Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (719. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mayding
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.088
Cevap
807
Favori
1.232.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok çıkmıyor. Ea desktop da çıkıyor ama ücretli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• İlk sayfaya baktım da. Hesapta hata mı var acaba? 4x75(3 aylık Gold)+1x30(1 Aylık Gold)+1x45(1 Aylık GPU)+23x45(Kalan 23 Ay GPU)=1410 TL ediyor. Ama ana sayfada bu işlemin toplamda 1335 liraya tamamlanabildiği söylenmiş.

Ben şu an 13 aylık Gold+1 Aylık GPU alım ve mevcut durumda 13 Ay GPU oldu hesapta. Bunu 3 seneye tamamlamak istedim de ana sayfadaki hesaptan daha fazla harcama olacak; acaba bir şeyi yanlış mı hesaplıyorum?

• aschil kullanıcısına yanıt

Tamamdır, kolay gelsin.

• Ay sonu Game Pass PC'ten kalkacak oyunlar. Beğendiğinizi oynamayı unutmayın:

- Tetris Effect: Connected

- Dragon Quest Builders 2

- Destroy All Humans!

- Unsouled

- Bugsnax

GAME PASS [ANA KONU]
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim. Yeri burası değil ama metro markette şöyle bir mont buldum. Kalitesine şaşırdım ve başlığa uygun olduğu için almak isteyenler olabilir diye ekledim.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, PC Game Pass üzerinden Forza horizon 5 indirdim. Oyunu açıyorum ayarlara falan giriyorum en düşüğüde denedim. devam ete tıkladığımda yükleme ekranında oyundan atıyor. ne yaptıysam beceremedim. işlemci 5600x , RX 570 16 gb ram var sistemde.

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Nerede giyeceğiz bunu?

• blackprague kullanıcısına yanıt

Hocam çift taraflı mont. Dışında bariz Xbox logosu olsa da disarda giyilebilir şahsen. Reklamı çok olmasın derseniz yanılmıyorsam iç kısmı daha sade.

En güzel tarafı ise fiyatı 299 TL. Çift taraflı olmasına ve ürün kalitesine göre çok çok iyi fiyat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 20 Nisan 2023; 13:12:58 >
    32 yaşında adamım hocam her tarafında xbox yazıyor ben giyemem bunu ahahah. İç tarafı nasıl atabilir misiniz?

• Merhaba, uzun zamandır konsola girmiyordum. Sormak istediğim bir soru var. eFootball 2023 deneme sürümü mü yayında acaba? Oyuna girdiğimde neredeyse iki kişilik maç yapmak istesek hiçbir özellik mevcut değil. 20 ve 19 oynadığım zamanlarda 4 takım alıp karma şekilde kadro oluşturabiliyorduk.

• Atsız_74 kullanıcısına yanıt
    Efootbal 2023 (diğer adıyla Pes 2023) pek çok özellikten yoksun, futbol için Fifayı tercih etmenizi öneririm

• Arkadaşlar selam

ben bi arkadaşla gamepass ortak kullanıyordum fakat arkadaş xbox satmış, hesap da benim üzerime ben site üzerinden nasıl deaktif edebililirim, sadece şifre değiştirsem yeterli olur mu?

peki bundan xbox'ın haberi var mı :D orjinal marka ürünü mü acaba :D

• 10. Ayda bitecek gamepass ultimate aboneliğimi 3 yıl olacak şekilde uzatabilir miyim?

• mr.nako kullanıcısına yanıt

Orijinal büyük ihtimalle.

Xbox'ın resmi sayfası var üst baş sattıkları GAME PASS [ANA KONU] 

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]xbox gear shop
    Xbox Gear Shop
    https://gear.xbox.com
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.