GAME PASS [ANA KONU] (562. sayfa)

-
-
Alıntı
metni:Alınan kodların süresi olmamakla birlikte dönüşüm kampanyası için kimse bir süre veremiyor, yarın Microsoft "ben bu kampanyayı kaldırdım" diyebilir. Şimdi kullanmayıp uzun vadede XLG kod almak isteyenler bu riski göze almalı. işte bana da bu lazım ama demek ki düşündüğüm gibi süre filan belli değil. benim abonelik 2024'te bitiyor. o zamana kadar ne olacağı belli değil.
-
2024'e çok var. Bana soracak olursanız 3-5 ay için XLG kodları yedek alınabilir ama o kadar uzun süre için gerek yok. Bilişim teknoloji çok hızlı ilerliyor, Netflix gibi dijital yayın platformlarının yanında dijital oyun platformlarıda serpilmeye başladı daha Spartacus piyasaya çıkacak neyin ne olacağı belli değil...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende w7 var o yüzden 6 aylık seçenek çıkmıyormuş. şimdi ben yukarıda ki işlemleri microsoft store'den yapınca (w10) direk 36 aylık gpu hesabım oluyor ve 36 ay boyunca başka bir işlem yapmam gerekmiyor değil mi?
-
120TL'ye 6 aylık XLG kodlarından 6 tane mail adresinize alıyorsunuz (hesabınızda mevcut Game Pass Ultimate yoksa veya bitmişse) kodları PC'den veya konsoldan hesabınıza tanımlıyorsunuz (Reedem Kod). Kodların hepsi hesabınızda belirip 36 aylık Xbox Live Gold üyesi olduğunuzu gördükten sonra üzerine 45TL'ye 1 aylık Game Pass Ultimate aboneliği alıyorsunuz karşınıza çıkan "mevcut XLG'üyeliğinizi GPU'ya dönüştürmek ister misiniz?" sorusuna onay verdiğinizde tamamdır. İşin özeti bu...
Merhaba.
Ben kuzenim ile eski playstation kafelerdeki gibi yanyana oyun oynamak istiyorum. Xbox alırken 2.kolu da almıştım.
Fakat şu an bende mi sorun var anlamadım oyun bulamıyorum.
Ultimate game pass ile bu şekilde yanyana oynayabileceğim keyifli oyun önerebilir misiniz ?
Tekken pes fifa vs vardı eskiden artık onlar yanyan oynanmıyor mu ?
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gears serisi, it two takes, Streets of Rage 4, away out, unravel....
Sniper Elite 5, 2022 içinde çıkış yapacak ve ilk gün Game Pass'e eklenecek.
Sniper Elite 5 – Cinematic Trailer | PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 - YouTube
-
Merhaba, live gold 6 aylık kodları xbox hesabımıza xbox üzerinden tanımlamak zorunda mıyız yoksa windows pc üzerinden de tanımlasak olur mu? ne olur ne olmaz diye game pass ultimate i en son xbox üzerinden yapıp 3 yıllığı tamamlayacağım ama xbox live gold kodlarından emin olamadım.
-
Kodun geldiği maile tıklayıp hesabıma tanımla dersen o şekilde de olur... Ayrıca hai hazırda ultimate olan bir hesaba gold Live alarak ultimateye çeviririm olmuyor
Evet evet onu biliyorum şimdi arkadaşım xbox aldı bugün teslim edilecek dağıtımda. Ona ben hallediyorum da iş bilgisayarı olduğu için microsoft store a giremedi. Onun hesabından alıyoruz 6 aylık kodları ve gelen keyleri giricem en son xbox üzerinden girmek şart mı yoksa burdan tanımlasak kodları da olur mu diye sormak istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Crytektwitter
“It's time to join the journey and be the hero. A Crytek Announcement. https://t.co/Ohbux0w0s5”https://twitter.com/Crytek/status/1486309465485946883CRYSİS 4 RESMEN DUYRULDU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Ocak 2022; 15:27:23 > -
Xbox üzerinden şart değil ben aldığımda gelen maile tıklayıp hesabıma tanımla dedim oldu
Evet şimdi hallettim, en son game pass ultimate i de tanımladım sorunsuz halloldu. Teşekkürler
-
Güle güle kullanın 👍 👍
Son adımda ekleyeceğimiz 1 aylık ultimate üyeliğini kod olarak mı yoksa sayfadan abone olarak mı eklemek doğru olur?
-
Farketmez; her ikisi de olur...
GPU ya yükselt diye seçenek çıkıyor hesabında.. Ordan 1 aylık GPU alarak halledersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X