hocam uzatmak için hesap bilgilerinizi falan istiyorlar değmez |
GAME PASS [ANA KONU] (892. sayfa)

-
-
Bir de gariptir ki nasil yapildigini aciklamiyorlar.ne insanlar var ya!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesap bilgileri ile hesaba girmeden hesap için nasıl işlem yapılacak hocam, var mı bir yolu , biliyorsanız paylaşın o şekilde deneyeyim , el elden üstündür!.
Ya da bu hesap işlemlerini veya Allah bilir hesaba oyun alma işlemlerini hesaba girmeden düşünce yoluyla alındığını falan mı düşünüyordunuz ? Ve de ayrıca uzatma işlemi daha meşakkatli, konuştuğumuz arkadaşlar da teyit edecektir ki yeni hesap açılıp hesabı alınsın diye söylüyoruz.
Burası Forum tabii ki konuşacaksınız ama biraz boş konuşmasanız mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dilerseniz coca-cola'nın tarifini de rica edin ilgili firmadan, sizin bu naifliğiniz ile kesin verirler size. :)).
Şaka bir yana kim para kazandığı bir işin sırrını başkasına söylemek, açıklamak ister, anlam verebiliyor musunuz bu söylediğinize ?
Hocam yazdığım gibi hesaba girmeden deneyemem ve öğrenemem. Açıkçası yeni bir hesaba alsanız çok daha iyi olur.
Redditte konusu var yeni uyelik acarak 19 aylik 3200 tl civarina alabiliyorsunuz,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 19 Mayıs 2025; 19:20:20 >
Duyan da diyecek devlet sırrı. Coca cola nere sizin uyduruk aldiginiz gamepass nere...
Evet haklısın üstat 👍👍
-
Nasıl yapılıyor bana linki atar mısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle değmez.
Geçen hafta indirdim, eski bir Doom oyuncusu olarak hiç ama hiç beğenmedim. Oynanış kötü, grafikler berbat. 20dk zor dayandım ve sildim.
-
Hocam kişinin hesap bilgilerini almadan, uzaktan bilgisayarına bağlanarak yapamıyor musunuz?
-
Hocam normal şartlarda mümkündür ama takdir edersiniz ki o zaman gizli bilgi dediğimiz bu durumun pek gizliliği kalmaz :).
O da doğru. Ama sonuçta karşılıklı güvenin de sağlanması lazım. Bu durumda şöyle bir yol bence izlenebilir. Siz ekranınızı paylaşırsınız, kişi gizli pencerede şifresini kendi girer, çift faktörlü doğrulama kodunu da kendisi girer, çift faktörlü doğrulama kodu değiştiği zaman hesabı size bırakabilir. Siz de paylaşımı durdurup işleminizi yaparsınız.
-
Bu söylediğiniz denenebilir hocam mantıklı amma velakin hesabı uzatmaktansa yeni hesap alıp ona tanımlayıp eski hesabı kullanabilmek için yeni hesabı P1 olarak tanımlaması önerisine sunuyorum. Çünkü gerçekten bir hesaba 36 ay tanımlamak için 3 saate yakın bir çaba gerektiriyor. Ve bu da her 10 dakikada bir işlemde gelin şifre girin gelin ikili korumaya girin girin şunu kaldırın gelin şunu onaylayın diye sürekli iletişim içinde olunması gerek Bir de bu açıdan düşünürseniz daha da yorucu olacağını hak vereceksiniz diye düşünüyorum. Karşılıklı güven konusuna gelecek olursak da zaten özellikle bu tarz sorunlarda alışverişler ya da diğer sitelerdeki alışverişlerde Güven esasına dayanarak yapılıyor. Bir insana bana güvenin demekle güvenilir olunmuyor biliyorum bunun yanında benim kendime güvencim ve burada alışveriş yapmak isteyen insanlara sunacağım Güven yine burada alışveriş yaptığım insanlar.
fc 25 ne zaman gelecek acaba ya
-
Ultimate ile pc arasındaki üyelik farkı nedir? Sürekli ultimate alıyorum ve ciddi fiyat farkı var. Bu arafa xbox vs gibi herhangi bir konsolumda yok. Daha az oyun veya başka eksikler mi oluyor
konsol yoksa pc alıp geçin. linki inceleyin en altta.
xbox.com
Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 20 Mayıs 2025; 22:29:13 >
Ultimate tek artısı konsol farkımıdır? Eğer öyleyse bugüne kadar boşuna fark ücreti vermişim
aynen, pc için fark yapmıyor.
konsol kullananlar için ultimate almak daha avantajlı day one oyunlar+kütüphane daha geniş standart gpye göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X