< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (596. sayfa)

-
-
Fifa 22 mayısta ps plusa geliyormuş. Büyük ihtimal gamepass'e de düşer. Bu aylarda düşüyordu genelde.
-
Haziran sonunda gelecek Ea Playe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir hevesle erkenden indirmiştim ama hiç beğenmedim ve biraz oynayıp bırakmıştım 🤷🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazadan bakınca xbox one versiyonuna gamepass gibi bir şey gözüküyordu diye hatırlıyorum ama gamepass'e girince yoktu.
Sallamasak, yakın bir zamanda gelir fifa
Merhaba,
Ben 4 tane 6 aylık kod aldım ve bir ultimate. Fakat bir hata yaptım. Kodları aktif etmeden ultimate aldım. 2 tane kodu girince durumu farkettim. 2 kodum boşta. Baya bir zarardayım. Diğer iki kodu kullanmadım. Ultimatenin yenilenmesini kapatmam lazım dimi? Ve bu zarardan en minimum zararla çıkmak için başka başka bir yöntem var mıdır? Offff... bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Mayıs ayında gelecek yanlış bilgi vermeyelim
-
Daha once bu durumu yasayan bir forumdas vardı.M.h ıle sorunu cozmustu.denemekte fayda var
Mayısta geleceğini kesin mi hocam? Ben 22Haziran diye duymuştum. Mayısta geliyorsa psde oynamama gerek kalmaz.
Aradim microsoftu. Yeni bir musteri olsaydim para iadesi yapiyorlarmis. Ama benim eskiden bir gamepass uyeligim oldugu icin bana yardimci olamiyolarmis. Sadece yeni musterilere oluyormus. Yani eski musteri olmam benim zararima oldu. Cok sacma bir durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bugün 36 aylık game pass ultimate satın aldım. 12 ay mı alsam 24 mü alsam derken 36 da bitirdim umarım iyi yapmışızdır:)
Uygulama marketi disinda 6 aylik alinabiliyor mu? Internet tarayicisindan girince sadece 3 aylik cikiyor da.
-
6 aylık sadece PC Microsoft Store uygulamasında hediye al seçeneği ile çıkıyor.
Yeni bir hesap açıp kendinize hediye etmeniz lazım.
NBA 2K22 eklenmiş Gamepass'e. Ilgilenenlere duyurulur.
pcde yok sanırım.
-
dün 2k22 alıcaktım. İyi ki almamışım
Biz de Fifa bekliyoruz. PS tarafinda zaten vardi ve plus da verdi ama bayram oncesi fifa ciksaydi iyi giderdi xbox'ta.
Nba 2k22 series x gamepass eklenmiş. Bilginize arkadaşlar. Oyun görüntü olarak ilk izlenim güzel gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X