< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (717. sayfa)

-
-
Eyvallah sağolasın 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şansa bak benim de üyeliğim bitmişti ay başında 3 yıllık üyelik alirim diyordum.Zaten bu ülkede hiçbir alanda beklemek mantıklı değil beklemiceksin hemen alıcaksın.
Fifa 23 pc gamepass e geldi mi arkadaşlar, bilgi var mı?
23 yok henüz. Fifa22 ve 21 var.
total war warhammer 3 'i indirdiğimde immortal empires da geliyor mu? SEGA bedava yaptı ama game pass'e yansıdı mı bilmiyorum 90 gb oyun, o dlc olmadan da oynanmıyor oyun. Bilen varsa söyleyebilir mi acaba ona göre indireyim.
-
Arkadaşlar merhaba, 19.01.2023 tarihinde 3 aylık X 12 şeklinde 36 aylık ultimate e yükseltme yapmıştım (19 Ocak 2026'da bitiyor) şimdi yaklaşık 2 ay oldu ve üyeliği iptal etmek istiyorum kalan ayların ücretini geri alabilir miyim? Şöyleki hemen iptal edin seçeneğine girdiğimde kayıtlarımıza göre 41,99 TL geri ödeme yapacağız diyor? Kalan tutarları alamayacağım manasına mı geliyor? Yardımcı olabilecek olan var mıdır?
-
Evet aynen öyle; son adımda dönüşüm için ödenen ücrete yakın bir meblağ geri ödeniyor.
İptal etmeyi neden düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Microsoft ülkemizde 12 aydan fazla Xbox Live Gold almayı kaldırdığı için 3 yıllık GPU'lar artık daha da değerli diyebilirim. Bu sebepten hesabın diğer hakkını çok rahat satabiliriz...
Selamlar, cihazımı sattığım için iptal düşündüm ama live gold paketi ücret iadesi olmuyor , dolayısıyla hesabı satma yoluna gideceğim teşekkürler..
-
Ayın 16'sında Game Pass'ten kalkacak oyunlar. Kaçmadan beğendiklerinizi oynayın:
- Life is Strange: True Colors
- The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
- Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Görüntü Game Pass for PC'den
-
PC'den "uzaktan yüklemeye izin ver" seçeneğini seçmeme rağmen uzaktan oyun yükleyemiyorum. Xbox Gamepass mobil uygulamasından oyunu yükle dediğimde "hiçbir cihaz bulamadık" diye bir hata veriyor. Sebebini bilen var mı arkadaşlar? (iOs)
-
Merhaba, bir hesabın Xcloud’da giriş yapmış olması aynı anda p1 veya p2’yi nasıl etkiler? Ya da şöyle sorayım xcloudu kullanmak hangi hesabın hakkı oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Quantum Break de kaldırılacaktı, o ne oldu?
-
13 Aylık bir kez daha uzattım. Daha fazlasına izin vermedi.
-
Vardıysa kalkmış görünüyor bende (PC). Game Pass ile oynayın yok. Bu arada indirimdeymiş, fiyatı güzel. Steam'de zamlandı oyun.
-
Ana hesabın hocam. Alt hesapla xcouda giremiyorsun çünkü game pass üyeliğini algılamıyor.
-
lisans sorunları yüzünden kalkmış sonra dönecekmiş
Remedy Entertainmenttwitter
“Don’t worry, Quantum Break will be coming back to Game Pass! It is being temporarily removed due to some licenses that expired that were in the process of being renewed. We will let you know as soon as it is back.”https://twitter.com/remedygames/status/1643270033722814464
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X