Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (610. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.081
Cevap
807
Favori
1.230.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Windowstan store'a girdiğimde gamepass te gösteriyor.

GAME PASS [ANA KONU]
  • alpercck kullanıcısına yanıt

Harika. Xbox uygulamasında çıkmıyor nedense. Store'dan indiriyorum. GAME PASS [ANA KONU] 

• alpercck kullanıcısına yanıt

sunumda

yazdı hocam

gamepass diye

• Oyun iniyor gamepass ile oynanacak mı hemen?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Şuan oynuyorum. :)

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam indirdim ben de 6da giricem bakalım :) giriş jeneriğini izleyip kapadım. Çocukluğuma gittim. Pizza denen yemeği bunlarda görmüştüm ben ilk :))

• blackprague kullanıcısına yanıt

Ben de. :)

• Cadillac and dinasaur oyununun aynısı bu ninja kablumbağalar bana güzel mazi yaptırdı. Mustafalı diye çocukken atari salonlarında az oynamadık vaybee rep rep çekince canımız giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Araba sahnesi nasıldı ama cadillacla dinazor safarisi😂😂😂

• Pc de gamepass de hiçbir oyunu başlatamıyorum altta bir logo çıkıp kayboluyor hemen çözümü ne olabilir bilen var mı internetteki tüm çözümleri uyguladım ama düzelmedi.

• Mirzant kullanıcısına yanıt

Aynı şey bende de oluyor.

• Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge beraber oynamak isteyen olursa gamepass üzerinden oyunu oynamayı düşünüyorum. Sanırım Epic hesabı ve xbox hesabı lazım ortaklaşa oynamak için. Epic hesap ismim PROMETHEUS-TR-26. Xbox hesap ismi Phoenix#5949. Beraber oynamak isteyenler ekleyebilir.

• Merhaba,
    Yurtdışına taşınıyorum. Burada 3 senelik gp olan bir hesap oluştursam yurtdışında yeni alacağım bir xbox’da bu hesabı kullanabilirmiyim?

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsiniz.

• bunlara en hızlı telefonla nasıl ulaşabiliriz ?

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben oynuyorum. Özellikle bu ve x/s sürüm GTA 5. Başarım da topluyorum. Beraber oynayıp başarım kasabiliriz. N'olur GTA oynuyor olun :) Soygun yapalım istiyorum, ekip yok. Rastgele oyuncularla oynanmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Pc hesabımı aktarabiliyor olsaydım gta 5'in tüm versiyonlarını alırdım ancak şu haliyle 2013'ten beri oynadığım ve epey ilerlediğim hesap dururken sıfırdan başlamak çok yorucu ve sıkıcı geliyor. Keşke hesap aktarımı pc için de olsaydı da konsolda hakkıyla oynayabilseydim.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Merhaba.Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge forumdan bir arkadaşlar bitirdik ve çok eğlendik.GTA olayına gelince 3-4 defa bitirdikten sonra bir daha oynamadım.Artık pek kesmiyor sıkıcı geliyor :( . Eğer BF2042 ya da Forza Horizon 5 oynamak isterseniz (323366930) bu kodla steamden ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Haziran 2022; 21:48:35 >
  • Halihazırda PS kanadında zaten oynuyordum GTA'yı, hatta %100'ledik sayılır. Xbox alınca direk yapıştırdım x/s sürümü. Sıfırdan başladım :) Ama ekip olmadı mı oynanmıyor bazı soygunlar vs.

Dediğiniz oyunları oynamıyorum ne yazık ki ama Tmnt'yi platinleyeceğim galiba :) Bir süre daha devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.