Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi secenek o :)) alirsak eger kaçırmayalim:)(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

derdi var iade ediyor merak etme.

Biz mi kovalıyoruz?

Biz zaten birseyle ugrasmayalim diye adamlar secenek sunmus. Gumruk ve diger masraflarin depozitosunu aliyo.fazlasiyla aliyor.kalani iade ediyor.arkadasin da dedigi gibi 60gun icinde yalniz.gidip ptt yle ugrasmaktansa kalan parayi sonra aliyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

derdi var iade ediyor merak etme.

Biz mi kovalıyoruz?

Biz zaten birseyle ugrasmayalim diye adamlar secenek sunmus. Gumruk ve diger masraflarin depozitosunu aliyo.fazlasiyla aliyor.kalani iade ediyor.arkadasin da dedigi gibi 60gun icinde yalniz.gidip ptt yle ugrasmaktansa kalan parayi sonra aliyim.

Şu anakadar zırnık geri almadım,hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XBOX ONE COD GHOSTS PACK

Bestellungsübersicht

Artikel: EUR 444,54

Verpackung & Versand: EUR 33,99 (KARGO UCRETİ)

Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 210,37 (GUMRUK ÜCRETLERİ)

Gesamtbetrag: EUR 688,90 (TOPLAM) 1860 TL.
  • Amazon.it'den e-mail geldi. Gümrük masrafından kalan meblayı 10 iş günü içerisinde karta geri yatıracaklarmış. Bu çok iyi oldu. Merak edenler vardı geri ödeme oluyor mu diye. Bu yüzden konu altında bu bilgiyi paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Amazon.it'den e-mail geldi. Gümrük masrafından kalan meblayı 10 iş günü içerisinde karta geri yatıracaklarmış. Bu çok iyi oldu. Merak edenler vardı geri ödeme oluyor mu diye. Bu yüzden konu altında bu bilgiyi paylaşayım dedim.

Bilgi için teşekkürler az evvel geldi aklıma noldu bizim iade diye @bynedim nickli arkadaşa sordum senden bilgi geldi.

• Ben de iade henüz yapılmamışsa bir mail atayım diyordum amazon.it'e ama kendileri mail ile bilgilendiriyorsa bugünlerde bize de iade maili gelir sanırım. Biraz daha bekleyelim öyleyse. Normal koşullarda 100€ iade gelmesini bekliyorum.

@Orchid

Siz de 22 Kasım öncesi mi sipariş geçmiştiniz ve de mailde iade için öngörülen mebla yazıyor mu?
  • E-mail içeriğini aynen kopyalıyorum.

Gentile Cliente,

Ti confermiamo di aver effettuato un rimborso di EUR 131,90 per il seguente ordine 402-2811553-5139543.

Il rimborso è relativo ai seguenti articoli:

Articolo: Console Xbox One - Bundle con FIFA 14 (codice digitale) e Chat Headset - Day-one Edition
    Quantità: 1
    ASIN: B00CMN80K0
    Motivo del rimborso: Tasse di esportazione ridotte

Di seguito troverai i dettagli del rimborso per il tuo ordine:

Export Charge - Rimborso: EUR 131,90

Il tuo rimborso è stato accreditato come specificato di seguito:

Carta di credito Visa [che termina in 5512]: EUR 131,90

Questo totale ti sarà accreditato entro 10 giorni lavorativi.

Grazie per aver acquistato su Amazon.it

Il Servizio clienti di Amazon.it
    http://www.amazon.it

Nota: Questa è una e-mail generata automaticamente e non avremo la possibilità di leggere eventuali e-mail di risposta. Ti preghiamo di non rispondere a questo messaggio.

• 131,90€ geri ödeme yapılacak öyleyse, €'da artmışken neredeyse 400TL civarı iade demek.

Amazon'dan bu alışverişte gerçekten çok memnun kaldım, 1 gün gecikmeden dolayı ayrıca 29€'luk kargo ücreti iadesi de yapacaklarını söylemişlerdi.
  • 202 euro yattı hesabıma
    462 euroya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 21 Ocak 2014; 4:47:39 >
  • Arkadaslar PS4 u Teknosadan aldim ,

Birde Xbox One Alayim diyorum , gumruk secenegini secip sparisi verdigimde ben sadece bekliyorum ?

Evime geliyor gumruk islemlerinden kalani onlar sonra iade ediyor degil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

Arkadaslar PS4 u Teknosadan aldim ,

Birde Xbox One Alayim diyorum , gumruk secenegini secip sparisi verdigimde ben sadece bekliyorum ?

Evime geliyor gumruk islemlerinden kalani onlar sonra iade ediyor degil mi ?

Pahalı ve en kısa günde gelen kargo seçeneğini seç sipariş ekranında zaten gümrük için kesilen para yazmakta (import deposite tax vb. bir ibare geçiyor).

Gümrükte takıldığında kargo firması seni arıyor (veya sen ara) ve sana yapman gerekenleri söylüyor. Gümrükte iki gün bekler paketin tabi haftasonuna da kalırsan orasını sen hesap et.

Daha sonra gerekli evraklar olumlu sonuçlandığında paketin adresine gelir.
  • Demin karta baktım ve paranın hesaba yattığını gördüm. Bilginize.
  • Bana da dün mail geldi, 222€ iade edeceklerine dair, sıkıntı şu iade edecekleri alışverişi yapmış olduğum kartı iptal edip yeni kart çıkartmıştım, şimdi banka ile görüşeceğim.

Neye göre iade bedeli çıkıyor pek anlamasam da 222€ güzel bir rakam, konsol baya uyguna gelmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bana da dün mail geldi, 222€ iade edeceklerine dair, sıkıntı şu iade edecekleri alışverişi yapmış olduğum kartı iptal edip yeni kart çıkartmıştım, şimdi banka ile görüşeceğim.

Neye göre iade bedeli çıkıyor pek anlamasam da 222€ güzel bir rakam, konsol baya uyguna gelmiş olacak.

Aha bu kadar olur. Aynı şey başıma geldi dostum. Mevcut kartımı iptal ettirmiştim bende ama geri para iadesinde sorun olmadı. İçin rahat olsun.

Eski iptal ettirdiğimiz kartlar yeni karta bağlantılı oluyor. Bende banka ile görüştüğümde sorun olmaz denilmişti ve olmadıda sorun falan. Bilgine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bana da dün mail geldi, 222€ iade edeceklerine dair, sıkıntı şu iade edecekleri alışverişi yapmış olduğum kartı iptal edip yeni kart çıkartmıştım, şimdi banka ile görüşeceğim.

Aha bu kadar olur. Aynı şey başıma geldi dostum. Mevcut kartımı iptal ettirmiştim bende ama geri para iadesinde sorun olmadı. İçin rahat olsun.

Eski iptal ettirdiğimiz kartlar yeni karta bağlantılı oluyor. Bende banka ile görüştüğümde sorun olmaz denilmişti ve olmadıda sorun falan. Bilgine.

Bende maili aldıktan sonra bugün aradım bankayı, henüz eski kartıma amazon üzerinden iade görünmediğini ancak iade geçtiğinde yardımcı olabileceklerini söylediler. Kısacası her gün ara sor, hesapta görürsek yeni karta aktarırız gibi garip bir yöntemden bahsetti. Ben de otomatik yeni karta yansır diye düşünüyordum ama yine de 2 günde bir arar takip ederim artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Ocak 2014; 23:45:32 >

• Benim iadem gerçekleşti. Tam net hesaplamadım ama konsol+kontrol 1400 civarı tuttu. Eski konsoluda satınca aradaki farkla 750 ye herşey yenilenmiş oldu.

• Ben de şimdi hesaplayayım dedim, Day One Fifa Ed. + 2. Controller + RYSE = 1444TL'ye gelmiş olacak, 30€ da kargodan iade edeceğiz demişlerdi, onu da alabilirsem gayet güzel rakamlara konsol sahibi olmuş oluruz.

Ben de aynen Xbox 360 setini elden çıkarmıştım, iyiki zamanında amazon'dan almışım diyorum, çok uzun bir süre daha TR'de bu fiyatlara bu setler temin edilemez.
  • Amazon.com üzerinden sadece Xbox One almıştım.Dün sabah kartıma iade edilen tutar 150 $.

Bunu ps4 içinde yapabilir miyim ?
  • Muhtemelen express kargo ile aldıysan orada da geçerli olacaktır.

Bu arada bugün mail attım, 1 gün gecikmeli aldığım kargo ücretini iade istiyorum diye, 5 dakika içerisinde 30euro daha iade ettiler, toplamda 252euro oldu kartıma da 800TL geçti.

Farklı kart hesabı işini banka halletmiş..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.