan görüşlerini belirtebilirse sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba, Temmuz ayındaki dolu yağışından sonra açık alanda depolanmış sıfır araçlara ne oldu? Tamir ettirip vatandaşa mı sattılar?
Merhaba arkadaşlar,

Aracımı 2. el olarak alacak kişi 2.el araç kredisi çekeceğini, bunun için krediyi veren bankanın ruhsatın fotokopisini istediğini söyledi. Ben de ruhsatın önemli bir evrak olduğunu ve bu şekilde tanımadığım kişilere gönderemeyeceğimi söyleyerek sadece şase ve motor numarasını verdim.

Alacak arkadaş bankanın fotokopiyi şart koştuğunu istersem doğrudan bankaya da gönderebileceğimi söyledi.

Buradaki ruhsat talebi normal bir talepmidir? Bankaya gönderirsem de bazı bilgilerin üstünü kapatarak göndermeyi düşünüyorum. Bu şekilde bir sıkıntı yaşarmıyım?

Yorumlarınız önemli...
Başka bir forumda denk geldim. Yorumları alalım...

Merhaba arkadaşlar, yeni alacağım ssd ye laptoptaki hdd i klonlayacağım. Fakat hdd içindeki gömülü olan windows (kurulu olan değil) ve driverlar yani recovery bölümü tek tuşla kurulum fonksiyonlarını kaybetmeden ssd ye kopyalanmış olacakmı?
Merhaba arkadaşlar,

Bugün yaptığım bir eft'yi gönderdikten birkaç saat sonra müşteri temsilcisini arayarak geri alma talebinde bulundum. Eft yi iban üzerinden yaptım ve ad soyad bilgileri doğru girildi. Bir uyuşmazlık yok yani. fakat sonra durum değişti ve iptal etmem gerekti.

Sizce bu eft yi geri alabilirmiyim? Müşteri temsilcisi genellikle 3-5 gün içinde geri alıyoruz dedi, fakat bu durum ad soyad uyuşmazlığı olduğunda kolaylıkla gerçekleşiyor sanırım. benim durumda geri alabilirmiyim merak ediyorum.

Bilgisi olan arkadaşlardan lütfen bilgi bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar,

Eşime note 3 alacağım fakat Samsung garantilimi alalım yoksa paralel ithalatmı alalım karar veremedik. arada 200 liraya yakın fark var.

Telefoncu bir tanıdık note 3 lerde board arızası olabildiğini, Samsung garantili olanların hemen yeniysiyle değiştirildiğini, diğerlerinin uğraştırdığını söyledi.

Paralel alan arkadaşlar ciddi bir sorun yaşayan oldumu? Sorun olursa ne yapılıyor?
Merhaba,

Babamın 208 model aracının ön kaputunu tam film kaplatmak istiyorum. Bunun için bana önerebileceğiniz yerler varmıdır? Fiyat ne civardadır?

Bestekar sokaktaki Meguiars'ı aradım 450 lira fiyat verdi. Dedim siz şaka mısınız? 3 sene önce kendi aracımı sizde boya koruma,deri,jant+tam kaput filmi kaplatmıştım 580 lira vermiştim, fiyat niye bu kadar arttı dedim. O fiyat 3 sene önceydi dedi yetkili kişi. 3 senede baya bir uçmuşlar anlaşılan. Bir daha kapılarının önünden geçmem, işçilikleri de iyi değil, kaputun her yeri maket bıçağı izi, bir de 450 lira istiyorlar...

Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Hakkında
Meslek: Mühendis
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volvo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.492
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 10.029 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 803 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.