Binbaşı
01 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 603 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Dostlar merhaba,bir zamanlar boyle bir konu vardi. X360 icin hatta achievement'lari (PS'deki Trophy listesi mantigi) kendi aramizda istişare yaptigimiz bir konu bile hatirliyordum yillar once.Ornek veriyorum RDR2yi bitirdim bu achivementi şu şekilde daha kolay acarsiniz vs. bilgilendirip bir de kolay zor diye degerlendiriyorduk. Boyle bir konu bulamadim, varsa paylasirsaniz oradan devam edeyim, yoksa da ya da silindiyse de burayi editleyip buradan mi devam edelim

Selam arkadaslar. Internetten alacagim . Ilk defa 100gb görüyorum. Genelde 120 160 vs oluyordu.

Bir pislik var midir sizce? 20gb hddyi 100 gibi gostermis olabilir mi? Normalde 100gb hdd var mi yahu
Kullandığım kasa Everest Rhino

4 tane 12cm'lik fan mevcut. Bir tanesi kasanın burnunda ve ona müdahale edemiyorum,havayı içeriye doğru üflüyor. Diğer ikisi kasanın tepesinde ve havayı dışarı üflüyor,sonuncusu ise kasanın arkasında o da dışarı üflüyor.

İşlemci sıcaklığı oyunda değilken 15-20 arası oyunda 30 oluyor maksimum. Ekran kartı oyunda değilken 35-40 , oyunda 50-60 arası oluyor. Fanlar doğru mu duruyor sıcaklığı daha fazla düşürebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ,

Sistemim ;

HD4890 Vapor-X
4gb ddr2 ram 800mhz
E8400 3.0ghz
600w peak 550w real psu
Anakartım ise Gigabyte GA-945GCM-S2L

Anakart kendinden overclock yaparak işlemciyi 1333mhz fsb'de çalıştırabiliyor. Ramler 800mhz olmasına rağmen 667mhz'de çalışıyor çünkü anakart bu kadarını destekliyor. Herşey iyiydi , işlemciyi 3.6'lara kadar çıkartıyordum problemsiz bir şekilde. Fakat ekran kartını taktıktan sonra işlemci iyice kafayı yedi. Sistemi 2.4ghz'de çalıştırıyor. Bios'ta denemediğim ayar kalmadı , ramleri 400'e düşürdüm overclock ile fsb'den yükselterek 667'ye çıkartıyorum, işlemciyi normal değerine düşürüyorum kaydet diyorum ve restart attıktan sonra 15-20sn sistem boşta bekliyor ve yine 2.4ghz'de çalışıyor bilgisayar.

Ne yapabilirim arkadaşlar yardımcı olun lütfen

EDİT : Olay ekran kartımla alakalıymış çok yüksek ihtimalle , en az 3 çekirdekli işlemci istiyor kart. Bu yüzden işlemci gerizekalıya bağlıyor kartı taktığımda.
Merhaba arkadaşlar. İhtiyacım olan aparat , ekran kartı fanının 2 pinlik kablosunu 4 pine veya 3 pine çevirecek bir kablo. Nereyi aradıysam nereye baktıysam bulamadım,bir de buraya konu açayım belki yardım edecek vardır dedim. Resimde gördüğünüz aparatın 2 pinlik için olanı lazım. Bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar, son 3 tane achievement kaldı. Bunları bitirmek içinde bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Kalan görevler ;

Co-op friendly : beraber co-op maça girdiğimizde açılıyor (yensek yenilsek farketmiyor)

Pro club seasons galibiyeti : pro club'ta bir kulübe girip seasons maçı yenmemiz gerek,ben oyunda veteranım.Any oynayacağım zaten,arkadaş forvet oynasa bile yeter her türlü kazanırız.

Friendly seasonsta sezon bitir : Friendly seasons'ta bir sezon bitireceğiz, sanırım 5 maç sürüyor. Kendi kaleme gol atıp çıkacağım her dakika. 5dk'da bitecektir.

Sadece bir arkadaş ihtiyacım var.Görevleri yaptığımızda kendisine 25.000 Ultimate team coins hediye edeceğim. Bu arkadaş fifa'ya yabancı olmasın yeterlidir.
Merhaba arkadaşlar, son 3 tane achievement kaldı. Bunları bitirmek içinde bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Kalan görevler ;

Co-op friendly : beraber co-op maça girdiğimizde açılıyor (yensek yenilsek farketmiyor)

Pro club seasons galibiyeti : pro club'ta bir kulübe girip seasons maçı yenmemiz gerek,ben oyunda veteranım.Any oynayacağım zaten,arkadaş forvet oynasa bile yeter her türlü kazanırız.

Friendly seasonsta sezon bitir : Friendly seasons'ta bir sezon bitireceğiz, sanırım 5 maç sürüyor. Kendi kaleme gol atıp çıkacağım her dakika. 5dk'da bitecektir.

Sadece bir arkadaş ihtiyacım var.Görevleri yaptığımızda kendisine 25.000 Ultimate team coins hediye edeceğim. Bu arkadaş fifa'ya yabancı olmasın yeterlidir.
Merhaba arkadaşlar, belki milyon defa açılmıştır ben pek içli dışlı değilim konuyla. O yüzden öncelikle kusura bakmayın,hediye olarak alacağım. 300-370tl arası taksitle almak istiyorum. Forumda elbet bilgili arkadaşlar vardır , bana 300-370tl arasında güzel bir tablet önerisi yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar . Hepinize iyi günler.
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır dikkat ediyorum bu satıcıya. Adam 20 liralık şeyi 200 liraya satıyor ve ciddi anlamda satın alan keriz mi desem ne desem bilemiyorum bu tip insanlar var. Bunun bir açıklaması var mı yahu...

İlanlarındaki fiyatlara bakın ,http://profil.gittigidiyor.com/cemilorhon

Bu nasıl bir yolma şeklidir arkadaş aklım almıyor

2002 dünya kupasının resmi futbol topuydu. Tam bir fenomen olmuştu o yıllarda , benim gibi mazisi canlanan var mı ? daha veletken oynardık , sert şut çekemezdik ayağımız acırdı , pas atar gibi şut çekerdik , kafa toplarına falan çıkamazdık . Arkadaşlar arasında halısaha maçı yaparken başka top çıkarttırmazdık , şekli yeter derdik . O zamanlar daha değerliydi sanki fiyatı pahalı olmasa bile farklı bir gözle bakardım ben. Site maçları yaparken , top maçın gözdesi olurdu millet sorardı kardeş kaç paraya aldın nerden aldın diye
Hakkında
İlgi Alanları: Spor,Bilgisayar,Konsollar
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
xbox
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.143
İkinci El Bölümü Mesajları: 995
Konularının görüntülenme sayısı: 130.827 (Bu ay: 629)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.301 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.