Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (889. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: vengefulghoul
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
18.086
Cevap
807
Favori
1.231.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oynanış berbat gelmişti bana, bu yıl çıkanı oynadım şimdi hatırladım. BF1 de keskin nişancı olmaz daha gerçekçi ve haz veriyor bana.

• Sniper Elite Resistance'ı aynı şekilde bitirdim hocam. DLC olacakmış Ana Oyun olarak sürmüşler gibi hisettirdi.

Bu arada @iyoki ve @toprak12345 sağolsun üyelik alımı ile ilgili bilgilendirdi ama bana yaramadı maalesef.

Şu anda mevcut aboneliği uzatmanın tek yolu aylık olarak alarak tamamlamak gözüküyor.

• Merhabalar PC de kullanmak için gamepass ihtiyacım var, xbox haklarını da forumda birisine satarım , şuan için en mantıklı abonelik alma yöntemi nasıl oluyor bilgi verebilecek varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 250 TL ye aldığımız yıllık EA olmuş 1500 TL, aylık game pass 300 kusur, sanırım yıllık uygun fiyat kalmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese , uzun süredir kullanmadığım bir hesabım var , içerisinde satın alınmış oyunlar olduğu için mevcut hesabımı ultimate yaparak kullanmak istiyorum. En ucuza ultimate hesabı yıllık olarak nasıl satın alabilirim ?

• En fazla kaç yıllık uzatabiliyoruz üyeliği? Benim 3 Şubat 2026 son gözüküyor. 1 yada 2 yıl ekleyebilir miyim, sanki bir üst sınırı vardı diye aklımda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Nisan 2025; 15:45:23 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

3 yıl

• sky__walker kullanıcısına yanıt

13 ay olduğu aşağıdaki ülkeler dışında, kullanılabilir oldukları tüm ülkelerde en fazla 36 aya kadar uzatılabilir: Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Meksika, Singapur, Tayvan ve Türkiye.

Şuraya bak ya 13 aya çekmişler Türkiyeyi bunu aşmanın bir yolu varmıdır benimde 2026 da biticek :(

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz core uyelik,ultimate icin heryerde 36 aydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 29 Nisan 2025; 7:25:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an 36 aya uzattığımızda ucuza alabiliyor muyuz yoksa aynı fiyattan alarak sadece gelecekteki zamlardan mı etkilenmemiş oluyoruz?

• DeLaVega66 kullanıcısına yanıt
    gelecekteki zam ihtimalinden kaçınıyosun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Ultimate 36 kesin mi? Ben tüm uyelikler icin 13 ay diye biliyorum.

• kuyudakitas K kullanıcısına yanıt
    Sizin kac ayiniz var suan,gecenler yazmislardi 1 ay alip otomatik alimi kapatip tekrar 1 ay aldiklarini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 29 Nisan 2025; 11:18:49 >

bende yükseltme seçeneği çıkmıyor 2026 da biticek uzatayım diyorum uzatamıyorum ultimate kod deneyim dedim hiç bir yerde satışı yok varmı bir yolu ?

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Benim üyelikte 2026 yılında bitiyor. Yinelenen üyelik kapalı mı baktınız mı?

GAME PASS [ANA KONU]

Ben satın almak istediğimde uzatma seçeneği çıkıyor.

GAME PASS [ANA KONU]
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]

açıkmış kapattım şimdi oldu teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 30 Nisan 2025; 0:0:22 >
  • Selam, son güncellemelere göre mevcut ultimate üyeliğini nasıl uzatabiliyoruz ? 2026 nisan bitiş benim ki.

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt

Bir üst yorumda nasıl uzatacağınız resimli şekilde var hocam.

Yinelenen üyeliği kapalı olarak Ultimate satın alım yaparak aylık uzatabilirsiniz. Her aldığınızda yinelemeyi kapatmalısınız.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Dönüşüm olayi şuan yok yani , daha önce başka ülke kodlariyla dönüşüm yapmıştım çünkü.

Şubat 2026'ya kadar aboneligim var.

• 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.