güzel haber. bu arada storedan da kaldırılmış. |
GAME PASS [ANA KONU] (718. sayfa)

-
-
Geçenlerde oynarım diye indirmiştim yer açmak için silecektim silmeyeyim bari bahane ile oynarım hem.
-
Arkadaşlar bu P1-P2 olayını tam bilmiyorum ama konsolda oynayıp pc hakkı boş olan varsa paylaşmayı düşünen olursa özel mesajını beklerim. Abime de geçici 1 aylık game pass aldık, onunla da uzun süre oynayalım beraber diye hesap arıyorum.
-
Merhaba, aynı şekilde de bana da pc de oynayıp konsol hakkı boş olan lazım :) Düşünen olursa ben de mesaj beklerim.
-
Bu tür isteklerinize uygun forumda Hesap-Oyun Alış, Satış, Takas Grubu sayfası mevcuttur, orayı takip etmenizi öneririm. Son mesajlardan geriye doğru size uygun ilanları arayabilir veya siz de isteğinize uygun ilan mesajı yazabilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/98908379
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu kısmı anlamadım, aydınlatabilir misiniz lütfen?
"3 yıllık üyelik yine alınabilir.
3 yıllık yine alınabilir. Biraz farklı şeyler yapacaksınız. Şöyle ki :
13 aylık live gold özelinde yapıldı: 300 TL ye dönüşüm işlemi gerçekleştirdiniz. Bundan sonra yenilenen aboneliği kapat tekrar Ultimate sayfasına gelip uzat diyordunuz. Bunu tekrar tekrar yapıyorsunuz. 23x45: 1035 = 1335 Tlye tüm işlemler tamamlanmış oluyor. Anladığım kadarıyla 13 aylık yeni sınır, live gold özelinde gerçekleşti. XGPU yine aynı sınırında duruyor."
Eski mantık, alınan toplam live gold'a bir aylık ultimate aboneliği alıp, tüm live gold süresini ultimate'a çevirmekti. ancak üstte yazana göre, 13 aylık live gold + 1 aylık ultimate eklemesini yaptıktan sonra, 23 ay daha ultimate yaparsak, toplam 36 ay ultimate oluyor gibi anlaşılıyor.
doğru mu anlıyorum?
yani,
(75 * 4) + 45 = 345
ve
23*45 = 1035
TOPLAM 1380'e üç yıllık full game pass ultimate alabiliyor muyuz şu an?
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bir tip de ben vereyim, belki bilmeyen vardır:
23x ultimate uzatmasını yaparken, live gold'daki gibi her seferinde recurring billing (yinelenen fatura) kapatmaya gerek yok.
açıkken de aldıkça bir ay uzatıyor süreyi, en sonunda kapatılması yeterli.
-
Hocam 12 aylık live gold aldıktan sonra, 1 ay daha live gold alabiliyorsunuz.
Doğru hesap şöyle oluyor;
75 TL x 4 adet 3 Ay Live Gold = 300 TL
1 Ay Live Gold = 30 TL
45 TL x 23 Adet 1 Aylık Ultimate = 1035 TL
Toplam: 1365 TL
-
Yakın zamanda Valhalla, FC6 gelme ihtimali var mıdır? Boş yere para verip almayalım.
-
gelmez çünkü ubisoft kendi abonelik sistemini getiricek gamepass da olan oyunlarda kalkabilir
pure xbox
Xbox Leak Reveals Ubisoft+ Will Include 60+ Games, Here's The Full List So Farhttps://www.purexbox.com/news/2023/02/xbox-leak-reveals-ubisoftplus-will-include-60plus-games-heres-the-full-list-so-far -
Bi ara istek listeme eklemiştim HumanKınd oyununu.
Sanırım mağazadan kalkmış. Nedenini bilen var mı arkadaşlar?
-
Liste eklencekse eğer çok iyi valhalla fc6 falan var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala mağazada
-
-
pcde öyle bir sorun yok konsolda var sanırım sadece
-
Arkadaşlar bu EA Play’in Steam ve Gamepass kütüphanesi farklı mı?Mesela 2010 yılında çıkan Medal of Honor oyununu steamden alacakken ea Play’de olduğunu gördüm ama gamepassten bakıyorum yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EA Play de aratınca çıkmıyor mu? EA Play'de varsa hepsinde aynıdır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X