Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi siteye baktım 6-11 değil 3-6 iş günü yazıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

şimdi siteye baktım 6-11 değil 3-6 iş günü yazıyor hocam.

xbox one konsol almak için denedim.türkiyeye gönderme yapmıyor.
  • Amazon Almanya sitesinde 22 Kasım için benim istediğim pakette stok yoktu, bu yüzden teslimler aralık ayına sarkıyor.

Amazon İtalya üzerinden sipariş verdim, 22 Kasım stoğu mevcut ve Amazon Global Express (1-4 Gün) şeklinde. Tahmini teslim süresi 26-29 Kasım arası görünüyor gümrük işlemleri dahil.

Bu arada Amazon.it üzerinden siparişimi kontrol ettiğimde, iptal seçeneği kaldırılmış, ürününüz paketleniyor diyor.

Yani yarın kesin olarak yola çıkacak.

Bu yüzden sevkiyatın yanında yazan 1-4 gün 6-9 gün'e takılmayın, bu süreler ürün stoğa girdikten ve kargolandıktan sonra geçerli sürelerdir. Önemli olan ürünün stoğa gireceği tarih ve eğer sipariş ettiyseniz tahmini size teslim edileceği öngörülen tarihlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Amazon Almanya sitesinde 22 Kasım için benim istediğim pakette stok yoktu, bu yüzden teslimler aralık ayına sarkıyor.

Amazon İtalya üzerinden sipariş verdim, 22 Kasım stoğu mevcut ve Amazon Global Express (1-4 Gün) şeklinde. Tahmini teslim süresi 26-29 Kasım arası görünüyor gümrük işlemleri dahil.

Bu arada Amazon.it üzerinden siparişimi kontrol ettiğimde, iptal seçeneği kaldırılmış, ürününüz paketleniyor diyor.

Yani yarın kesin olarak yola çıkacak.

Bu yüzden sevkiyatın yanında yazan 1-4 gün 6-9 gün'e takılmayın, bu süreler ürün stoğa girdikten ve kargolandıktan sonra geçerli sürelerdir. Önemli olan ürünün stoğa gireceği tarih ve eğer sipariş ettiyseniz tahmini size teslim edileceği öngörülen tarihlerdir.

ben biraz önce denedim türkiyeye gördermiyorlar

• Siz Amazon.de üzerinden denemiş olabilirsiniz, Amazon.it gönderiyor benim gibi oradan alan 2 arkadaş daha var forumdan bildiğim, ürünler dediğim gibi şu an paketleme aşamasında.
  • quote:

Siz Amazon.de üzerinden denemiş olabilirsiniz, Amazon.it gönderiyor benim gibi oradan alan 2 arkadaş daha var forumdan bildiğim, ürünler dediğim gibi şu an paketleme aşamasında.

gümrük işlemleri için kaç euro ödediniz ?
  • Şimdi arkadaşlar Amazon.it'den alınca 499 Euro + 50 Euro gümrük masrafı 550 Euro kapı teslimi mi alınıyor ?

Erken almak için kabul edilebilir bir fiyat ama, bence yakında Gold gibi ithalatçıların benzer fiyatlardan getirme ihtimali var. Şimdi bu konsola 1.500 TL vermek yerine, belki 1-2 hafta içinde 1600-1700 gibi Gold garantili alınabilir.

Ya da Avrupa'ya giden KDV iadesi sonrası 440 Euro'ya alabiliyor.
  • hocam göndermemesi söz konusu değil eğer öyle olsa idi siparişimi almazlardı gümrük masrafları vs. yi birazdan gireceğim. ptt usulü gümrüğü kendiniz hallederseniz 470 euro gibi bişey çıkıyor diğer türlü 675 civarı bir tutar kartınızdan çekiyorlar. Türkiyeye almanyada gönderimin tüm detayları yolladığım gibi arkadaşlar. türkiye'ye gönderim var. ve bana tarih olarak verdikleri süre, ''Lieferung voraussichtlich: 23. November 2013 - 5. Dezember 2013'' bu süre aşılmaz değil mi. aralık sonu gibi bir süre vermediler yani
    Zwischensumme: EUR 419,33
    Verpackung & Versand: EUR 49,92
    -----
    Summe ohne MwSt.: EUR 469,25
    Anzurechnende MwSt.: EUR 0,00
    -----
    Summe: EUR 469,25
    Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 206,29
    -----
    Gesamtsumme: EUR 675,54
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

quote:

Siz Amazon.de üzerinden denemiş olabilirsiniz, Amazon.it gönderiyor benim gibi oradan alan 2 arkadaş daha var forumdan bildiğim, ürünler dediğim gibi şu an paketleme aşamasında.

gümrük işlemleri için kaç euro ödediniz ?

Ben 222€ ödedim ancak siparişimin içeriğinde fazladan oyunlar ve 2. controller mevcut, standart paket için ne kadar tutar bilemiyorum, ayrıca Amazon gümrük masraf farkını da geri iade edecek bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
  • In preparazione alla spedizione

Sevkiyat için hazırlanıyormuş. Yarın akşama kadar kargoya verirler.

Ben 6-11 günde gelmesini seçmiştim. Biraz daha beklerim acelem yok açıkcası.

Gümrük mastrafı alınıyor 6-11 gün seçeneğinde de. O değilde aynı tarihlere PS4'de denk gelecek. Gümrükte umarım double penetration çekmezler 2 koca kutu olduğu için.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Forumdan uzak dururum konsollar gelince artık.
  • Hayırlı olsun hocam senin sayende amazondan day one ın kaldığını öğrendim, italya'ya yetişemedik ama almanya topraklarında uzatmalarda buldum konsolu valla bu arada almanyadan alan varsa merak eden vs. Amazon kargoyu vermis ups ise uçağa bindirdi tahmini teslim süresi 25 i saat 20:00 yazıyor. Teslimat seçeneğim 3-6 gündü. Herkese şimdiden hayırlı olsun, sorun yaşamadan kullanırız inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandım ulan. Amazon.it 6-11 günde gelecek kargo için I-Parcel diye bir firmaya vermiş kargoyu. Aboooowwww....... Yandım be neyse bakıcaz çaresine. Bir bu kalmıştı denenmedik kargo bakalım ne olacak.

Bugün bir tersliktir gidiyor zaten. Bu kargo firması ne akla hizmetse TC kimlik no istiyormuş ulan okumadan kargo numarasını girdim gereken yere ve sonra ne yazsa beğenirsin ekranda: Girişi yapılan bilginin doğru olmaması durumunda gönderiniz gecikme ve problemlerle karşılaşabilir.
  • Sen konsolu unut yavuz

• Kıllık çıkacak işte ondan korkuyorum neyse. Bir daha tövbe bu tarz kargo ile alım yapmam. O konsol elime geçmesin zaten Amazon ile iyi papaz olacağım. Gümrük parasını ne güne alıyorlar.
  • DHL ile gönderilecekler henüz kargoya verilmedi, I-Parcel yine daha hızlı çıkmış.

Bu arada amazon.it üzerinde Day One Edition Stok : Son 1 Adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 22 Kasım 2013; 8:14:52 >
  • Dun amazon.de den verdiğim one day adition bugun Istanbul'daymış:)))

Nasil bir hızdır maşallah:))

• Amazon İtalya 2 gündür paketlemeyle uğraşıyor, henüz kargoya dair bir bilgi gelmedi.

Bugün öyleyse gümrük işleri hallolursa yarın elinizde.
  • Saat sabah 4 te köln den çıkan kargo 8:30 gibi istanbula gelmiş. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.

• quote:

Amazon İtalya 2 gündür paketlemeyle uğraşıyor, henüz kargoya dair bir bilgi gelmedi.

Bugün öyleyse gümrük işleri hallolursa yarın elinizde.

İnşallah ya, sapasaglam gelsin de pazartesiye de razıyım:))

• I-Parcel resmen parsellemiş benim paketi. Lanet olsun böyle firmaya. Adamları biraz araştırdım da kendi sayfalarında bile bizim dandik gümrük meselesi yazıyor ingilizce olarak. Yok TR'ye 5 üründen fazlasını sokarsan gümrük ödersin yok bilmem ne. Ulan sen bırak paketi defol derdin ne anasını satayım. Amazon.it tam it çıktı. Ulan olmaz olsun böyle iş. Yolladıkları kargo firmasını s.... Hep benim bankanın limiti düşürmesinden oldu bu nane. Ucuz kargo ile almak zorunda kaldım. Of sokayım böyle işe.

Adamlar bilgi e-mail'i istiyordu yolladım dün akşam üzeri. Bu sabaha karşı mail atmışlardı. Bilgilerinizi aldık diye. Artık onlarda bitiyor iş. Amazon.de yollamıyor Day One'ı kaldık İtalyan manyaklarına.

Paket gelsin derin bir oh çekeceğim yemin ederim. Öümrümden ömür gidiyor bu son 1.5 haftadır. Saçlarım beyazladı sıkıntıdan. Offffffff........

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.