< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (888. sayfa)

-
-
Evet yapiliyor, ozelden yazdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 23 Nisan 2025; 10:10:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizede yazın nasıl yapılıyor diye :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maximumda hangi kampanya var hocam bilgilendirebilir misiniz?
-
Link var mı hocam? Eneba'dan baktığımda 12 aylık tükenmiş gözüküyor.
Nasıl yapıldığına dair bana da iletebilir misiniz?
-
eneba
Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Pricehttps://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-core-12-months-key-india
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk dijital platform ödemenize yüzde 50 indirim diye bir kampanya ama şimdi fark ettim 2025 yılı içindeki ilk diyor ben bu yıl yaptım mı yapmadım mı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk kez yapacagim için soruyorum.
Türkiye için geçerli mi bu ?
psplus zamlarından sonra yenilemeyip PC den game pass'e geçmeyi düşünüyorum Xbox game pass ultimate hesabı olan biriyle kardeşlik yapabilirim 1yıılık ücreti karsiliginda ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilirler
-
Yeni hesapta geçerli olur daha mnce üyelik alınmamış hesapta
Mcne ne hocam? Ayrıca Ilgın için teşekkür ederim
Lg tvlerde xbox uygulamasi vs. Paylasimlari var xboxin cloud icin turkiyede hala mevcut degil dimi
-
Önce yazmak istemiştim hocam rica ederim forumda hindistan diye arat daha önce detaylı anlatımı var
Şu an üyelik devam eden hesaba alınırsa ne oluyor hocam. Üyelik devam eden hesabın uzatılması için tek yöntem aylık ultimate alarak mı yapılıyor ?
-
Merhabalar, benimde geçen sene EA alarak yaptığım yıllık abonelik bitiyor, EA ile alınan yıllık üyelik devam ediyor mu, devam ediyorsa mevcut Xbox ultimate üyeliğini iptal edip yine aynı şekilde yapıyoruz, ya da yeni gördüm Enabada ile yıllık alınabiliyor mu, teşekkürler
Tek yöntem şuan aylık uzatmak devam eden hesaplara kod alıp giriş yapılamıyor kabul etmiyor
Sniper Elite bu mu yoksa yenisi mi bilmiyorum ama denedim, denemez olaydım oynadığım en kötü oyunlardan birisi olabilir, indirdiğim gblara yazık.
-
Son çıkan Sniper Elite oyunu bu sene başı çıkan Resistance, o da Game Pass'te var fakat bu Sniper Elite 5 bir önceki 2022'de çıkan oyun. Çok az değişiklik ile yeni oyun basıyorlar. Bu seriyi ben gizlilik tuzak falan uğraşmadan, sniper tüfeğinin yanı sıra taramalı ve pistol ile vura vura oynuyorum. En fazla gizliliğim, bir yere pusup gelen düşmanların icabına bakmak. Çıtır çerezlik stres atmalık bir seri bence. Sniper tüfeği ile yüzlerce metre öteden iki kaş arasına mermi kondurmak da haz veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X