< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (611. sayfa)

-
-
ben kurcaladım olmayınca youtube'da lanet bir rus sayfasının videosuna denk geldim. kayıt defterinde düzenlemeler yaptırdı ve şimdi oyun hiç inmiyor, inenler açılmıyor.
Xbox app silip tekrar kurdum durum aynı.
-
Onları bende denedim hatta format attım düzelmedi bir türlü. Sonra açılmaya başladı birkaç şey yüzünden tekrar formatlaadım şu an sorun yok gibi
-
Beyler xbox imi sattığım için 2.5 yill süresi olan game pass hesabımı satıyorum içerisinde elden ring oyunuda vardir 900 TL kelepir fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
The Callisto Protocol. gamepass e gelecek mi? haber duyum var mı?
-
Herhangi haber yok. Steamden 92₺dan almıştık bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox series controller kullanan dostlarım, şarj etme sorunuyla nasıl baş ediyorsunuz? Xbox'ın kendi şarj kitide varmış tavsiye eder misiniz.
Ben memnunum.
-
Bana şarjlı pil kullanımı daha pratik geliyor. 2700mAh GP Recyko+ pilleri tavsiye ederim. Şarj aleti ile beraber 4 pil hediyeli şu paket alınabilir mesela (Satıcı olarak internet satış platformlarının çoğunda mağazası bulunan DNP Elektronik'i tercih edebilirsiniz. Güvenilir, sattığı ürünün arkasında olan, gerektiğinde teknik destek veren bir firma): trendyol.com
GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4https://www.trendyol.com/gp/recyko-e411-usb-aa-aaa-sarj-cihazi-recyko-2700-mah-aa-kalem-pil-4-lu-p-129690252
X411 şarj aletli paketi tavsiye edeceğim ama çok pahalanmış. Powerbank gibi de kullanabiliyorsunuz. Yanında gelen pillerde ReCyko+ olanlardan... Ben bunu kullanıyorum; 8 adet de yedek 2700mAh GP Recyko+ pil almıştım evdeki tüm ihtiyaçları dönerli kullanarak karşılıyor:trendyol.com
GP Batteries Batteries X411 Pil Şarj Cihazı Ve Anlık Powerbank Recyko+ 4 Adet 2700 Aa Kalem Pilli Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/gp-batteries/batteries-x411-pil-sarj-cihazi-ve-anlik-powerbank-recyko-4-adet-2700-aa-kalem-pilli-set-p-32231445
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 22 Haziran 2022; 21:34:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, değerlendirecegım. Nette araştırırken kendi şarj kitini gördüm değer mi sizce
m.n11.com
Xbox Series S X Batarya Şarj Dock + 4 Adet Pil Dahil Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/xbox-series-s-x-batarya-sarj-dock-4-adet-pil-dahil-2944083?magaza=havuzelektronik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
İlanını paylaştığınız ürün yan sanayii; ne kadar güvenilir bilemem, mAh değerini bile yazmamışlar. Orijinal alsanız bile yedeği olmadığı zaman şarj için oyun anında kabloyla bağlamak durumunda kalacaksınız. Konfor adına ben şarjlı pil tercih ettim. Ayrıca tam değerini hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile orijal şarj kiti bile pillerden daha az kapasiteye sahip.
FIFA 22 cloud'a gelmiyor.
-
Evde eski şarj makinesi vardı. Amazondan 2 tane duracell 2800 mah pil aldım 50 liraya . Paşalar gibi kullanıyorum. Bu kadar paraları verecek bi durum yok bence.
-
Fifa 22 ne zaman indirilebilir olur?
Şu an indirip 10 saat boyunca deneme sürümünü oynayabilirsiniz. Gamepass de 10 saatlik trial sürüm mevcut bende var şu anda.
Fifa akşam 20:00'da ea play'e eklenecekmiş.
O hakkı kullandı oğlum, sağolsun…
Hocam o zaman ayın 23. beklemek şart gibi :)
Hocam şikayet var olsun ve ürün satan mağazaların yorumlarında şarj kitinin perfonmans ve kullanım ömründen dolayı sıkıntılar olduğunu araştırınca öğrendim. Bundan dolayı şarj edilebilir pil almaya karar verdim. Gp Recyko+ şarj edilebilir pil oldukça kullanışlıymış tam f/p ürünü. 4 lü setini almaya karar verdim. İlginiz için çok teşekkür ederim. DNP Elektronik satış mağazından alacağım
trendyol.com
GP Recyko E411 Usb Aa-aaa Şarj Cihazı + Recyko 2700 Mah Aa Kalem Pil 4https://www.trendyol.com/gp/recyko-e411-usb-aa-aaa-sarj-cihazi-recyko-2700-mah-aa-kalem-pil-4-lu-p-129690252?boutiqueId=606554&merchantId=114800
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 23 Haziran 2022; 16:38:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X