Evet dönüştürme olayını kapattılar. Bölgesel fiyatlandırmada bizdeki üyelik bayağı bir ucuzdu ve diğer ülkedekiler çok fazla suistimal ettikleri için hem dönüştürmeyi hemde 3-6-12 aylık paketleri kaldırdılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TncyKrmn -- 30 Nisan 2025; 14:20:19 > |
GAME PASS [ANA KONU] (890. sayfa)

-
-
Benim ultimate abonelik ocak 2026da bitiyor.uzatmaya çalışıyorum ama store uygulamasından uzat butonuna tıkladığımda halde hic tepki vermiyor.yinelenen ödeme kapalı. Sorun ne olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ultimate üyelik lazım. Hem pc hem konsolda kullanmalıyım. P2 hak
İş bankasına kampanya gelmiş kullanan varsa. Birisi 250 TL ye 25-TL iade ediyor, diğeri de en fazla 300-TL olacak şekilde harcamanın yarısını iade ediyor. Süreye 1 ay daha eklemek isteyenler için güzel kampanya.
-
300 TL veren kampanyanın "2025 yılı ilk dijital platfom veya gaming harcaması ..." şeklinde devam eden bir ince detayı var. Ona dikkat etmek lazım. Yıl içinde başka bir ödeme yapıldıysa bu platformlara puan vermeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 5 Mayıs 2025; 15:34:15 > -
Ayın 16'sında Game Pass'ten ayrılacak oyunları denemeyi unutmayın:
- Hauntii
- Brothers - A Tale of Two Sons
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Mayıs 2025; 1:0:1 > -
Merhaba,
"Xbox Series X Oyun Konsolu 1 Tb" aldım ve yarın gelecek.
43 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç oyun konsolunda oynamadım, Oğlum 8 yaşında onun da ilk deneyimi olacak.
Bana yardımcı olmanızı ve tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum.
NE YAPMALIYIM?
Game Pass üyeliği olmalı mı? Olmalıysa hangisi (Core - Standart - Ultimate)
Hafıza kartı veya harici bellek almak gerekir mi?
İnanın hiç bir bilgim ve fikrim yok, beni sıfırda yönlendirmeniz ricası ile, hepinize iyi günler dilerim.
-
2. gamepad alın harici bellek gerek olmaz diye düşünüyorum. Gamepass Ultimate paketi alın çocuğunuz ile birlikte kütüphanenin içine girin 1 sene kafanızı kaldıramazsınız
-
Gamepass ultimate i mutlaka edinin.Aylik 309 tl.
İki kişilik oyun tavsiyesi verebilirim Crash Team Racing ve Metal Slug 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
**ilk başta yamyam gibi bütün oyunları saldırıp indirmek normaldir zamanla düzelecek o... :) ama 1Tb heeer türlü yeter
**ultimate iyidir uğraştırmaz bütün kütüphaneyi sunar ama aslında başlangıç için standart bile olabilir sonra yükseltirsin
**kutudan çıkanı oğlana ver parçalasın sen oyun dünyasına gireceksen bir "elite core" fena olmaz aslında
**sakın ulan acaba keşke vs ps5 alsamıydım acaba falan deme o duygunun sonu yok kendini strese sokma
*vur dibine gitsin her oyunun keyfini çıkarın
-
2 kumadalı sipariş vermiştim, dün akşam geldi kurdum ve ultimate paketini de aldım, teşekkür ederim
-
Aldım, teşekkür ederim
-
Deneyeceğim, Teşekkür ederim.
-
** Hiçbir oyunu da bilmediğimizden, saldıramadık daha, GTA ve minecraft var tanıdık (oğlumun bildiği) oyun
** Ben online oynanır düşüncesindeydim fakat her oyun indirilip oynanıyormuş, İndirip - silip deneye deneye oyunları keşfedeceğiz artık.
** 2 kumandalı sipariş vermiştim, elite core siz yazınca baktım da daha profesyonel, acemilik atlatılınca olabilir.
** ps5 de bilmiyorum, daha doğrusu ilk kez konsol karşısındayız.
Çok teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun, internetten araştırın çocuğunuzla oynamak için oyun tek tek indirmek yerine.
Merhaba. Bir konu çok kafamı karıştırıyor.
yıllık kendimiz aldığımızda veya satanlardan aldığımızda
p1
p2
pc
3 kişi de ayrı ayrı olduğunda mail isteyen oyunları ( ea - bethesda) sıkıntısız 3 kişi de oynayabiliyor mu?
Yoksa p1 - p2 ve pc olacak şekilde 2 kişi mi bölünür en fazla maill isteyen oyunları oynayabilmek için.
Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyoruz teşekkürler şimdiden
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustang_88Merhaba. Bir konu çok kafamı karıştırıyor.
yıllık kendimiz aldığımızda veya satanlardan aldığımızda
p1
p2
pc
3 kişi de ayrı ayrı olduğunda mail isteyen oyunları ( ea - bethesda) sıkıntısız 3 kişi de oynayabiliyor mu?
Yoksa p1 - p2 ve pc olacak şekilde 2 kişi mi bölünür en fazla maill isteyen oyunları oynayabilmek için.
Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyoruz teşekkürler şimdiden
Kimse bilmiyor galiba 😞
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim kadarıyla p1 ve p2 oluyor.P1 konsol p2 ise konsol veya pc hakkı oluyor ve p2 hakı internet bağlantısına ihtiyaç duyar.Bazı Battlefield oyunlarında kardeşlik olmuyor diye biliyorum diğer oyunlarda ise herhangi bir sıkıntı yok.2 kişi aynı anda oynayabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X