Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ups'e telefon ile ulaştım ürün istanbulda görünüyor gümrük işlemleri hallediliyor, sözleşmeleri, nüfus cüzdanı ile birlikte mail olarak attım. işlemler bugün içerisinde tamamlanır herhalde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

ups'e telefon ile ulaştım ürün istanbulda görünüyor gümrük işlemleri hallediliyor, sözleşmeleri, nüfus cüzdanı ile birlikte mail olarak attım. işlemler bugün içerisinde tamamlanır herhalde değil mi?

Araya haftasonu girebilir. Umarım cumartesi gününe yetiştirirler senin paketi. Olmadı en geç pazartesi elinde Xbox.
  • Hocam benim paket her türlü pazartesi gelir istanbulda olmadığı için, inşallah bugün biter işlemler de pazartesine gümrük sarkıp çarşamba salıya falan kalmasa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups i aradım işlemlerimi geciktirdiler heralde, pazartesi ürünü gümrükten çıkartıp çarşamba yollayacaklarmış. ups'e burdan
  • Amazonla irtibata geçtim, kargo yetişmezse 25 ine kargo parası iade edilir çünkü o tarihe tahahhüt ettik dedi. Kargo kesin olarak 2 gün gecikecek, kargo parasız gelmiş olacak

• Hadi yine iyisin. Benim paketin çıkışı salı gününe kaldı sanırım. İki iş günü içerisinde sevkiyat hakkında sizi bilgilendiricez diyor parsel firması. Ya sabır yemin ederim. Bir daha tövbe bu firma ile paket alırsam.

Xbox One gelene kadar PC takılıyorum online oyun falan. Ne güzel 3-4 güne Killer Instinct akıcaktık yabancı arkadaşlarla. Adamlar oynuyor ben kaldım Aralık ayına. Adeletini............
  • Hocam senin işe çok üzüldüm gerçekten. Benim almama ön ayak oldun, sıkıntı yaşamadık, sende gecikme oldu, her işte bir hayır vardır yinede canını sıkma. Sağlam çıksın konsollar da varsın biraz geç oynayalım. Bu diski takarken ses falan çıkması kortukuyor beni biraz. Açıkcası ben 5 aralık falan diye kendimi hazırlamıştım hatta 3-6 gün dedikleri için 28 ine tam fittim ama kendi kendilerine 25 i diye tribe girdiler gafil avlandılar

• Geç olsun sorun yokta acı bir deneyim oldu benim için. Özellikle 6-11 günlük kargodan uzak durun derim. Nasıl bu hataya düştüm aklım almıyor. Hep en kısa süren 1-4 gün arası kargo ile alırdım ürünleri Amazon'dan buna tek bir BluRay film de dahil. Neyse kısmet artık. Aralık'ın 4. günü tahmini teslim tarihi. Yurtiçi Kargo getiriyormuş bide bu ip-parcel firmasından çıkan ürünleri. Birde onların getirmesini bekleyemem. Şubeye gidip alacağım sabahtan arabayla. :)
  • Benim durum da buna benzer olacak sanırım. Bir ara arada 3 gün oynuyor. Yazan kişi kargosunu 6 gün içinde teslim almış i-parcel gönderisinden sonra. Ben 1 haftayı gözden çıkarttım yeterki gelsin şu cihaz. :) Adamlara tekrar e-mail atmak gerekiyor Yurtiçi kargo takip numarası için vb. Uğraşıcam yine her zaman ki gibi. Neyse gerekirse Yurtiçi Kargo ile papaz olurum. Zaten alışıklar bana.

date time location event details:
    march 13, 2013 02:38:00 pm ıstanbul tr delivered
    march 12, 2013 02:37:00 pm ıstanbul tr out for delivery
    march 12, 2013 01:27:00 pm tr arrived at destination country
    march 12, 2013 01:15:00 pm ıstanbul tr ınitiated customs clearance process
    march 9, 2013 05:40:00 am carlstadt nj us departure scan
    march 8, 2013 04:27:24 pm carlstadt nj us arrival scan
    march 7, 2013 05:59:22 pm --- arrival scan
    march 7, 2013 09:26:45 am --- arrival scan
    march 7, 2013 03:44:06 am carlstadt nj us additional information is required to process through customs. please contact carrier to ensure timely delivery
    march 7, 2013 12:29:19 am breinigsville pa us shipment has left seller facility and is in transit to carrier

• Avrupadan 8 saatte gelen konsolu, tüm gümrük masrafları ödenmesine, belgeler sabahın köründe yollanmasına rağmen 6 günde istanbul'dan evime getirecekler. Zaten bizim devletimiz 2 kuruşluk konsola uranyum kaçakcılığı gibi kontrol yapıp, nasıl oluyorsa milyar dolarlık dış ticaret açığı veriyor. Kaldı ki devletim de kazansın vergisini alsın diye peşinen ödemeyi kabul ettiğin bir ürüne, ne olduğu belirsiz kapalı kutu ürünlerden daha fazla sıkıntı çıkartıyorsun. Ne diyelim, gün olur devran döner nasılsa.

• Oh be sonunda transit durumuna geçti benim paket. Belçika'da görünüyor şuan. Ulan heyecan bastı gece gece. Kaç gündür uyku yalan oldu anasını satayım. Gelişmeleri haber vericem sana.

Sana ön ayak olduk ben bekler oldum. Neyse. Senin konsolda kısmetse Çarşamba günü günü gelsinde artık Xbox Live'da party döndürürsün.
  • ne çektik beee millet almanyadan italyadan konsol alıyor.
  • İyi hadi hayırlısı, kargo seçeneğinden bile erken geliyor desene şu konsol gelsin sağlıklıca çalıştıralım artık meraktan işime gücüme odaklanamıyorum ayrıca bana iyi bir one oyunu tavsiye edin, dead rising 3 orta halli görünüyor ama bilemiyorum. Ayrıca bu oyunları tronixtrn alsak xbox live hesabımız avrupa olsa bile bu oyunlara add on alabiliyoruz değil mi? Bölge işi kalktı herhalde?

• Hayırlı olsun alan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 24 Kasım 2013; 2:44:18 >
  • Killer Instinct'i alın beyler tabi dövüş oyunu seviyorsanız. Markette 40 dolar herşeyi full olarak (tüm char'lar, killer instinct'in ilk oyunu vb. böööööööööö). :)

Oyunu alacak imkan var konsolu bekliyoruz. Rezillik başka birşey değil. Allah belanı versin Microsoft(ki) getirmedin şu cihazı resmi olarak TR'ye.
  • Hocam alalım da hangi marketi kullanıcaz biz şimdi? Türk marketi yaşan olacak herhalde, ingiltere hesabını kullanıcaz alışverişleri de microsoft point alıp yapacağız herhalde, kredi kartı falan da tanımaz bunların sisteminde. Ah microsoft ah, asıl korkum da konsolu kutudan çıkarttık ki arızalı, amazon ile halledebiliriz değil mi bu tarz bi olumsuzlukla karşılaşırsam, çok korkuyorum

• Ben USA hesap kullanıyorum Xbox 360'da. USA Store'da oyun full olarak (daha sonra eklentiler extra para ile gelecek çünkü oyun F2P) 40 dolar. Point sistemi kalkmıştı. Kredi kartını tanıtıcan sisteme veya PayPal'ı tanıt o şekilde al yine kredi kartın ile.

Konsola ait optik sürücü hatası videosu dolu YouTube. Başımıza geleceğini düşünmek dahi istemiyorum. Aman diyim bir daha hatırlatma. Amazon ile uğraşmasını geçtim bir hevesle aldık ama yemin ederim kırarım cihazı o an sinirle.
  • Oyunları tronixten alıp avrupa hesabından add on yapabiliyor muyuz peki? Veya tam tersi. Bölge ayrımı tamamen kalktı mı yoksa?

• DLC için bölge ayrımı PSN'de var. Benim bildiğim Xbox 360'da oyun PAL,NTSC-U olmuş farketmiyor Store'dan alınan DLC için. Xbox One'da da durum aynıdır(ki) Xbox One'ın kendisinde oyun bölge sınırlaması yok. Nerden ve hangi bölgeden oyun alırsan al tüm Xbox One'lar açıyor tüm oyunları.
  • O zaman hem çeşitlilik yönünden hemde kur farkından dolayı abd gesap açmak daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.