Oynanış berbat gelmişti bana, bu yıl çıkanı oynadım şimdi hatırladım. BF1 de keskin nişancı olmaz daha gerçekçi ve haz veriyor bana. |
GAME PASS [ANA KONU] (889. sayfa)

-
-
Sniper Elite Resistance'ı aynı şekilde bitirdim hocam. DLC olacakmış Ana Oyun olarak sürmüşler gibi hisettirdi.
Bu arada @iyoki ve @toprak12345 sağolsun üyelik alımı ile ilgili bilgilendirdi ama bana yaramadı maalesef.
Şu anda mevcut aboneliği uzatmanın tek yolu aylık olarak alarak tamamlamak gözüküyor.
-
Merhabalar PC de kullanmak için gamepass ihtiyacım var, xbox haklarını da forumda birisine satarım , şuan için en mantıklı abonelik alma yöntemi nasıl oluyor bilgi verebilecek varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
250 TL ye aldığımız yıllık EA olmuş 1500 TL, aylık game pass 300 kusur, sanırım yıllık uygun fiyat kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar herkese , uzun süredir kullanmadığım bir hesabım var , içerisinde satın alınmış oyunlar olduğu için mevcut hesabımı ultimate yaparak kullanmak istiyorum. En ucuza ultimate hesabı yıllık olarak nasıl satın alabilirim ?
En fazla kaç yıllık uzatabiliyoruz üyeliği? Benim 3 Şubat 2026 son gözüküyor. 1 yada 2 yıl ekleyebilir miyim, sanki bir üst sınırı vardı diye aklımda kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Nisan 2025; 15:45:23 > -
3 yıl
-
13 ay olduğu aşağıdaki ülkeler dışında, kullanılabilir oldukları tüm ülkelerde en fazla 36 aya kadar uzatılabilir: Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Meksika, Singapur, Tayvan ve Türkiye.
Şuraya bak ya 13 aya çekmişler Türkiyeyi bunu aşmanın bir yolu varmıdır benimde 2026 da biticek :(
-
Bahsettiginiz core uyelik,ultimate icin heryerde 36 aydir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 29 Nisan 2025; 7:25:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an 36 aya uzattığımızda ucuza alabiliyor muyuz yoksa aynı fiyattan alarak sadece gelecekteki zamlardan mı etkilenmemiş oluyoruz?
-
gelecekteki zam ihtimalinden kaçınıyosun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ultimate 36 kesin mi? Ben tüm uyelikler icin 13 ay diye biliyorum.
Sizin kac ayiniz var suan,gecenler yazmislardi 1 ay alip otomatik alimi kapatip tekrar 1 ay aldiklarini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 29 Nisan 2025; 11:18:49 >
bende yükseltme seçeneği çıkmıyor 2026 da biticek uzatayım diyorum uzatamıyorum ultimate kod deneyim dedim hiç bir yerde satışı yok varmı bir yolu ?
-
-
-
Selam, son güncellemelere göre mevcut ultimate üyeliğini nasıl uzatabiliyoruz ? 2026 nisan bitiş benim ki.
-
Bir üst yorumda nasıl uzatacağınız resimli şekilde var hocam.
Yinelenen üyeliği kapalı olarak Ultimate satın alım yaparak aylık uzatabilirsiniz. Her aldığınızda yinelemeyi kapatmalısınız.
-
Dönüşüm olayi şuan yok yani , daha önce başka ülke kodlariyla dönüşüm yapmıştım çünkü.
Şubat 2026'ya kadar aboneligim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X