Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.086
Cevap
807
Favori
1.231.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yazı kafanızı karıştırmasın, yinelenen ödeme ile aboneliğiniz otomatik devam edecek ise 1 aylık GPU ile devam edecek demek istiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın 👍

• Şansa bak benim de üyeliğim bitmişti ay başında 3 yıllık üyelik alirim diyordum.Zaten bu ülkede hiçbir alanda beklemek mantıklı değil beklemiceksin hemen alıcaksın.

• Fifa 23 pc gamepass e geldi mi arkadaşlar, bilgi var mı?

• firefoxx F kullanıcısına yanıt
    23 yok henüz. Fifa22 ve 21 var.

• total war warhammer 3 'i indirdiğimde immortal empires da geliyor mu? SEGA bedava yaptı ama game pass'e yansıdı mı bilmiyorum 90 gb oyun, o dlc olmadan da oynanmıyor oyun. Bilen varsa söyleyebilir mi acaba ona göre indireyim.

• Arkadaşlar merhaba, 19.01.2023 tarihinde 3 aylık X 12 şeklinde 36 aylık ultimate e yükseltme yapmıştım (19 Ocak 2026'da bitiyor) şimdi yaklaşık 2 ay oldu ve üyeliği iptal etmek istiyorum kalan ayların ücretini geri alabilir miyim? Şöyleki hemen iptal edin seçeneğine girdiğimde kayıtlarımıza göre 41,99 TL geri ödeme yapacağız diyor? Kalan tutarları alamayacağım manasına mı geliyor? Yardımcı olabilecek olan var mıdır?

• onuralp78 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle; son adımda dönüşüm için ödenen ücrete yakın bir meblağ geri ödeniyor.
    İptal etmeyi neden düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Microsoft ülkemizde 12 aydan fazla Xbox Live Gold almayı kaldırdığı için 3 yıllık GPU'lar artık daha da değerli diyebilirim. Bu sebepten hesabın diğer hakkını çok rahat satabiliriz...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Selamlar, cihazımı sattığım için iptal düşündüm ama live gold paketi ücret iadesi olmuyor , dolayısıyla hesabı satma yoluna gideceğim teşekkürler..

• Ayın 16'sında Game Pass'ten kalkacak oyunlar. Kaçmadan beğendiklerinizi oynayın:

- The Riftbreaker

- Panzer Corps 2

- The Long Dark

- Life is Strange: True Colors

- The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos

- Moonglow Bay

- Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

GAME PASS [ANA KONU]

Görüntü Game Pass for PC'den

• PC'den "uzaktan yüklemeye izin ver" seçeneğini seçmeme rağmen uzaktan oyun yükleyemiyorum. Xbox Gamepass mobil uygulamasından oyunu yükle dediğimde "hiçbir cihaz bulamadık" diye bir hata veriyor. Sebebini bilen var mı arkadaşlar? (iOs)

• Merhaba, bir hesabın Xcloud’da giriş yapmış olması aynı anda p1 veya p2’yi nasıl etkiler? Ya da şöyle sorayım xcloudu kullanmak hangi hesabın hakkı oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Quantum Break de kaldırılacaktı, o ne oldu?

• 13 Aylık bir kez daha uzattım. Daha fazlasına izin vermedi.

• Banzai! kullanıcısına yanıt

Vardıysa kalkmış görünüyor bende (PC). Game Pass ile oynayın yok. Bu arada indirimdeymiş, fiyatı güzel. Steam'de zamlandı oyun.

GAME PASS [ANA KONU]
  • Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt

Ana hesabın hocam. Alt hesapla xcouda giremiyorsun çünkü game pass üyeliğini algılamıyor.

• Banzai! kullanıcısına yanıt

lisans sorunları yüzünden kalkmış sonra dönecekmiş

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]Remedy Entertainmenttwitter
    “Don’t worry, Quantum Break will be coming back to Game Pass! It is being temporarily removed due to some licenses that expired that were in the process of being renewed. We will let you know as soon as it is back.”
    https://twitter.com/remedygames/status/1643270033722814464
  • 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.