Şimdi Ara

X1600PRO İLE ENCODE MANYAK HIZLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

Hicks arkadaşımız açıklamış zaten. Avivo sayesinde video formatları arasında çevirme işini işlemciden çok daha kısa sürede direk ekran kartı üzerinden yapmak mümkün.
    Tek yapmanız gereken x1xxx kart almak ve ati'nin sitesindeki yazılımı yüklemek

kardes ati bunun reklamını yapıp durdu.. avivonun tv encoder işlemci birimi gerçekten işe yarıyor tv out çok başarılı.. ancak video encoder birimi koca bir yalan..
    catalyst control center daki avivo converter sıradan konverterlere göre hem daha uzun sürüyor hem tam yük cpu kullanıyor hem encode kalitesi daha düşük... belki nero encode desteliyodur ama sanmıyorum zaten onun dışında da denemediğim program kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

yani şimdi benim kartıda pure midir nedir onunla kullanıp encode yapabilirmiyim,oluyosa nsl??

nvidia pure video özelliğinin işe yaradığını yabancı site testlerinde görmüştüm
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.