ref : ilk mesaj.. çevirme maksimum 36 aylık Game Pass Ultimate aboneliğine dönüşüyor.. |
GAME PASS [ANA KONU] (607. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bu 1. yöntem hala geçerli midir? EA Play üzerinden ucuza bir yıllık ultimate edition alabilir miyim?
Veya şöyle sorsam daha doğru galiba. En ucuz XBOX Game Pass ultimate elde etmenin yolu nedir acaba?
webtekno
Bir Yıllık Xbox Game Pass Nasıl Alınır?https://www.webtekno.com/bir-yillik-xbox-game-pass-alma-h122512.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tan -- 5 Haziran 2022; 23:52:25 > -
Konuda 5 mesajda bir aynı konu soruluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FIFA 22 daha gelmeyecek mi gamepass'e. Ciğerimiz çürüdü.
-
İsvecte fiyatlar boyle burdan alinca oyunlarda dil olayi farkli oluyor mu acaba ? Eleman fiyatlar herherde aynidir filan dedi he bu arada isvecde xbox i online mediakarketden alirsaniz 300 eu magazadan alirsaniz 330 eu ya geliyor ps4-5 stokda yok siparisle geliyormus elemanin biri almis bozulmus herhal sirtlamis gelmis ps 5 i ne sorunu varsa artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
2022 gelir nasıl olsa diye 2021 FUT’a başlamadım. Hala bekliyorum ben de. Umudu kesmeye başladım artık.
AC:Origins eklendi
ps4 te dip fiyatı görünce almıştım, yıl oldu açmamıştım, ben de görünce açtım, 3 görev bitirmişim farkına varmadan :) Hesabı ubisoft connect e bağladım, orda görüyorum oyundaki ilerlemeyi. Fakat, oyun içinde save bölümü göremedim.. Var mı xcloud dan oyunu oynayı save alabilen ? xcloud bu arada :) Şimdi aklıma geldi millet ne diyor bu diyecek.. pc veya konsola kurulan versiyonu değil sorduğum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 7 Haziran 2022; 19:15:2 > -
ne yapacaksın fifayı 9823453241 tane gamepass oyunu var neyine yetmiyor ? gamepassa laf edemezsiniz ettirmem. para verdim çünkü ben bir şeye para verdim mi onu it gibi sonuna kadar savunurum. gamepass bir tanedir bu alemde kral gamepass. gamepass dünyanın en güzel şeyi. eleştirmezsiniz.
-
Bu oyun su an 60 FPS di mi series S te ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.yeni güncelleme aldı ama series te bazen oyun çöküyormuş reddit te okuduğuma göre
Zaten Gamepass'e gelmiyor EA Play'e geliyor. Oyun şu dönemde bitik, Ultimate Team için konuşuyorum. Diğer modlar için her zaman oynanır tabi. Ben UT dışında 1 dk. bile oynamadım bilmiyorum.
-
Tesekkurler indirme bitmis simdi basladim oyuna. Eski AC lar guzeldi ama benzer sistem uzerine fsrkli temaydi o yuzden bir yerdej sonra birakmistim ama oynayalim bakalim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bari oyun Önerde oynayalım hocam 😀
The Callisto Protocol. gamepass e gelecek mi? haber duyum var mı? fiyat hatası varmış 119tl .. var mı bakan?
-
Hocam şu an aylık olarak gamepass ödüyorum hiç bir zaman yıllık almamıştım hep aylık kullandım otomatik karttan çekiyor şu an.Bunu alırsam diğer üyeliği kapatmam iptal mi etmem lazım onu anlamadım
Mevcut aboneliğinizin otomatik ödemesini durdurun ve süresinin bitmesini bekleyin. Süresi bitince zaten kodları aktif ederek aboneliğinizi devam ettirmiş oluyorsunuz. Zaten videoda bu olay haricinde her şeyi net olarak söylüyor arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 8 Haziran 2022; 18:4:57 >
Bu şekilde şu an ne kadara geliyor 3 yıllık? Daha önce ilk sayfada yazan fiyattan 3 yıllık almıştım, şu an 2 yıldan biraz fazla kaldı. 2 tane arkadaşım kalan üyeliğime ortak olmak istiyor. Hak geçmesin neyse yarısını versinler diye hesap yapıp paylaşacağım. Paylaşma işini de şu an net bilmiyorum ama benim oynadığım oyunlara bir etkisi yoksa onlardan birisi de faydalansın diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X