Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.081
Cevap
807
Favori
1.230.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen yazdigin kodlar geç aktif oluyor 6 aylık live giriyorsun hemen aktif olmuyor muhtemelen böyle bir durum oldu. Müşteri hizmetlerine anlat çözüm bulabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs 2021 diye hatırlıyorum. Live Gold 24 aylık alıp, Ultimate de 1 aylık alıp aktive etmiştim.

Şu an aktif gözükmüyor.

Sebep ne olabilir.

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]
  • medonk M kullanıcısına yanıt
    Ulti 2023 yazmıyor mu?resimde 2023 var sanırım.sıkıntı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet, sabah abonelikle ilgili sorun var yazıyordu. Güncellemeleri yükledikten sonra şimdi çalışıyor.

Teşekkür ederim.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

msj atılıcak yerı bulamadım telefon buldum oda hafta içi aktif birileri varmış sanırsam msj atılıcak yer neresi acaba

• microsoft üzerinden xbox desteği ile 40 dakika konuştum gerekli maili hazırladım dedi gelen cevaba bakın

ilgilenmek çözüm bumu şimdi

Merhaba Erkan Bey,

Umarim saglikli ve keyifli bir gun geciriyorsunuzdur.

Xbox Game Pass Ultimate SSS | Xbox Support makalesinde 11. satır başlığına tıkladığınızda dönüştürme oranlarını görebilirsiniz güncel olarak.Orda ki dönüştürme oranları minumum oluyor, sistem fazlasınıda az sağlayabiliyor ama.

Ihtiyac duymaniz halinde asagidaki linkten bir servis aydi olusturabilirsiniz.

Servis kayit linki : Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanve -- 13 Haziran 2022; 12:9:4 >
  • Fifa 23 haziran da geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 14 Haziran 2022; 20:22:39 >
  • Arkadaşlar ilk mesajda bulamadım çok özür diliyorum yazildiysa da.pc ile gamepass ultimate aboneliğimi nasıl paylasabilirim.? Evde hem PC var hem gamepass oğlan ile bazen aynı oyunları birlikte oynamak istiyoruz. Bulamadım malesef

• cannburak kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

• 23 Haziran :)

GAME PASS [ANA KONU]
  • gözümüz aydın =)

• 2 gün önce aldım diye 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fifa 20,21 hep mayısta geliyordu EA Play'e. Bu sefer neredeyse temmuzda geliyor. 23'ü biraz daha geç mi çıkaracaklar acaba.

• Beyler elimde PC için 3 aylık kod var. Bunu satabileceğim bir konu,ortam mevcut mu?

• yibo90 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/xbox-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu--98908379

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge bugün kaç gibi gelir game pass'a?

• Pc de gamepass den No Man's Skye indiridim ama oyun nbir türlü açılmıyor çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

Hocam bende bekliyorum. Oyun Türkiye saati ile 16.00'da çıkacak diyorlar. Ben Game Pass e geleceğini bilmiyordum dün puanları görünce ön sipariş geçmiştim iptal ettim. Yalnız hiçbir resmi kaynakta (Xbox twitter siteleri vb.) oyun Day one Game Pass te olacak yazmıyor. Umarım 16.00'da gelir yoksa boşuna ön siparişi iptal etmiş olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 16 Haziran 2022; 14:48:8 >
  • alpercck kullanıcısına yanıt

Hemen gelmezse PC'ye alacağım. Steam'de 36 TL.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.