Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (597. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş kaçtır alacağım elim gitmiyordu nba gelmiş çok iyi oldu yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben de bir iki alayim dedim. Hatta önden oyunu yüklemiştim. İyi oldu.

• Arkadaşlar gamepass ültimate üyeliğim 10 gün sonra bitiyor.
    Fakat üyeliğim bitmeden yükseltmek istiyorum yani şu anda 6 ay+6 aylık toplamda 1 yıllık live gold alsam sistem kendi içinde üyeliğimi uzatır mi?

• Veya şuanda direk gamepass ultimate üyelik alsam uzar mi?
    Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 28 Nisan 2022; 22:28:55 >
  • Yeni nesil fifanın tadına bakmıştık.Şimdi de nba'in tadına bakalım.Çok istiyordum gerçekten.İyi oldu GAME PASS [ANA KONU] 

GAME PASS [ANA KONU]
  • Spor sevenler NBA kesin denesin. Ben 1 - 1.5 ay önce indirimde görüp dayanamamıştım almıştım ama neredeyse her gün açıyorum. Yalnız mycareer da sürekli quick resume yapınca bazı maçlarda fps düşüyor. Konsolu kapatıp oyunu tekrar açınca düzeliyor bilginize. GAME PASS [ANA KONU] 

• Normal yolla Ultimate abonelik alarak uzatabilirsiniz ama dönüştürme ile uzatamazsınız; mevcut GPU aboneliğin bitmesini beklemelisiniz. Aboneliğin bitmeden alacağın XLG'lar dönüştürme yöntemindeki gibi bire bir değil, dörtte bir oranında GPU'ya dönüşür; zarar etmiş olursun.
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743-562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Nisan 2022; 1:46:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır bittikten sonra tekrar yapmanız lazım. Bitsin 12 aylık gold live kullanın sonra da gpu alın 1aylık.

• Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
    10 gün daha bekleyim.

• Çok şükür aylar sonra gamepass e güzel oyun geldi. Nba2k22 çok güzel oldu.

• konsol alma araştırmalarım sonucu xbox series s de karar kıldım gamepass olayı yüzünden.. dün konsolu aldım ve 770 tl ye de 3 yıllık gamepass ultimate yaptım kütüphanesini açınca ne kadar da doğru bir karar verdiğimi anladım.. bu olay mükemmel oldu. 3 sene de oyna oyna bitiremem maşallah oyun deryası mübarekGAME PASS [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 29 Nisan 2022; 13:20:10 >
  • porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle çok göründüğüne bakma. İyi kötü bir oyun geçmişi olan yıllardır iyi kötü oyun oynayan birisine hitap edecek oyun çok çok azdır bana göre. Ha yaşı gençtir veya oyun dünyasına bugün girmiştir ona deniz derya gamepass. Ben kendi adıma gamepass te oynayacak oyun bulamıyorum mesela. Kimini zaten oynadığımdan, kimini de oynamaya değer görmediğimden/tarzım olmadığından. 😀

• dostlar laptop için gamepass üyeliği alacağım ama ilk mesajdaki yönlendirmeler geçerli mi ? Sadece konsol kullanan bir arkadaş ile ben birbirimizin ayağına basmadan ortak kullanabilir miyiz gamepass ultimate'i ?

• fatihto kullanıcısına yanıt
    Evet oynayabılirsiniz.xbox kardeşlik mevzusunu anlamak adında bır konu var.oraya goz atabilirsiniz

• Bu maalesef bu sistemlerin gerçeği. Üzerine birde pandemi vurunca çıkan oyun sayısı da azaldı.ortam indie oyunlara kaldı. Gamepass de o kadar stüdyo aldığı için umarım 2023 yılında yeni gelecek oyunlarla rayına oturacağını düşünüyorum bu sistemin.

• Arkadaşlar gamepass ultimate üyeliğimi iptal edersem nasıl oluyor?
    Demek istediğim tekrar üyelik alabiliyormuyum?

• --Ortak bulundu..

selamlar, sadece pc'de kullanmak için, sadece xbox'da kullanan güvenilir ortak arıyorum :)

ortak olacağım kişinin halihazırda mevcut ultimate üyeliğini de ortak kullanabiliriz, yeni bir üyelik de başlatabiliriz, ben 12 ay x3 alma işini çözemedim sanırım kaldırmış xbox 12 aylık alma işini bilemdim.. mevcut üyeliklerde -mümkünse 2 yıl ve üzeri) kalan ay üzerinden yarı ücreti ödeyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 1 Mayıs 2022; 1:19:47 >
  • İptal ederseniz sadece zamanı gelince ( süresi bitince)) ödemeyi yenilemiyorsunuz. Yani 10 gün kaldıysa iptal ederseniz 10 gün sonra gamepass üyeliğiniz bitiyor.

• Merhabalar arkadaşlar. Olacağını sanmıyorum ama bir sorum olacak size.
    Arkadaş Belçika 'da yaşıyor. Xbox alacak fakat benim aldığım hediye game passı duyunca şok oldu. Acaba ben de Türkiye 'ye gelince alsam, döndüğümde belçika'da kullanabilir miyim diye sordu. Ben de sizlere danışmak istedim. Böyle bir şey olabilir mi? Olursa nasıl olur?

• 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.