Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (891. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.086
Cevap
807
Favori
1.231.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarda flight simulator oynamak istiyorum. Aylık alayım diyorum beğenirsem oyunu alırım. Avantajlı üyelik için öneriniz var mı ?

• merkintr M kullanıcısına yanıt

Şu an ne kadar hocam ? Ben 500 küsür liraya 3 yıllık almıştım 2025in sonunda bitiyor

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz51515151 -- 13 Mayıs 2025; 10:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde yeni xbox sahibi olduk aylık fiyat 300 tl üzerinde bunu uzun vadeli daha uygun rakama alamıyormuyuz acaba çok bilgi sahibi değilim aylık ödeme dışında başka görmedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • driver2 D kullanıcısına yanıt

"It takes two" tam size göre. 2 kişilik. Ben çocuklarla 4 kere falan bitirdim.

Nasıl alacağız peki hocam? Bayağı uyguna geliyor da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nasıl alacağız bende almayı düşünüyorum

• Doom the dark ages için tekrar abone olacağım sırf bu oyun için.

• Özelden yazıldı.

• merkingtr kullanıcısına yanıt

Bana da yazar mısınız ?

• GAME PASS [ANA KONU]
  • Ucuza ultimate hayali kurmayın boşuna arkadaşlar paranızla rezil olursunuz.Daha önce 3 te 1 fiyatına PC de denemek için almıştım.Bir hesabı bir sürü insana satmışlar artık size sıra gelirse oynayabiliyorsunuz.Bu tür şeylere pek güvenmiyorum o günden beri.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Sizin kandırıldığınız ya da size tam açıklanmayan sistem ya da sistemler ile uzaktan yakından alakası yok.
    Ultime üyelik alınmamış kendi hesabınıza ya da yeni oluşturduğunuz hesabınıza 35-36 aylık üyelik alınıyor. Sistemin her hangi bir açığı değil, illegal yollara başvurulmuyor, yabancı hesap değil, farklı ülke kodları ile alınan bir üyelik değil ve en önemlisi sistem açığı olmadığı için sınırsız değil. Gerekli koşullar sağlanarak 1 yada 2 ayda 7-8 kişiye alınacak kadar işlem yapılabiliyor. Siz sanıyorsunuz ki biz burada çığırtkanlık yapıp ayıplı birşey satıyoruz.
    Burada hesap aldığımız arkadaşlara rica etsek şu konunun altına bir sürü referans yazan olur. İleride yapilabilen bu işlem devam eder etmez bilmiyorum ama çok uzun sürecek bir durum değil. Burada soran insanlara Özelden yazmamın sebebi de önceki mesajlarda spesifik birşey soranlar olduğu için onlara verdiğim bu gibi açıklamalı, detaylı mesajı kopyalayıp yapıştırmaktır. Elzem bir hal almaması ve konunun yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için uzunca yazmak durumunda kaldım. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkintr -- 15 Mayıs 2025; 0:12:7 >
  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt
    Komik olmuş 😁😁😁😁

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU] 

• mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Deneyen olmadı mı acaba? Ben de pc hakkını satan görmüştüm.

Hocam 2 adet de uzatma icin bana lazim lutfen bana da donus yapiniz/

• Ben gamepass e birkaç ay içerisinde kallavi bir zam geleceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım.

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt

Dönüş yapıldı.

Hocam mevcut üyelikler için geçerli midir? Ben de 2026'da biten üyeliğimi uzatmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.