Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (599. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fifa 22 gamepass'e özel indiriminin bitmesine henüz 8 gün var. Fifa'dan mayıs ayında ümidi kesebilir bekleyenler.Çok saçma bir hareket oldu bu. Gamepass'i EA Play'i ve Microsoft'u çok övdüm ancak burada da eleştiririm. Hem PSN Plus ücretsiz verdi, hem EA Play gibi bir kütüphanen var, hem geçen yıl 2021'i 7 Mayısta 2021'de ücretsiz eklemişsin. Olmadı bu sefer. Hayal kırıklığına uğrattılar.

• Ea mal firma hocam hiç hesaplamamışlardır indirimi felan. Hafta sonu tatil diye bile eklenmemiş olabilir bunlar 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu game pass sistemini android tv ye kurup oynama imkanımız varmı?

• Merhaba arkadaşlar. 36 ay live gold artı bir ay ultimate yöntemi çalışıyor mu? Ona göre alacağım. Teşekkürler.

• bladeharun kullanıcısına yanıt
    Üç gün önce aldım çalıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _Kvothe_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. P1 satmak isterseniz talibim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Şuan için samsung tv ye (tizen işletim sistemi) getirme planları var ama önümüzdeki 12 ay içerisinde.TR ye gelir mi gelmez mi belli değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Android TV'ye Game Pass uygulaması kurulabiliyor ise olması lazım. Şuan VPN ile girilebilir Bulut oyunlarına. İhtiyacınız olan Xbox Gamepad ve GPU üyeliği. Benim TV WebOS olduğu için deneyemiyorum. Ama Samsung telefonum ile Dex modunda TV'de test etmiştim. En düşük gecikme için internet, TV ve gamepad'i kablolu bağlamak önemli...
    TV'si Android olan biri inşallah test eder; ben de merak ettim doğrusu

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Android tv ye oluyor galiba. videolar var. Benim tv android ama gamepad yok. Bunun için xbox gamepad mi lazım yoksa herhangi bir cihaz olurmu aceba?

Normalde Android sistem pekçok gamepadi destekliyor. Denemek lazım, tuş uyumu adına zorunlu tutabilir. Çünkü uygulama sürüm notlarında gamepad eklenti sürümü ile ilgili bilgide var.
    GAME PASS [ANA KONU]

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Müsait bir zamanda Dandik bir gamepad alır denerim.

• yarın üyeliğim bitiyor 2 yıllık alacağım sanırım en uygun fiyat kendi sitesi var mı başka öneriniz

• yellow canary01 kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan storeden 6 aylık şeklinde alın en ucuz bu şekilde oluyor

tv boxda çalışıyor xcloud vpn ile ben denedim xbox gamepad ile denedim ama youtubeda bazı videolar var ps4,ps5 kolu ile bağlanıyorlar android telefonlara ne kadar stabil çalışıyor bilemem ama bazıları r2 tuşu l1 tuşu falan çalışmıyor diyor titreşim çalışıyormu onu bilmiyorum 1 aylık alıp denemeniz lazım ama bilgisayardan klavye fare ile oynayabilirsiniz ps4 kolunu xbox gamepad olarak gösterip de oynayabilirsiniz pcde. Tv box olmaz ise laptop varsa hdmı ile oynanabilir

• gazilitek kullanıcısına yanıt

bende 3 aylık gözüküyor 6 aylık görünmüyor

• https://m.youtube.com/watch?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&v=kELJz7zm7bc&feature=youtu.be

GAME PASS [ANA KONU]youtube
    Bu videoda, en ucuz şekilde 36 aylık (3 yıllık) Xbox Game Pass Ultimate aboneliği nasıl alınır tüm detaylarını uygulamalı olarak adım adım anlattım. Xbox Müş...
    https://m.youtube.com/watch?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&v=kELJz7zm7bc&feature=youtu.be

Bu linkte var @kasimcan887 Bu arkadaşta almıştı 3 senelik p2 hakkını satıyordu heralde

• YKaan53 kullanıcısına yanıt

vpn şartmı? stabil çalışan birşey ise xbox gamepad alırız.

• Ea play+ ultimate yöntemi devam ediyor mu hala?

Ülkemize resmi olarak buluttan oynama gelmediği için Game Pass uygulamasında gözükmemekte; o sebepten VPN kullanılıyor. Zaten oyuna girince de kapatıyorsunuz ki oyunda iken VPN'den kaynaklı internet hız düşüşünden etkilenmeyesiniz.

• 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.