Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu Slay The Spire oyununu indirdim ama oyun açılmıyor Gamepass'te bilen var mı nedenini ? O kadar uğraştım ama dönüyor dönüyor açılmıyor..

• Arkadaşlar sadece xbox x üzerinde oyun oynayacağım ultimate aldım. Gamepass konsol ile değişmemi önerirmisiniz. Sade gamepass konsol olsa ea oyunlarını oynayamıyorum değilmi ?. Birde online oyun pek oynamıyorum. Hangisini almalıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinde toplu game pass key varsa satin alabilirim.

• Arkadaşlar şimdi ben kendi aldığım ultimate hesabımın aboneliğini iptal ettim başka bir hesap açıp 1 yıllık ultimate yaptım konudaki söylenen gibi. Merak ettiğim konu şu ; eski hesabımı xbox tan kaldırıp yeni hesabı girince oyunlar silinecekmi ? o oyunları tekrar yüklemem mi gerekecek ?

• arkadaşlar selam, daha önce benim 27 aylık gamepass üyeliğim vardı ve bitti.

aynı hesap üzerinden 3 yıllık alabilir miyim yoksa yeni hesap mı olmalı?

• tugaytutalay kullanıcısına yanıt
    GPU aboneliğiniz bitti ise aynı hesaba tekrar birebir dönüştürme yöntemini uygulayabilirsiniz.

• deserteaglle kullanıcısına yanıt
    Hayır silinmez.

• 12 tane 3 aylık aldım en son 1 ay Ultimate alarak Ultimate'e çevirdim
    Ultimate olduktan sonra da yinelenen ödemeyi kapatmak mı lazım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kapatın evet

• Merhabalar,

36 aylık gold live pketi satın aldıktan sonra game pass de aldım. Doğru şekilde yaptığımı düşünüyorum. Aşağıdaki gibi bir mesaj yazıyor.

İşlem tamamlanmıştır değil mi? Kırmızı ünlem kafamı karıştırdı.

GAME PASS [ANA KONU]
  • Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt

22.03.2026 ya kadar Gamepass Ultimate tanımlanmış, sıkıntı yok hocam.

• Dae-su Oh D kullanıcısına yanıt
    Ultimate yazıyorsa tamamdır

• Benim üyeliğimde dün itibarıyla sona erdi. 3 Aylık live üyelik alıp her seferinde yenilenen faturayı kapat diyeceğiz sanırım en son da ultimate alacağız. Bu işlemlerin hepsini pc den yada xb dan yapmak farkediyor mu?

• Merhaba macbook a game pass indirip kurabiliyor muyum ? Age of empires 2 oynamak
    İstiyorumda macbooktan

• Japonya Microsoft Activision satın alımını onayladı

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]Xbox Newstwitter
    “Japan has approved the Microsoft Activision Blizzard merger. English: https://t.co/Z2kdzRTIEZ https://t.co/PH2XMhG6Gi Via: @PostUp_bbb”
    https://twitter.com/_XboxNews/status/1640650164007305218
  • PC için game pass arıyorum. Elinde olan varsa pm atabilir.

• trkocaer kullanıcısına yanıt
    İstediğinizi şu sayfada arayabilir veya siz de isteğinizi ilan olarak girebilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/98908379

Edit: Hesap paylaşımı şeklinde değilde sıfırdan hesap alımını düşünüyorsanız sayfanın ilk mesajında yazılan şu bilgiyi gözönünde bulundurun lütfen:

quote:

- Xbox'ınız yok, PC için Game Pass almak istiyorsunuz. 1 aydan fazla abonelik düşünüyorsanız dönüştürme ile GPU almak yine avantajlı... Mevcut tarife ile PC için Game Pass aylık 29 TL. 3 aylık XLG 75 TL, 1 aylık GPU 45 TL.
    3 aylık XLG aldınız, üzerine 1 aylık GPU aldınız; toplamda 4 aylık GPU'nuz 120 TL'ye mal oluyor ki aylığı 30 TL'ye denk gelmiş oluyor. Bu PC için Game Pass Bilgisayar'ın 1 aylık aboneliği ile nerdeyse aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Mart 2023; 21:59:6 >
  • 36 Aylık Xbox live gold alıp ultimate dönüştürmek istiyorum. Konu üzerindeki adımları takip ederek 4 defa üyelik aldım. Fakat tekrar almak istediğimde "Aboneliği uzatabileceğiniz süre sınırına ulaştınız. Daha sonraki bir tarihte yeniden deneyin." diye bir hata veriyor. Bu hatayı nasıl aşabilirim?

Edit: Desteğe yazdım konuyu, Türkiye ve Arjantin için sınırın 12 ay olduğunu söylediler. Bana mı denk geldi genel bir olay mı bilmiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milerado -- 30 Mart 2023; 2:52:8 >
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.