Yarbay
09 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 149 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar 5 yıldır emek verdiğim klanı satıyorum. Kristal ligde ve 16 seviyedir. Şahsıma ait 17 level başka klanım var. Fiyatı çok makul tutuyorum. malum 1 klanı 1 seviye atlatmak bile aylar sürüyor bazen. 5 yıllık emeğe sadece 150 lira istiyorum alana hayırlı olsun. Teşekkürler
... Android Kullanan ve bataryasından memnun olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Piyasanın en iyi teli batarya yönünden hangisi sizce?
silinebilir
Arkadaşlar merhaba. Yine kafama takilan bir soru var.Malum interneti fiyatlar yuzunden yeni taahhut alarak 35mbitten 50 mbite çıkardım.Fakat soyle bir sikinti var

Ben 50 mbit hizi ilk taahhut günü alamadim ve ariza kaydi oluşturdum.Bir arkadas geldi Ttnetten yaşı belki 18 belki 20.Hani yas onemli degil bun isi biliyordur dedim.Aşağıdan ölçüm yapti.Burada sorun yok 50 mbit geliyor dedi.Yukari ciktik daireyi kontrol etti 43 dedi...Bilgisayara gelen kabloyu test etti 33 dedi.Sorun bina tesisatinda ve sizin Pc ye giden kablonuzda dedi.Kabloyu felan değiştim.Ama evin icinden pc ye giden kabloyu degistim.Binadan yukari giden kabloyu da bunlarin ucretli servisi varmis o degisiyormus.O simdilik dursun dedim.Fakat evin icinden pc ye giden kabloyu degismeme ragmen halen 27-35 arasi hiz aliyordum..Ben de bu sorunu yaza dogru komple hatti degismeye karar verdim.Ama gelgelelim gece saat 2 den sonra bir deneyim dedim...48-49 hatta 50 mbite çıktığını gördüm..Yani gündüz 35 i geçemeyen hiz gece tam gaz...Peki bu kandirmaca nedir ...demekki hatta sikinti yok ? Binanin icinde ki hatta sikinti olsa bu hizi almak imkansiz...Yani Ttnetin gece ve gündüz baska tarife uyguladigini gördüm. Oysa ki akk kalkti zirvalari kablolar kötü hepsi hikaye ...Simdi gunduz ben bu 50mbit hizi alamayacağım aşikar. ..peki bunun sebebini bilen var mi arkadaşlar. ..Yoğunluk mu ya da baska bir nedeni mi var...Ve nasil bir yol izlemeliyim sizce ? cunku taahhut edilen hizi gunduz ttnet bana vermiyor...
Arkadaşlar sizlere de danışmak istiyorum.Lütfen bana fikir verin.Şu an 35 mb hiza 100gb akn 76 lira ödüyorum. Malum fiyatlar felan artacak benim de sözleşmem 26 haziranda sona eriyor.Ocak girmeden uzatayim dedim .Prime musteri temsilcisini aradim bana sundukları paket 35 mb hiz 93 lira ...6 ay var ve şu an 76 lira ödüyorum. .20 lira farkla 24 aya çıkaracaklar taahhüdü. ..Sizce kabul etmelimiyim ? Yoksa taahhut bitene kadar beklemelimiyim

Bazi arkadaşlara ayni paketi 70 liraya sunuyorlar bana 93 lira...Tereddütte kaldım...Az para değil sonucta ..500 lira fazla oduyerek taahhudu 24 aya çıkarmış olacagim

Yeni teklifleri mi beklemeliyim..Yoksa taahhut vermelimiyim..Ya da ttnet bitince baska iss mi gecmeliyim

Fikir verin bana

Şimdiden teşekkür ediyorum
Arkadaslar bildiğimiz gibi oyun kültürü her insanı kapsamaz.Cep telefonu,Bilgisayar,Oyun,Giyim,Araba gibi herkesin farklı hobileri var..Ben de 37 yaşında olmama ragmen oyun sevgisi bir türlü azalmadi.Coluk çocuğu da ayni kendim gibi oyun hastasi yaptim.Bazen okuyorum yaş ilerledikce artik oyun oynama istegi azalır felan diye..Tam aksine bende hic azalma olmuyor

Her neyse sorum şu size..Ortalama oyunlara ne kadar para harcıyorsunuz...Ben genelde hep indirimden oyun alirim ama bu ara fazla indirimde oyunlar oluyor...o yuzden aylık 150,200 hatta 250 liralik oyun aldigim oluyor

Sizler ne kadar harciyorsunuz...Bana teselli verici rakamlar yazın moralim duzelsin
şimdiden tesekkurler
Bu ikisi arasinda seçim yapmak zorunda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz arkadaşlar.

Artıları ve eksileriyle yazarsaniz cok yardimci olursunuz.Watch dogs 2 elimde var ama daha bitirmedim başlamadim yani.. mafia 3 ile takas edilir mi sizce ...fikirlerinizi bekliyorum ?
Horizon zero dawn Psn de fiyat düşürmüş 130 lira....Oyunun Kutulu ikinci el olanlari 150 civarı. ..Sizce hangisini alayım. .Digital 5 gunluk bir indirim sanırım...Tavsiye var mı?
Arkadaşlar bu tarzlarda iyi oyun onerisi olan var mı. .Bunlar kadar kaliteli pek bulamıyorum
Selamlar arkadaşlar..Aklima takilan bir soru var ama arastirmama ragmen pek bir bilgi sahibi olamadım..Konu başlığıni god of war olarak açtım fakat sorum genel bir soru olacak...Bildiğiniz uzere God of war 4 ün ilk Trailerı yayınlandı ama oyunun çıkış tarihi belli degil..Benim Sorum şu;Oyun traileri yayınlandıktan ne kadar sonra piyasaya çıkar...Ya da şöyle de sorabilirim genel yapısı itibariyle bir oyunun ilk traileri hangi aşamada cikar...Yani senaryo kısmı felan hazirmidir ? Yoksa oyunun yarısı felan mi tamamlanmıştır. Bilen bu konuda uzman olan arkadaslardan fikir almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.491
İkinci El Bölümü Mesajları: 53
Konularının görüntülenme sayısı: 9.568 (Bu ay: 517)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.264 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.