Şimdi Ara

XBOX ONE DAY ONE EDITION İSTEYEN BAKSIN - AMAZON (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam nasıl ya anlamadım. Ödediğimiz gümrük parası iademi ediliyor ??? Ben konsol fiyatı + kargo + gümrük vergisi olarak hesaplıyordum hep.
  • Evet aynen ilk ödemede çekilen gümrük masrafı eksiksiz şekilde iade edildi. Ben de %18 gümrük ve ardiye masrafından sonra kalan rakamı iade ederler diye tahmin etmiştim.

Üzerine ödediğim kargo ücreti de iade edildi. Tabi banka da Euro - TL paritesinden dolayı iade edilen meblayı yeni kura göre TL'ye çevirdi.
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Çok şaşırdım ya Sevindim de. Bu zamana kadar hep 500 dolar'ın üzerine bunları ekleyerek hesaplama yapıyordum. O zaman Amerika'dan almaya da gerek yok. Voltaj çeviriciyle filan uğraşacağıma 1400-1500 TL'ye tekabul edecekse Avrupa'dan almak mantıklı.
  • Aynı sebepten dolayı USA'dan getirtme imkanım varken Amazon.it üzerinden aldım, Fifa14 Bundle Day One Ed. Xbox One tam olarak 1150TL'ye gelmiş oldu. Tabi yeni kura göre iadelerle birlikte şu an 1250TL civarına gelecektir.
  • Amazon yine kendini gösterdi. TR'de ki firmalar örnek almalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Aynı sebepten dolayı USA'dan getirtme imkanım varken Amazon.it üzerinden aldım, Fifa14 Bundle Day One Ed. Xbox One tam olarak 1150TL'ye gelmiş oldu. Tabi yeni kura göre iadelerle birlikte şu an 1250TL civarına gelecektir.

Ya o kuru sorma hocam ya. Her arttığında kalbime sancı vuruyor ben yazın almayı planlıyorum. Yaza kadar uçar mı iner mi kestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro muhtemelen kısa vadede müdahalelerle biraz düşüş yaşar ama eski seviyeleri görmesi çok zor, o yüzden yaz dönemi şimdiki halinden pek farklı olacağını sanmam.

@Orchid 2 Yıl kadar önce amazon üzerinden birkaç kitap satın almıştım, mühendislikle ilgili maliyetli kitaplardı, elime uzun süre ulaşmayınca mail atmıştım ve kitaplar elime geçmiş olmasına rağmen ücretini kargo dahil aynen iade etmişlerdi. Amazon'un yaptığı bu son güzellikten sonra almayı planladığım diğer elektronik cihazlar için de amazonu araştırmaya başladım, dediğiniz gibi bu müşteri desteğini sağlayacak bu yapıda bir firma tanımıyorum TR'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Amazon yine kendini gösterdi. TR'de ki firmalar örnek almalı.

O biraz zor hocam.
  • farki nedir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.