Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam gümrüğünü falan ödeyip alabiliyor muyuz sıkıntı yaşamadan ve yaklaşık olarak maliyeti 499 un ne kadar üstüne çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'a gümrük masraflarını ödeyerek sipariş geçmen lazım zaten. Yoksa öbür türlü PTT'ye git gel yapıp Amazon'un otomatik olarak yapacağı gümrük işlemlerini sen bizzat yerine gidip yaparsın o da insanın canını sıkan işler bilirsin ki. :)

Ben 1-4 gün içinde gelen kargo seçeneği ile almadım. 6-9 gün olan seçenekle aldım Xbox One'ı. Arada TL olarak 100 kağıt oynuyor. PTT ile alırsan 550 euro'ya alıyordun sanırım. Aklıımda kalan değerler bu. Siteye üye ol dene derim. İster al ister alma ama kendin gör. ;)

Bu arada Amazon.it demin karttan canlıyı tahsil etmiş. 22'sin de kargolar yola çıkacak herhalde. Durum onu gösteriyor şuan.

Xbox One Day One Edition alacaklar için hala stok var Amazon.it'de. Bu fırsatı kaçırmayın derim.

Cihaz gelince rahatsızca bir unboxing yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 21 Kasım 2013; 4:15:21 >

• Kargo işlemlerini kendisi yap seçeneği tabi ki çok daha mantıklı. Peki bu konsol ülkemize en az 1 seneden erken gelmeyeceğine göre, garanti vs için de çok riskli bir durum değil mi? Yinede sabah siparişi geçerim diye düşünüyorum, kafamda hala soru işaretleri olsada

• Burada aynı fiyata bulabilsem buradan alırım tabiki spotta olsa dükkan garantisi vb. şeyleri olur ama kaldı ki Xbox One'ın Day One Edition olanını TR içinde bulabileceğimizi hiç sanmıyorum. Aralık sonu gibi gelecek diyor spotçular ama o da kesin değil. Ayrıca spot fiyatı ne olur onda da kesin fiyat vermiyorlar. Güya 1400-1500 TL arası olacak deniliyor, hiç sanmıyorum. Garanti durumunu pek takmıyorum taksam zaten almam bile bu tarz bir cihazı fahiş fiyata...

Birde yanlış bilmiyorsam; Amazon gümrük bedeli için aldığı meblayı gümrük işlemleri için kullanıyor ama kullanmadığı kadar olan kısmıda karta geri iade ediyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi tam emin değilim bu konuda. Yaşamadım daha önce karta ggeri para aktarımını Amazon ile. Deneyerek göreceğiz gibi. :)
  • hocam o zaman şimdiden hayırlı olsun. bende birazdan siparişi geçeceğim heralde. gümrük için gereken belgeler vs. için artık paslaşırız. ayrıca tasarımından mıdır artık bilmiyorum ama sanki bozulmayacakmış gibi bir izlenim veriyor xbox one zaten
  • Acele elinde olsun istiyorsan 1-4 gün arası olan kargoyu seçersin tabi para durumuna bakar olay. Ama sakın en ucuz ile olanla alma. Çünkü gümrükte uğraşırsın ve başın ağrır. 2.seçenek benim için en ideali olduğu için düşünmeden onunla aldım. Tahmini teslim tarihi olarak 3 Aralık - 10 Aralık diyor ki 10 Aralık'a kalmaz bile. Gümrük işlemleri 2 gün sürse ve 1 gün daha bekletseler en kötü 6-7'si gibi kargo elimize ulaşır. Umarım bozulmaz herkesin isteği bu yönde olurdu. Eski Xbox'dan zaten epey yandık zamanında. :) Paslaşırız ayıp ettin. Sen sipariş geç hayırlısıyla yardımcı oluruz. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sitenin italyanca olması çok büyük bir sıkıntı. hata yapmamak için baya baya araştırıyorum tek tek tercüme ediyorum. italyan sitesinin ingilizce dil versiyonu var mı acaba?
  • Aynı üyelikle Amazon.com'a giriş yap. Amazon'un tüm sitelerinde alışveriş işlevleri aynıdır.
  • adımları takip etmek için bu yolu kullanmak mantıklıymış. teşekkür ederim. amazon.com dan direk sipariş veremiyoruz heralde?
  • Sipariş verebildiğin siteden almaya bak derim. Amazon.com yolluyor olsaydı oradan almak daha iyi olurdu dolar bakımından. :)
  • 1 saattir satın almada hata verdi şimdi de day one versiyonu kalmadı diyor diğer versiyonunu da almak şimdi hiç içimden gelmiyor...
  • tekrardan stok gelir mi acaba?
  • Gelir belki. Ara ara bak derim siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

tekrardan stok gelir mi acaba?

Şu anda stok var gibi. Bakın isterseniz.
  • İtalya sitesinde tam satın alacağım, stok bitiyor, tekrar geliyor derken, şans eseri amazon almanya sitesinden buldum konsolu 3-6 günde gelecek kargo tipi ile standart kargo vardı. Gümrük işlerini halledeb 3-6 gün seçeneği oluyor herhalde? Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 206,29 gibi bir madde vardı fiyatın ek olarak üstüne googledan arattım ithalat bedeli diyor. Herhalde gümrüğü onlar halledecek değil mi?

• Amazon.it üzerinden alışveriş yaparken ödeyeceğiniz kura dikkat edin, sakın TL'yi seçmeyin!

Ben de 4 gün önce Amazon.it üzerinden siparişimi geçmiştim, son ödeme onayında bana meblayı TL bazında gösterdi fakat hesapladığımda amazon'un Euro kuru 2,9TL civarındaydı, o şekilde onayladım.

Dün Amazon'a mail attım ve bankamın Euro kurunu desteklediğini ödeme şeklimi TL değil Euro olarak belirlemelerini istediğimi belirttim ve onayladılar.

Bugün kartımdan çekilen parayı kontrol ettiğimde Kurun kendi bankam tarafından 2,74TL şeklinde belirlenip TL bazında para çekildiğini gördüm yani bir 150-200TL daha uyguna geldi diyebilirim.

Amazon Ödeme onay aşamasında aşağıda ödeme şekli seçeneği beliriyor, oradan TL - Euro seçimini yapabiliyorsunuz.

Ayrıca Amazon'dan gelen maile göre sizden çektikleri gümrük masrafı işlemlerin tamamlanmasının ardından masraf farkını size 60 gün içerisinde geri iade ediyorlar.

• Bu sabah stok tükenmeseydi tl bazında alacaktım. Çok farklı fiyat kesinlikle tl bazında almayın. Sonra american express in kampanyası aklıma geldi peşin alımlarda 5 taksit olayı, o yüzden amex ile aldım tl yi sormadı bile direk euro bazında aldjm tam anlamıyla 200 civarı bi karı oluyor insanın.

• AmazonGlobal Öncelikli (6-11 gün) bu senegimi sectiniz?
  • hocam italya daki sitede 1-3 ve 6-11 seçeneği vardı. almanyada bir standart bir de priority seçeneği vardı. 6 ila 9 gün mü tam bilmiyorum ama tahmini teslime zaten 23 ve 5 aralık arası demişler. herhalde 6-11 gün arası gelir diye ümit ediyorum. almanya ile italya arasındaki bu nakliye süresi farklılığı, yakınlıktan ötürü heralde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.