Şimdi Ara

X1600PRO İLE ENCODE MANYAK HIZLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet daha önce encode yapmak yarım saati geçiyordu mesela neroda vcd yaparken encode yapıyor ya en az yarım saat sürüyordu x1600pro aldıktan sonra 1 dakika da işlem tamam kartın özelliklerinde encode işlemini işlemciye yaptırmayıp kendi yapıyor falan öğrenmiştim manyak işime yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 14 Mayıs 2021; 22:53:4 >
  • ati nin eski suruculerinde.
    encode için bir menu vardı.
    yeni suruculerde yoktur.

www.showbilgisayar.com
  • atinin x1xxx serisinde bu özellik vardır encode işlemini ekran kartı yapar yani bu yükü işlemciden alır bu konuda daha fazla ve aydınlatıcı bilgiye sahip olanlar açıklama yaparsa iyi olur
    Daha Fazla Göster
  • nası yaptığını ve hız karşılaştırmasını buraya koyarsan herkes bir fikir edinmiş olur
    böbürlenmenin alemi yok!
    bu özelliğin olduğunu bizde biliyoruz, ancak bu özelliği kullanabilen kaç tane 3.cü parti yazılım var ki? Tsunami veya Canopus (Gelmiş geçmiş en iyi encoder) desteklemedikten sonra neye yarar?

http://ati.amd.com/technology/Avivo/technology.html

Sapphire forumlarına zamanında yazdığım bir post:

Nasıl Yapılır:Avivo Video Converter kullanmak...
    http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=3029

Umarim isinizi gorur.

Tsk,

hicks
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • vaybe bende gülecektim ama okuyunca orendim ilginç valla bilgisayardaki ramleride akran kartı için çalıştıran bir sistem geliştirseler olmazmi.. :)
  • bişey yazdıysak bildiğimizden yazdık uslübunuz çok kötü (BU LAFIM BİLMEDİĞİ HALDE YORUM YAPANLARA) ben hiç bir ayar yapmadım sadece nero da vcd yaparken daha önce yarım saat sürüyordu encode işlemi ama şimdi yaklaşık 1 dakika da işlem bitti bunu kemdisi otomatik olarak yapıyor x1000 serisi kartlar
    EDİT : teşekkürler ati parasını sonuna kadar hakeden kartlar çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcomputer -- 11 Ocak 2007; 18:12:23 >

Orjinalden alıntı: weneorn
    Bu olay sadece avivo ilemi oluyor yoksa nvdia da filan da boole ozellikelr varmı??

Emin olmamakla ve detayını açıklayamayacak olmamla birlikte,
    kuvvetle muhtemel NVIDIA'nın PUREVIDEO teknolojisi ATI'nin AVIVO teknolojisi ile benzer özelliklere & fonksiyonlara sahip olsa gerek.

Bu arada, encode işlemini ekran kartı yapmaz diyenlere şaşırdım diyerek bir daha üzerlerine gitmeye gerek görmüyorum.
    Lütfen bundan sonra kimse o arkadaşların büyük bir yanılgıya düştüklerini ve yanlış bilgi aktardıklarını dile getirmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 12 Ocak 2007; 22:02:02 >
  • yani şimdi benim kartıda pure midir nedir onunla kullanıp encode yapabilirmiyim,oluyosa nsl??

Orjinalden alıntı: Stradale

peki eski kartlarda oluyo mu x800 x850 gibi halen çoğu kullanıcıda bu kartlardan var yani vivo da buna benzer bişey mi

eski kartlarda olmuyo çünkü avivo donanımsal bir destek yazılımsal değil.
    pure video hakkında fazla bilgim yok çünkü doğuştan aTi 'ciyim

Orjinalden alıntı: myazgan

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/parature/support/images2/phase2.jpg
    yeni suruculerde bu özellik yoktur.

nasıl yok yeni sürücülerde bu özellik en son sürücü olan 7.1 indirdim avivo encode özelliği war nasıl yok diyebiliyorsun.. insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.