Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar hayırlı ramazanlar...

Ben de 3 yıllık almak istiyorum ama her yerde farkli birsey yaziyor , yukarida yazilanlari okudum o sistem halen geçerli mi bilmiyorum..Bana yardimci olursaniz çok sevinirim

Xboxa yeni üye oldum ve 1 aylik 29.90 konsol için olan gamepass aldim....Live gold ve ultimate almadim.... Şimdi ben ne yapmaliyim uzun süre almak için? Var mi bilgisi olan

Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdaki birebir dönüştürme yöntemi geçerlidir, bu zamana kadar sadece üst mesajda yazan @milerado arkadaş 3 aylık Xbox Live Gold'lardan alırken 4. alımdan sonra (toplamda 12 ayı tamamladıktan sonra) takıldı. Müşteri hizmetleri her ne kadar öyle demiş olsada bir kaç gün sonra tekrar denenmelidir (dönüştürmenin son adımı 1 aylık GPU'yu almadan önce). Tekrar denendiğinde alınabileceğini düşünüyorum. Kesin bilgi yok. Sağlıklı yorum için arkadaştan bir geri dönüş mesajı bekliyoruz. Daha önce böyle bir sınırlama yoktu; yeni böyle bir sınırlama gelmesi birebir dönüşüm ile anca 13 aylık GPU alınabileceği anlamına gelir ama tekrar yazıyorum bu kesin bilgi değildir.

Yalnız siz @asus1981 Game Pass almışsınız, işleme başlamadan önce onu iptal etmelisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Yeni bir hesap açıp live gold alarak işleme başlasam herhangi bir sıkıntı olur mu.?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olmaz; o şekilde de yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.. Açıkçası tek korkum o kadar livegold aldiktan sonra gamepass ultimate alamazsam para boşa gidecek 😁

• Son bir sorum olacak peki bu ödeme yönetimini ve yenilenen ödemeyi iptal etmezsek her ay 45 lirayı çekiyor mu microsoft? Bu büyük bir açık sanırım

• aschil kullanıcısına yanıt
    Sporify hakkında bilgim yok kullanmıyorum.Yani alımı yaptiktan sonra komple ödeme yöntemi kaldirmak gerekiyor sanırım.Ultimate üyeliği de live bitene kadar devam ediyor o halde.Aksilik olmaz inşallah deneyeceğim yardimlariniz icin teşekkür ederim👍👍

Yok boşa gitmez. Diyelim ki gerçekten yeni bir kısıtlama geldi maximum 12 aylık XLG aldıysanız bu sürelerin tamamını 1 aylık GPU alıp birebir dönüştürmüş olursunuz.
    75 TL × 4 = 300 TL + 45 TL = 345 TL'ye 13 aylık GPU sahibi olmuş olursunuz yani aylığı 26,54 TL'ye gelmiş oluyor 👍🏻...

Aynen alabildigim kadar alacağım...Olursa dönüp buraya bilgilendirecegim herkes faydalansin.

Yardimci oldugunuz icin minnettarım hakkinizi helal edin👏👏👏

Paylaşmanız çok iyi olur, bu bahsedilen durumla ilk defa karşılaşıldı. Ona göre bilgi güncellemesi yapılır...

Evet arkadaşlar şu an itibariyle 13 aydan fazla live gold alınamıyor, önce eski aboneliğim sonlandirip 4 defa 3 aylık aldim (12ay toplam) , arkasından bir daha almak istediğim zaman sınıra ulaştınız diye bir ekran geldi sonra 1 aylık almayi denedim oldu.toplam 13 ay uzattim . arkasından da ultimate aldim 1 defa . Sanırım bu şekilde 2024 mayisa kadar ultimate almış oldum

Ödeme yöntemi ve yenilenen odemeyi kaldirdim ama ben baska bir yerden ne zamana kadar ultimate sahibiyim onu göremedim.odeme yontemi kaldirinca abonelikten görünmüyor. Nereden bakabilirim benim aboneliğe....Odeme yöntemi olmayınca sanırım görünmüyor.. Aşağıda resimleri attım.... GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU]

• GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU] GAME PASS [ANA KONU]

Ustam siz de bi bakın isterseniz yukarıda attım resimlerle Live gold en fazla 13 ay alabildim

• milerado kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bende de oldu malesef , 1 sene alabildim ardından 1 ay daha aldım 13 ay oldu toplam

• Xbox da şöyle birşey yazıyor aboneliklerde

Ultimate 1 ay yazıyor. Umarim 1 ay sonra ultimate kapanmaz .

Aşağısında süre sonu tarihi 02.06.2024 yazıyor

Pek anlamadım benim ultimate hangisi GAME PASS [ANA KONU]

• bu ms türkiye gerçekten dünyanın en rezil şirketi millet 3 yıl gamepass yaptıgı için xbox tercih ettigi bir yerde sen 3 yıl globale sundugun hakkı türk oyuncusuna sunmuyorsun 10 defa söyledim kampanya başlattık ama ms akıllanmıyor yakın da ultimate üyeligide olmayacak demektir en kısa sürece xbox dan pc ye geçmek gerek xbox türkiye ofisi boş beleş işler kovalamak yerine türk oyuncusunu korumalı

Teşekkür ederim sağolun. Ben almışım demi çünkü abonelikte 1 aylık ultimate yazıyor kafamı karıştırdı o yazi

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.